Kızlarrr

Vintageseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
1.916
1.299
83
4aylık evliyim 5 kilo aldım bekarken ne yesem kilo almam hem aynı kilodaydım neden böyle oldu şimdi hamilelik olursa diyet falan yapsam bide chia tohumu varmış bir zararı olur mu

Canım bende 60 kilo ile evlendim 9 ayda 10 kilo aldm 70 ile hamile kaldm valla diyet yapabilrsen yap çünkü hamileliktede kilo alınıyo chia yi biliyorum bi zararı yok diye biliyorum teyzem kullanıyo yemekten önce yoğurda karistrp yiyo olumlu sonuçta aldı tokluk hissi veriyo

Denicem chia tohumunu hamile kalmadan diyet yapmam lazım Neden böyle kilo alınıyor hep derlerdi evlenince kilo alırsın diye

Hamileysem bebege zarar vermeyeyim diye hep erteledim kilo vermeyi. Sonuçta bebek yok kilo çok :) o yuzden dr kontrollerinizi olun ve cok dusunmeyin arkadaslar bebegin olacagi varsa hamuda da kalksaniz ac da kalsaniz olur, elinizden geldigince saglikli kilo vermeye bakin. Benim su anki derdim bu kilo veriyim ki bebis daha saglikli bunyeye gelebilsin :)

Chianin bir zarari olacagini sanmiyorum sadece nereden alacaginiz onemli. Etrafta sacma sapan bir reklam donuyor onun içeriğini bilmiyorum. Marketlerde organikler var onlardan yiyebilirsin

8 aylik evliyim bende çok kilo aldım 10 kilo aldim malesef herkes diyodu evlenince kilo alirsin ben yok almam sadece hamilelikte alirim diyodum ama aldim bari hamile kalip alsaydim içim yanmazdi

Ben de 7 aylık evliyim evlendikten 2 ay sonra ayağımı kırdım bir ay yiyip içip yattım kiloları aldım sonra da ha hamile kaldım ha hamile kalıcam diye ne spora gidebildim ne de diyet yapabildim neyse sonunda hamile kaldım da kilolarıma bi bahane bulmuş oldum..:) yalnız psikolojim berbat çok şiştim bi an önce hayırlısıyla doğurup eski kiloma dönmek istiyorum zaten çok zayıf biri değildim ama fittim en azından..

Yeni dogum yapan arkadasim diyette suan doktoruna sormustu.
Bende diyetisyene sordum hamileyken yedimde tatlida yaptım. Sen dedikten sonra internetten baktim simdi ingilizce butun kaynaklar aksini soylemis. Tabi yemek istemeyene neden yemiyorsun demem ama bir zararinin olacagini sanmiyorum

Bende diyetisyene sordum hamileyken yedimde tatlida yaptım. Sen dedikten sonra internetten baktim simdi ingilizce butun kaynaklar aksini soylemis. Tabi yemek istemeyene neden yemiyorsun demem ama bir zararinin olacagini sanmiyorum

Bilemiyorum kendim yemedim ama dedigim gibi arkadasima doktor hamilelikte de emzirmede de onermedi.

4aylık evliyim 5 kilo aldım bekarken ne yesem kilo almam hem aynı kilodaydım neden böyle oldu şimdi hamilelik olursa diyet falan yapsam bide chia tohumu varmış bir zararı olur mu
Hormnlar degisiyomus genelde herkes aliyor ben almadim ne zamn ki gebe kaldm almaya basladim. Benmde esim 10 kilo aldi chia tohumuna basladi ama kesmedi istahini:)) o yerken bende yiyym diye baktm ama hamileyken tavaiye edilmiyor. Ne yapcaksan kalmadn yap bence cunku sonrasinda insan istahini kesemiyor:)

Yani kizlar bu mesajlarinizin uzerine bir kez daha baktim turkce ve ingilizce. Chia super food olarak geciyor. Birde ozellikle hamile kadinlara onermisler cunku bu surecte ihtiyacin olan herseyi iceriyor. Ozelliklede protein miktari cok yuksek ayrıca icerdigi yag sagliga faydali olan omega 3. Yani siz bilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…