nude markayı bende kullanmıştım bir ara gerçekten güzel bir şampuandı içinde bazı zararlı kimyasallarda yok ama son aldığımı beğenmedim bu aralarda saçlarım dökülüyor komik ama at şampuanı aldım bakim onu deniycemben nude diye bir şampuan kullanıyorum, bitkisel olduğu için saçıma iyi geliyor ve saçımı çok iyi nemlendiriyor. Saçlarım permalı olduğu için kuruduğu zaman kabarıyo, o yüzden ben de nemine çok dikkat ederim. tavsiye ederim bu şampuanı.
Anacım başka derdın yok mu napcan yağlanmayı ne güzel işte yağlanmıyo ya ben gıbı kış gununde bıle hergun yıkamak zorunda kalsaydın ????site yöneticilerinden ozur diliyorum yanlış yere açıyorum ama daha cabuk cozum istiyorum((
kızlar saclarim cok kuru bi hafta yikamasam yaglanmazkivircik, ince telli ve tel tel ayriliyo bi sac kremi kullanıyorum avondan ama cok ise yaramiyo.. istiyorumki saclarim yumuşacık olsun canlı olsun ve kabarmasinlarrrr ve kuru olmasin bildiginiz bir urun veya bitkisel cozum var mi?? sampuanimi da sac kremimi de degistircem onerileriniz dogrultusunda
Anacım başka derdın yok mu napcan yağlanmayı ne güzel işte yağlanmıyo ya ben gıbı kış gununde bıle hergun yıkamak zorunda kalsaydın ????
senin yerinde olmak isterdim valla :) herrr gün yıkıyorum ben takıntı haline geldi artık
Site Yöneticilerini de bilemedim neden bu kadar toleranslı (Sade ban korkusu bu kadar)site yöneticilerinden ozur diliyorum yanlış yere açıyorum ama daha cabuk cozum istiyorum((
kızlar saclarim cok kuru bi hafta yikamasam yaglanmazkivircik, ince telli ve tel tel ayriliyo bi sac kremi kullanıyorum avondan ama cok ise yaramiyo.. istiyorumki saclarim yumuşacık olsun canlı olsun ve kabarmasinlarrrr ve kuru olmasin bildiginiz bir urun veya bitkisel cozum var mi?? sampuanimi da sac kremimi de degistircem onerileriniz dogrultusunda
Avon təmsilcisiyim fakat avonun saç kremlerini şampuanları ni şiddetle tavsiye etmiyorumsite yöneticilerinden ozur diliyorum yanlış yere açıyorum ama daha cabuk cozum istiyorum((
At şampuanı nedir ki?nude markayı bende kullanmıştım bir ara gerçekten güzel bir şampuandı içinde bazı zararlı kimyasallarda yok ama son aldığımı beğenmedim bu aralarda saçlarım dökülüyor komik ama at şampuanı aldım bakim onu deniycem
canım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/at-sampuani.503513/ burada konusu açılmış ama ben bu konuyu okumamıştım kozmetik mağazasında gördüm denemek için aldım. aslında atlar için üretiliyormuş insana uyarlamışlar. bu sitenin dışanda okuduğum yorumlarda kimisinde saç çıkarmış saçlarını hızlı uzatmış kimisi de döktüğünü yazmış. deniycem bakalım işe yararsa unutmazsam paylaşırımAt şampuanı nedir ki?
birde bu şampuana 40 lira bayıldımAt şampuanı nedir ki?
40 mı amanınnn:)birde bu şampuana 40 lira bayıldıminşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?