Saç Rengi ve Saç Boyama kızlarrrr acill akıl veriin lütfennn

• Konu Sahibi Konu Sahibi sim29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sim29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
67
0
26
İstanbul
merhaba. ya ben saçımı boyatmayı düşünüyorum bu aralar daha önce hiç boyatmadım koyu kahve kendi rengi ve kıvırcık dalgalı gür saçlarım. krepe balyaj düşünüyorum yada ombre işte kendi doğal rengimi bozmadan. doğal durması için kumral aralarda sarı şeklinde ama çok tereddütlüyüm. 1.si saçlarımın yapısı bozulur mu kıvırcıklıgı falan gider mi acaba yıpranır mı? 2.si kıvırcık dalgalı sacta güzel durur mu acaba ombre & krepe balyaj . saçıma bişi olursa biterim gercekten en degerli seyim hem gür hem kıvırcık oldugu icin cok begeniliyo ama sarı olma hevesim var benim./ ne yapayım sizce? kırma işlemi yapıyolarmıs balyajdan önce rengi açıyolarmıs 2 ton falan . fotoda da gösterim şöyle istiyorum $saç.webp

yapacağın işleme ve yere göre değişse de saç bu yıpranıyor arkadaşım e ardı arkası gelmiyor o boya işlemi sürekli tekrar istiyor bende en sonunda kendi rengime yakın boyadım 2 ay bitti heralde bi daha boyamam

yapacağın işleme ve yere göre değişse de saç bu yıpranıyor arkadaşım e ardı arkası gelmiyor o boya işlemi sürekli tekrar istiyor bende en sonunda kendi rengime yakın boyadım 2 ay bitti heralde bi daha boyamam

ama gideceğim yer ünlü güzel bir yer. ve saçlarımı dipten boyatmıcam. bir de 5 ay kullanırsın dedi o ombre işlemini yapınca kafam karstı iyice

Mutlaka yıpranacaktır ama saçında boya olmadığı için açılma sırasında bu yıpranma minimum düzeyde olur diye tahmin ediyorum. mutlaka açıcının volünü ve markasını öğrenerek yaptır. saçının dalgası eğer fotoğraftaki saça yakınsa bence çok hoş durur fakat tamamıyla kıvırcık yani bukle şeklindeki saçlara ben ombreyi yakıştırmıyorum,garip duruyor

Back
X