Kizlarrrrr bakinnnn sizeee onemli bilgiii...

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda9

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
10
0
6
35
İstanbul
kizlar bugun doktora gittim ve doktor bana yanlis bildigim birseyi soyledi. Aslında adetin baslangicindan 14 gun sayip o zamanlar iliskiye girilir diye biliyordumm ama oyle degilmissssssss cok sasirdim.. nasilmis biliyomusunuz adeti beklediginiz gunden geri 14 gun sayiliyomus..

Cnm saol bende adetin basından sayıyodum dedigin çok dogru ben adetin basından sayrak 13. 14. gunler ilişki oluodu ama olmuodu doktora gittim yumurtlama takibi yaptırdım benim yumurtlamam 12.gunmuş dedihin sekildede hesapladım dogru çıkıo yani ben 26 gunde adet oluorm

Evet canim aynen bende 26 gunde bi oluyorum. Sen hamilemisin cnm?

Evet canim aynen bende 26 gunde bi oluyorum. Sen hamilemisin cnm?

Yok cnm ya hamile kalmak istiyorum uç aydır deniyoruz ama daha bişey yok gunumu denk getiremedim hep adetten sayarak 13. gun ilişki oluodu o yuzden tutmuodu ama doktora gidince yumurtlama gunumu ogrendim bu ay bide ole denicem sen hamilemisin cnm

yok cnm bnde degilim ugrasiyoruz bizde 6 aydr bugun doktor dediki kistin iltihap in varms 6 aydr zaten bunlarla ugrasiyomussun smdi bundan sonrasina bak stres yapma dedi

yok cnm bnde degilim ugrasiyoruz bizde 6 aydr bugun doktor dediki kistin iltihap in varms 6 aydr zaten bunlarla ugrasiyomussun smdi bundan sonrasina bak stres yapma dedi

Hmm cnm normal idrar yolu iltihabiysa o geçer çocugada engel deil ama kistin ne tur bi kist eger polikistikse hamile kalman zorlasabilir ugrastırır benim arkadasta polikistikti iki senedir çocugu olmuodu butun tedawileri yapıldı ilactı çatlatma igneydi vs en sonunda laparoskopi yontemiyle kistleri aldırdı temizletti şimdi bu ayı beklicek hamile kalmak için cnm sonuç ne olck bilmiyoruz

yok cnm bnmki idrar yolunda degildi rahimdeydi gecti.. kistimde adet kistiymis onunla beraber gitti onmli bsym yoktu yani Allaha sukur cnm. Insallah hamile kalir arkadasin Allah isteyen herkese nasip etsin

yok cnm bnmki idrar yolunda degildi rahimdeydi gecti.. kistimde adet kistiymis onunla beraber gitti onmli bsym yoktu yani Allaha sukur cnm. Insallah hamile kalir arkadasin Allah isteyen herkese nasip etsin

Amin cnm senin onemli problemin yokmuş ne zamandır istiosunuz

6 aydr istiyoruz cnm bu ay 7. Ayim hatta bugunde ovulasyon gunumm :) insallah olur dua et bnm icn olurmu bnde senin icin ederim

Ederim cnm etmez olurmym birbirimiz için dua edelim benimde iki gun sonra owulasyon gunum:13: cnm sen hesaplayarakmi belirliosun owuslasyon testi ilemş belirliosun gununu

Ederim cnm etmez olurmym birbirimiz için dua edelim benimde iki gun sonra owulasyon gunum:13: cnm sen hesaplayarakmi belirliosun owuslasyon testi ilemş belirliosun gununu

ben hesaplayarak deniyorum cnm ovulasyon testlerine baktim 3-5 lira bisey saniyodum pahaliymis ya 7 tane var icinde 55 lira

ben hesaplayarak deniyorum cnm ovulasyon testlerine baktim 3-5 lira bisey saniyodum pahaliymis ya 7 tane var icinde 55 lira

Hmm gerçekten pahalıymış bende ole saniodum bu ay da olmassa bide testle denicem bklm ... Sen kaç yasındasın cnm

ben 23 yasindaym cnm 10 aylikda evliyim sen kac yasindasin?

Bende 20 yasındayım canim 3 bucuk senelik ewliyim bir oglum war ikinciyi dusunuyoruz ama uç aydır bişey yok bugun de yumurtlama gunum cnm kolay hamile kalabilmek için bildiklerini paylasırmısın birbirimize yardimci olalim

Merhaba herkese gunaydin ov.gunlerini takip edemiyorsaniz akıllı telefonlar için regl döngüsü programlari var onları yükleyip takip edebilir tahmini yumurtlama gunlerinizi öğrenebilirsiniz bu program sayesinde geçmiş ayların döngü surelerini ve tarihlerinide tablo halinde saklamak mümkün bilginize

ayrica ov.testleri gittigidiyor'da 20 ov.testi 2 gebelik testi 18 tl kargo bedava bakmanizi öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…