Simdi doktordan geldim.4 gün adetim gecikmisti kistim vardi ondandir diye gittim doktora beta 26 çıktı.ultrasondan bakti rahim ici kalinlasmis bu gebelik belirtisi dedi daha rahme yerlesmemis tüplerdeymis haftaya tekrar gel dedi.bebek icin vitamin yaziyorum dedi ya ben simdi hamilemiyim soktayim betada dusuk anlayamadim hala bisey :/ degisik duygular icindeyim
Simdi doktordan geldim.4 gün adetim gecikmisti kistim vardi ondandir diye gittim doktora beta 26 çıktı.ultrasondan bakti rahim ici kalinlasmis bu gebelik belirtisi dedi daha rahme yerlesmemis tüplerdeymis haftaya tekrar gel dedi.bebek icin vitamin yaziyorum dedi ya ben simdi hamilemiyim soktayim betada dusuk anlayamadim hala bisey :/ degisik duygular icindeyim
ne güzel işte hamilesin tatlım niye bukadar strese girdin ben tam olarak anlamadım :26:
Cok yeni heralde canim.iki gune bir tahlili tekrarlat yukselirse hersey yolunda demektir.bol bol dinlen kendini yorma insallah istedigin gibi olur.moralini yukset tut stres yapma emin olana kadarda esin disinda yakinlarinla paylasmamani tavsiye ederim.allah korusun sonucunda kotu bisey olunca bide onlara aciklama yapmak ilerdeki olusucak gebeligin icin seni fazlasiyla yorar.gelismeleride yazarsan sevinirim.
tamamda tatlım ilk yeni hamilelikte bazen böle şeylerin olması cok normalki benim kuzenimin bebeği rahimde tam 7 haftalıkken gözükmüştü inan doktor nerdeyse hamilileğine son veriyodu bir hafta daha bekleyelim demiş sonra bakmıskı gözüküyor yani ilk zamanlar böle olması cok cok normal stres yapmadan sabırla bekle ve güzel düşün tatlım en önemlisi hayırlısın olsunBeta cok dusuk yani benim simdi son adete gore 4+4 olmam lazimdi ama rahime bile dusmemis
tamamda tatlım ilk yeni hamilelikte bazen böle şeylerin olması cok normalki benim kuzenimin bebeği rahimde tam 7 haftalıkken gözükmüştü inan doktor nerdeyse hamilileğine son veriyodu bir hafta daha bekleyelim demiş sonra bakmıskı gözüküyor yani ilk zamanlar böle olması cok cok normal stres yapmadan sabırla bekle ve güzel düşün tatlım en önemlisi hayırlısın olsun
Tesekkur ederim benim kafami karistiran beta aslinda daha once hamileligim oldu ve dusukle sonuclandi hersey yolunda giderken.haftaya kadar sabredicem hayirlisi hersey icin
bende bir düşük yaptığım için aslında korkunu anlamıyor değilim tatlım ama düşük yaptıktan sonra kesin bir şey örendim stres yapmıcam kesinlikle kafama kimseyi hiç bir şeyi takmıcam dedim şimdi sen ne kadar düşünsen canını sıkmış olacaksın sonuçta tatlım hersey doktorun yanına gidince belli olucak sonuçta o yüzden sen bol bol şimdilik bu durumun keyfini çıkar kaybettin bir şeyi tekrar bulmuş gibi
Cikarmaya calisicam bakalim cok tesekkurler canm Allah seninde gönlüne göre versin
amin tatlım benimde istediğim bu seninde bebeğini hiç birr sorun çıkmadan kucana almayı nasip kılsın Allah aminnn
Haftaya gel dedi haftaya salı gidicem bakalim esime bile daha soylemedim bakalim aksam gelsinde dusuk korkusu oldu simdi netten okuyunca biseyler seninde dedigin gibi Allah korusun.bide benim aksiligim 3 yildir hem korubma amacli hemde kistteb dolayi dogum kontrol hapi kullaniyodum gecen ay bitti adet oldum bu ay kullanmama karari aldim
Sen nette yazilanlara bakma rabbim ol derse olur.ol demis bak daha neolsun.dogum kontrol hapi kullanip gebe kalmasi gec olanlar oldugu gibi hemen olanlarda var.yazimiz neyse odur.sen bos ver.haftaya kadarda stres yapma canim cok kafana takildi baktin ki kan testini tekrarla yukselirse zaten o bi haftayida rahat atlatirsin.
Dün verdigi testleri yaptirmak icin baska bi hastaneye gittim gitmisken doktorada gorundum kucük bi sekilde daha 3 4 haftalık cok cok kucuk kese var ben bile zar zor goruyorum hafta basinda gorebiliriz dedi.%90 sağlikli dedi.fakat sabahtan beri karnimda adet sancisi gibi bi agri var cok korkuyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?