Kızlarrr toplanın çok heyecanlıyım 😂

yazmayanyazilimci

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
382
124
23
25
Hepinize Merhaba kızlar. 12 temmuzda ovitrelle vurdum. Bu sabah ilk idrarla freely marka erken test yaptım. Ama ya test bozuk ya da ben beceremedim aslında tecrübeliyim 😂 C ye kadar idrar gitmedi. Afedersiniz kabın içindeki idrarla yapmadım direkt testin üzerine yaptım idrarımı. Test fotoğraftaki gibi çıktı. T yakın olduğu için idrar oraya gitti ama c ye gitmedi. Ovitrelle etkisi geçmiştir değil mi? Ondan değildir umarım.
Soldaki beyaz görünen çizgi kapıtta değil de üstündeki plastikte kat gibi bir şey var o yüzden öyle görünüyor

Eklentiler

• 1000076495.webp
    1000076495.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 122
Hepinize Merhaba kızlar. 12 temmuzda ovitrelle vurdum. Bu sabah ilk idrarla freely marka erken test yaptım. Ama ya test bozuk ya da ben beceremedim aslında tecrübeliyim 😂 C ye kadar idrar gitmedi. Afedersiniz kabın içindeki idrarla yapmadım direkt testin üzerine yaptım idrarımı. Test fotoğraftaki gibi çıktı. T yakın olduğu için idrar oraya gitti ama c ye gitmedi. Ovitrelle etkisi geçmiştir değil mi? Ondan değildir umarım.
Soldaki beyaz görünen çizgi kapıtta değil de üstündeki plastikte kat gibi bir şey var o yüzden öyle görünüyor
Canım şu an bu teste göre bir yorum yapmak mümkün değil umarım vardır ama yeniden bir test yap hemen ❤️

Canım şu an bu teste göre bir yorum yapmak mümkün değil umarım vardır ama yeniden bir test yap hemen ❤️
Ovitrelle üzerinden de 10 gün geçmiş benim 11 günde tamamen silinmişti çizgi , bir kez daha yap bakalım test koyuysa iğne değildir

Test bozzulmuş olabilir :halay: üzerine yapmak nedir alla sen iki damla damlatmak ne kadar zor olabilir üşenmeyın buna da ...Gitmiş paracıkların boşa yenile testi.

Canım benim inşallah vardır çok sevinirim 🥰 uzmekte istemem seni bu marka yanlış pozitif çıkartan bir marka sen laboquick falan dene ya da days comfort al eczaneden inşallah vardir inşallah

üstüne yapın mı dıyor damlatmak için plastık bir aparat çıkmadı mı içinden idrarı çekmek için ? İlk defa duydum defalarca kullandım neymiş markası onun? Yalnışlıkla almayalım
Kaset test değil erken genelik testinde idrar yapılan yer geniş ve uzun oluyor kapağın altındaki kısım. Aslında önceden yaptıklarım olmuştu ama bu böyle oldu sanırım bozuk

Üstüne yapınca fazla gelmiş idrar
Damla şeklinde yapın
O zaman net çıkar
Hadi bakalım güzel haberlerin olsun 🥰☘️ banada umut ol🌺
Kızlarr days doctors yaptım bugün ovitrellenin 11. Günü. Çokk silik gibi çizgi gördüm ama emin olamadım. Negatif diye yorumladım. Bu günden sonra pozitife döner mi?
Buraya atınca kalite düştü olam çizgi de gitti 😂😂😂

Eklentiler

• 1000076662.webp
    1000076662.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 57
Kızlarr days doctors yaptım bugün ovitrellenin 11. Günü. Çokk silik gibi çizgi gördüm ama emin olamadım. Negatif diye yorumladım. Bu günden sonra pozitife döner mi?
Buraya atınca kalite düştü olam çizgi de gitti 😂😂😂
Ben göremedim kalite düştüğü için sanırım canım peki bişey sorucam iğnenin etkisi gitmişmiydi takip etmismiydin belli bir gün iğne etkisiyle testlerde pozitif çıkıyor sonra kayboluyor

Back
X