Şampuan ve Saç Kremleri Kızlarrrr bana da yardimci olunnn:(

nude markayı bende kullanmıştım bir ara gerçekten güzel bir şampuandı içinde bazı zararlı kimyasallarda yok ama son aldığımı beğenmedim bu aralarda saçlarım dökülüyor komik ama at şampuanı aldım bakim onu deniycem

Anacım başka derdın yok mu napcan yağlanmayı ne güzel işte yağlanmıyo ya ben gıbı kış gununde bıle hergun yıkamak zorunda kalsaydın ????

onun da zor olduğunu biliyorum canım arkadaşlarımdan filan oyle de istemem tabiki ama ya azcik olsa nemli olsa biraz istiyorum kupkuru Püskül gibi
Anacım başka derdın yok mu napcan yağlanmayı ne güzel işte yağlanmıyo ya ben gıbı kış gununde bıle hergun yıkamak zorunda kalsaydın ????

6 ayda bir sampuan degistirmek sacin yararinaymis..

Ben loreal kullaniyorum setiyle beraber gercekten yumusacik yapiyo ve benim sacima iyi geliyor...

Argan yaği kullan. Benimkide bi günde yağlanır.. çabuk uzar ama. Avon samp. Beğenmiyorm 3arkadaş almştk herkeste aynı gün sivilce çıkmştı.

Site Yöneticilerini de bilemedim neden bu kadar toleranslı (Sade ban korkusu bu kadar)
O okypete özel izinli konu mu?

Benim saclarımda çok kuru ve açık renk kullaniyorum birde.Yag sürsem yaglanmaz o derece. Maskeler işe yariyor büyük ölçüde, Gliss yada dove maske kullanabilirsiniz saçınıza uygun olanını. Birde durulanmayan sprey sac kremlerini öneririm.

avon bazı ürünlerini severim ben, doğrudur her alanda iyi değil ama,
durulanmayan saç bakım kremi favorilerimdendir örneğin, kokusu ve işe yararlığı konusunda süperdir!

saçlarınızın neme ihtiyacı var,
o halde şampuanınıza (markası ne olursa olsun) destek bazı ürünler ekleyin,
bepanthen, evin ampuller gibi
bir de haftada bir kez zeytinyağı ve yumurta sarısını sentezleyip sürmenizi öneririm

şampuan için syoss diyebilirim, kullanıyorum, memnunum

Avon təmsilcisiyim fakat avonun saç kremlerini şampuanları ni şiddetle tavsiye etmiyorum ben hobby nin saç kremlerini kullan derim

At şampuanı nedir ki?

At şampuanı nedir ki?
canım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/at-sampuani.503513/ burada konusu açılmış ama ben bu konuyu okumamıştım kozmetik mağazasında gördüm denemek için aldım. aslında atlar için üretiliyormuş insana uyarlamışlar. bu sitenin dışanda okuduğum yorumlarda kimisinde saç çıkarmış saçlarını hızlı uzatmış kimisi de döktüğünü yazmış. deniycem bakalım işe yararsa unutmazsam paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…