• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrr bi bakınnn acilll

Mune Mune Kazen Kazen saatler önce geyik bölumune taşıyabilirmisiniz dedim hala sesiniz yok..
Çekirdek çitleyip olayımı izliyorsunuz acabaki :)))

Pa-NickYok Pa-NickYok herkes senin gibi misafir sevmek zorunda mı? herkes her konuda senle aynı düşünmek zorunda mı?
Sendemi ya? kim boyle bisi dedi sence herkesin aynı şeyi istemek zorunda oldugunumu savunuyorum?
Misafiri gectim, boyle sacma biseyi kim savunur??
Konu nerden nereye geldi, hepsini okumadan yorum yapmayın nolur ya..

Mune Mune Kazen Kazen saatler önce geyik bölumune taşıyabilirmisiniz dedim hala sesiniz yok..
Çekirdek çitleyip olayımı izliyorsunuz acabaki :)))

Siz keşke konuyu geyik bölümüne açsaydınız. Ne Mune Mune ne de Kazen Kazen bütün işleri, güçleri, hayatlaırnı bırakıp siz konu açın da taşıyalım diye beklemiyorlar emin olun.

Yazmayım cvp vermeyim diyorum duramiyorum, olay normal bi fikir ayriliğini gecti bambaska
Siz benim yaşımla dalga gecme yetkisine nerden sahip oluyorsunuz? ayrıca kib.lendiniz evli barklı insanlarız biraz medeni olun ya
Dalga geçme ? hayır ben dogum tarihine gore yorum yaptim, bana gore kücüksün..
Herkes kerkesi kibler canım bende suan seni kibliyorum napcaZ ?

Yazmayım cvp vermeyim diyorum duramiyorum, olay normal bi fikir ayriliğini gecti bambaska

Dalga geçme ? hayır ben dogum tarihine gore yorum yaptim, bana gore kücüksün..
Herkes kerkesi kibler canım bende suan seni kibliyorum napcaZ ?

Kolay gelsin ne diyim :işsiz:
30 yaş sendromu falan mı bu tavırlar tripler falan :işsiz:

Öyle bi sendrommu varmıski?
Screenshot_2016-11-21-18-15-36-1.webp

Cocuk ruhluyum diyorsunuzda bu cevaplar bu hareketler sizi cocuk ruhlu yapmıyor. Baska bir sey yapıyor. Neden bu kadar fikrinizi benimsetmeye çalışıyorsunuz? Konu bana hiç geyik için acılmiş gibi gelmedi. Sırf altta kalmayayim egosuyla açılmış bu konu.

Panik sen millete laf yetiştirirken ben banyoyu cifledim he mis gibi oldu.

İstenmeyen misafir gelirse pasaklı görmesin bari
Bugun cocuklar yok, azdan gelirler, bu kaflarin arasinda bide hamur yogurdum, lahmacun icimide hazirladim sadece sicak sicak pişirmesi kaldi.
Simariklik diyorum, buyuk dert.

Baska uyenin konusuna cevaben acil baslikli bdv konusu acmaniz, bdvde konularin icinde bile geyik yapmak ban sebebi oluyorken "geyik icin actim ya ne kiziyorsunuz, mune tasisin" tavriniz simariklik diyorum.
Haa sizde öyle düsünüyorsanız, ozaman beylik silahımı alıp...:silah:
Konuyu o dereceye getirdiniz yani :)
Şımarık da olduk, hala gelen giden yok..
Bu konu kapanmicak anlaşılan.
Az cikmam lazım, döndugümde eger ban'lanmadiysam hepinize ayri ayri cvp veririm.
Grsrz

Back
X