- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi Vintageseven
-
Kim dedi bunu canımChiayi hamilelik ve emzirme doneminde onermiyorlar.
Hamile kalmadan yapicam diyorsaniz o olur.
57 canımCeylin Kaç kiloydun evlenmeden önce Hamile kalmadan denicem canım
Kim dedi bunu canım
Bende diyetisyene sordum hamileyken yedimde tatlida yaptım. Sen dedikten sonra internetten baktim simdi ingilizce butun kaynaklar aksini soylemis. Tabi yemek istemeyene neden yemiyorsun demem ama bir zararinin olacagini sanmiyorumYeni dogum yapan arkadasim diyette suan doktoruna sormustu.
Bende diyetisyene sordum hamileyken yedimde tatlida yaptım. Sen dedikten sonra internetten baktim simdi ingilizce butun kaynaklar aksini soylemis. Tabi yemek istemeyene neden yemiyorsun demem ama bir zararinin olacagini sanmiyorum
Hormnlar degisiyomus genelde herkes aliyor ben almadim ne zamn ki gebe kaldm almaya basladim. Benmde esim 10 kilo aldi chia tohumuna basladi ama kesmedi istahini:)) o yerken bende yiyym diye baktm ama hamileyken tavaiye edilmiyor. Ne yapcaksan kalmadn yap bence cunku sonrasinda insan istahini kesemiyor:)4aylık evliyim 5 kilo aldım bekarken ne yesem kilo almam hem aynı kilodaydım neden böyle oldu şimdi hamilelik olursa diyet falan yapsam bide chia tohumu varmış bir zararı olur mu
Yani cok onemli bir besin degil yenmesede olur o yuzden riske atmaya gerek yok.Bilemiyorum kendim yemedim ama dedigim gibi arkadasima doktor hamilelikte de emzirmede de onermedi.
Yani kizlar bu mesajlarinizin uzerine bir kez daha baktim turkce ve ingilizce. Chia super food olarak geciyor. Birde ozellikle hamile kadinlara onermisler cunku bu surecte ihtiyacin olan herseyi iceriyor. Ozelliklede protein miktari cok yuksek ayrıca icerdigi yag sagliga faydali olan omega 3. Yani siz bilirsiniz...Hormnlar degisiyomus genelde herkes aliyor ben almadim ne zamn ki gebe kaldm almaya basladim. Benmde esim 10 kilo aldi chia tohumuna basladi ama kesmedi istahini:)) o yerken bende yiyym diye baktm ama hamileyken tavaiye edilmiyor. Ne yapcaksan kalmadn yap bence cunku sonrasinda insan istahini kesemiyor:)
Yani cok onemli bir besin degil yenmesede olur o yuzden riske atmaya gerek yok.
Ama ben heralde yemege devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?