Kizlarrr❤❤❤

Eski konuların linkini versende okusak bilmeyenler için
Cok acı hayatım. Hamilesin hiç bilme daha iyi. Kısaca özet geçeyim Marmara depreminde annemi babamı ve erke k kardeşimi kaybettim. 6 ay önce de Kızkardeşim 32 yasinda kanserden vefat ett. Eşim aldattı boşandım ve guzeller güzeli bir kızım var.
3 Haziran da evleniyor uz pamuk kalpli bir doktor ile. Eşini trafik kazasında kaybetmiş guzeller güzeli Gülten kızım var ondan. Ve kardeşimi n adı da Gülten di. Ne diyim herkes mutlu olsun ❤

Konularınızı biliyordum. InsAllah bundan sonra çok mutlu olursunuz. Merak ediyordum ne oldu diye.

Eski konunuzu hatırlıyorum. Gülten’in annesine (sözde anne), sizin prensesin ise babasına çok kızmıştım. Çok güzel bir aile oldunuz. Eminim kız kardeşiniz şuanda cennetten sizi izleyip gururlanıyordur. Allah rahmet eylesin ailenize. ♥

Edit: kusura bakmayın gültenin annesi vefat etmiş ben bakmıyor sanıyordum

Rabbim ömür boyu mutlu etsin inşallah

Evet Gülten in annesi çok küçükken vefa etmis Cennet olsun mekani. Kızına kendi kızım gibi ANNE olacağım insallah❤

Nurrrrr çok aşırı, aşırı, aşırı sevindim ama nasıl sevindim anlatamam. Ben çok nadir yazarım ama çok sıkı takipçiyisimdir forumun, sen en sevdiğim üyelerden birisin burada, çok aklı başında, mükemmel bir kadınsın. Mutluluğu o kadar çok hak ediyorsun ki, senin mutluluğunla nasıl mutlu oldum anlatamam. Çok çok çok ama çok mutlu ol inşallah, eşinle, kızınla birlikte

Ama ben şimdi kizardesim gibi yürekten sariliyorum. Burada bana destek olan herkese sariliyorum. Ağlattin beni Sağol varol be kuzum❤

Yaaa inanılmaz mutlu oldum sizin adınıza Bundan sonra hep mutlu günler yaşayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…