kızlarrr proluton depot kullanan var mı?

kızlar bende proluton depot haftada 1 kere vurdum ilk igne pazartesi ve... salı gece buyuk kanamam oldu acille koştuk bebek iyidi 8 haftalık hamileydim tekrar pazar gece igne vurdum pazartesi gece buyuk kanama geçırdim ......sonuç doktora koştum bebek 9 haftalık ve durumu çok iyii bu igneden kanama meydana geldi zaten birdaha vurmamı yasakladı doktorum

bilginiz olsun diye yazdım herkezin bunyesi farklı tabiki ama beni çok korkuttu:2:

dün gece yogun bir kanamam oldu 2 günlük pet kıp kırmızı attım tam 5 haftalık şuan bebegim henüz kese saglam görünüyormuş ama tehlikemiz varmış daha küçük oldugu için net iyi veya kötü birşey söyleyemiyorlar allah sonumuzu hayr etsin moralman bittim araştırıp duruyorum şuan kanama durdu ama acaba düştümü sorusu beni yedi bitirdi hiç agrı yok olmadıda parça falanda görmedim ama işte ya gittiyse bebegim...1 tane proluton depot oldum yatıyorum ama korkuyorum...

canım benimde çok kanmam olmuştu doktorum bu iğneden verdi kanama yapabilir ama düşüğüde engeller dedi.o yüzden korkma canım ben şimdi de vurunuyorum erken doğum olmasın diye..

canım benimde çok kanmam olmuştu doktorum bu iğneden verdi kanama yapabilir ama düşüğüde engeller dedi.o yüzden korkma canım ben şimdi de vurunuyorum erken doğum olmasın diye..

Bütün gece uyku tutmadı acaba kanama devam edermi artarmı diye şuan kanama durmuş gibi pedim temiz ama kahve rengi pihtilar geliyor vc gittikçe...

Bütün gece uyku tutmadı acaba kanama devam edermi artarmı diye şuan kanama durmuş gibi pedim temiz ama kahve rengi pihtilar geliyor vc gittikçe...

canım çok normal benim 2 gün kesintisiz oldu sonra dediğin gibi kahverengi pıhtılar geldi.sadece yat dinlenen benim 9 haftalığa kadar kanamam oldu 3 ay hiç kalkmadan yattım.sende yat dinlenen sakın olumsuz düşünme.genetik bir sorun olmadığı sürece düşmez korkma.

İnşallah cnm dedigin gibi olur dinleniyorum geceden beri acaba yeniden gidip baktırsammı zararı olurmu 3 gün sonra dedi dr.. ama

İnşallah cnm dedigin gibi olur dinleniyorum geceden beri acaba yeniden gidip baktırsammı zararı olurmu 3 gün sonra dedi dr.. ama

bence doktorum dediği gibi 3 gün sonra git.ayrıca benim birkere bardaktan boşalırcasına aniden olmuştu kanamam kesin düştü dedim ama çok şükür bebişlerim duruyor.o yüzden bol bol dinlenen bide bunlar daha tutunma kanaması olurmuş.

çok teşekür ederim destegin için inşallah tutunma kanamasıdır...

Ben de hematom var. Kesenin yanında kocaman kanamalı bir bölge var. bu iğneden oldum. Bazıları hafta bir bu iğneden oluyor bazıları 3 günde bir. benim de kanamam çok yoğundu ama doktor tek seferlik iğne verdi. progestan kullanıyorum ayrıca. acaba doktorum dozu az mı veriyor neye göre dozaj belirleniyor bilen var mı?

çok teşekür ederim destegin için inşallah tutunma kanamasıdır...

canim selam ozeline de mesaj attim ama tekrar buradan da sormak istiyorum sen 9. gunu test yaptirmissin sonuc negatif gorunmus bende bugun dayanamadim yaptirdim ve 0.63 cikti yikildim tabi zor kendime geldim.. Bu arada hamilesin Allah saglikla kucagina aldirsin canim.. benim sorum su senin 12. gun sonucun kac cikti lutfen cevap yaz bana umut oldun bu 3. denemem 11 mayis test tarihim...

Cnm kanamam oldugu için nete uzun zamandır girmiyordum mesajını şimdi gördüm geç olmuş biliyorum ama 9. gün 0.01 çıkan transferim negatifle sonuçlanmıştı bu defa çok şükür pozitifi yakaladık ama bu defada düşermi korkusu yakamıza yapıştı sürekli yatıyorum...Umarım sonucun pozitiftir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…