Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her renk gider bana kalırsa enerjisini yükseltmek için canlı renkler seçerdim turuncu,mavi vs gibiSizce bu odaya ne renk halı ve perde gider ha bu arada daha sandalye eksik ( yatak örtüsü geçicidir)
Teşekkkür ederimmm :) masanın yeri iyi mi senceeeAy ne kadar da güzel bi oda :))
Ben olsaaam
1)odaya biraz renk gelsin isteseydim halıyı mavinin tonlarından seçerdim
2)oda sakinliğini korusun isteseydim halıyı pastel tonlarda krem,kemik bebe pembesi renklerinde seçerdim.
Perdeler her iki durumda da kırık beyaz :)
Canım dolap şu şekilde ikeadan biraz kopya çekerek özel yaptırdım :)Dolabı çok beğendim zevkli seçim (dolabı nereden aldın diye sorsam çok mu ayıp olur )
Konuya dönersek ;
Eki Görüntüle 1842405 Eki Görüntüle 1842406 Eki Görüntüle 1842407 Eki Görüntüle 1842408 Eki Görüntüle 1842408 Eki Görüntüle 1842410
Hahahaha Çok tesekkür ederimmmçok zevklisin çok beğendim bende senden kopya çekicem canım![]()
Hahahaha Çok tesekkür ederimmm
Doğru diyosun canım attıgın resimlerde pudra pembesi olan english home dan sanırım bi bakayım orayaaRica ederim bu odaya mavi , krem , pastel renkler çok yakışır odaya, dingin ve huzur dolu bir hava hakim olur kanımca .
Çok tesekkür ederimm , özel yaptırdım canım onu daYatagi nerden aldınız.çok güzel bir oda.
Hmm bu durumda da fena değil Aslı'nda masanın yeri.Teşekkkür ederimmm :) masanın yeri iyi mi senceee