Kızlarrrrr sevgilim evlenmekten korkuyormuş ayrıldık :(

neler yazıldı ve işin detayı nedir bilmiyorum
amaaaa
ben senin yerinde olsam onun gelmesine tamam der, geldiginde de vazgectim derdim.
anlasın başkalarının duygularıyla oynamak neymis...

hem diyelim ki görüstün, sen yine 2günde kapılırsan ve adam "ama bilmiyorum demistim. zaten ayrıydık" derse ne yapacaksın.
için içini yiyecek.
bu kisi seni coook seviyor ise zaten zamanında ugrasırdı. uzmek istemeyen adam uzecek her seyi yapıp sonra mıymıy konusmaz.

bence evlenme teklif etmek için gelecek bu adam, kaybetme korkusu yaşayınca sana olan sevgisi evlilik korkusundan üstün geldi :31: nacizane fikrim budur :34:

KIzlarrr 6aYLIK BİR İLİŞKİM VARDI..UZAK ŞEHİRLERDEYİZ EPEY UZAK..SEVGİLİM İLİŞKİMİZ BOYUNCA YAŞADIĞIM ŞEHRE GELMEMEK İÇİN TÜRLÜ TÜRLÜ BAHANELER UYDURDU..HER GELECEĞİNDE BİR ŞEY CIKTI GELMEDİ..BÖYLE BÖYLE AYLAR GEÇTİ..EN SON HAYKIRDIM YETERRRRRRRRRRRRRRRRR PSİKOLOJİMİ BOZDUNNNN YETER BİR KEZ OLSUN ADAM OL GURURLU OL BE YETER NİYETİNİ SÖYLE NEDEN GELMİYOSUN NEDEN DİYE AĞLADIM HIÇKIRA HIÇKIRA..TAMAM DEDİ BEN EVLENMEKTEN KORKUYORUM AMA KENDM İÇİN DEGİL SENİ ÜZMEKTEN KORKUYORUM DEDİ...BNDE HAH ŞÖYLEEE ADAM OL SENİN NİYETİN BELLİ HAYDİ YOLUN AÇIK OLSUN SAKIN BENİ ARAMA BİR DAHA DEDİM VE AYRILDIKKK..SONRA ARADAN 4 GÜN GEÇTİ HİÇBİR ŞEKİLDE TELEFONLARINA CVP VERMEDİM MSJLARINA WHATSAPP'A VS..4 GÜNÜN ARDINDAN DAYANAMADIM ARADIM NE İSTİYORSUN NEDEN HALA ARIYORSUN SÖYLE DEDİM.. NE OLUR BİR KEZ OLSUN YÜZYÜZE GÖRÜSELİM BİR YEMEK YİYELİM KONUSALIM 1-2 GÜN VAKİT GECİRELİM DEDİ..YA DALGA MI GEÇİYORSUN OĞLUM GÖRÜŞÜNCE NOLCAK KORKLULARIN GECİCEK Mİ DİYORUM BİLMİYORUM ÖZGE HİÇBİRŞEY BİLMİYORUM SADECE BİR KEZ OLSUN YÜZ YÜZE GÖRÜSELİM GELİNCEYE KADAR İSTERSEN HİÇ KONUSMA BENİMLE AMA BİR KEZ OLSUN GÖRÜSELM BU ÇARSAMBA GÜNÜ GELİCEM DEDİ..AMACINI ANLAMADIM KIZLAR NAPMAYA CALSIYOR BU COCUK NE AYRILIYOR NEDE İLİŞKİMİZ ADAM AKILLI İLERLİYOR!!!!ÇARŞAMBA GÜNÜ GELİCEKMİŞ..AZ ÖNCE ARADI SENİ SEVİYORUM ÖZGE DEDİ NE DERSEN HAKLISIN AMA ÇARŞAMBA GELİCEM O GÜNE KADAR SABRET VS TARZNDA BİRŞEYLER DEDİ GELİNCE NE OLCAGINI ODA BİLMİYORMUS SÖYLEDİĞİNE GÖRE..SİZCE GÖRÜŞMELİ MİYİM AMACI NE BU COCUGUN SİZCEEE ?:43::14:

6 aylık ilişki ve uzak şehirlerde olduğunuz için yüz yüze çok görüşemiyorsunuz.Bence evlenmekten korkmak için gayet geçerli sebepler.

yorumları okumadım lakin bir erkek evlenmekten korkmaz.....söylemek istediği seninle evlenmek istememesi....sen de fazla kurcalama kestir at......evlenseniz dahi mutsuz olursun

Kendini fazla kaptırmamak şartıyla görüş bence bi arkadaşın dediği gibi belki de evlenme teklifi eder. Görüş bakalım ne olacak? Ama soğuk dur kendini kaptırma

Rest cekip ayrıldın ya seni merak etti özellikle de tipini ...
Sahtekar bu
Görüşme

Ben Erkege hak verdim vallah, anladigima göre daha yüzyüze görüsmemisiniz bile hic ve sadece alti aydir sözde bi iliski var ve daha ilk zamanlarda evlilik konusunu acmisiniz, yani sanki adama diretiyosunuz gibi, öyle bi duruma getirmisiniz ki adam gelince nikah kiyilcak diye korkuyor, cok hakli... Bu ne acele, yangindan malmi kaciriyorsunuz, hic tanimadan evlenmek nekadar dogru, yani kisa zaman tanisincada evlilikler oluyor saglamda oluyor ama onlar Evlenmek icin evlenmiyorlar, sevdikleri asik olduklari icin evleniyorlar...
Zorla evlenme teklifi ettirmek istiyorsunuz gibi, herkes bi iliskiye baslarken ciddi olsun diye baslar ama hemende evlilik konusu acilmaz...

Ayrica büyük Harflerle degilde normal yazsaydiniz daha güzel okunurdu...

Son düzenleme:
Okadar gelmek icin israr etmis, bi sebebi vardir.
Belkide evlenme teklifi edip sürpriz yapcaktir :16:

Teyzem ile eniştem de evlenmeden önce bu konu yüzünden ayrılmışlardı
Eniştem evlenmekten korktuğunu söylemişti
6 ay kadar ayrı kaldılar sanırım bağ kopmadı ama sonra evlendiler
Yani böyle erkekler var
Ama teyzemlerin ilişkisi ileri düzeyde idi ayrı şehirlerdi fakat on defa görüşmüşlerdi

Bir kez olsun görürdüm ben senin yerinde olsam
Sonuçta bir ilişki yaşanmış
İişki yaşadığın bir insanı görmek kadar doğal bir şey olamaz
Sonra ne olur bilemem ama ben olsam görüşürdüm ...

siz şimdi hiç görüşmediniz mi :53: altı ay evlenmek için çok kısa bir zaman erkeklere bu konuda baskı yapılmasını hiç doğru bulmuyorum ben ayrıca nasıl baskı yapmışsan adam seni görmeye bile gelmemiş :34:

KIzlarrr 6aYLIK BİR İLİŞKİM VARDI..UZAK ŞEHİRLERDEYİZ EPEY UZAK..SEVGİLİM İLİŞKİMİZ BOYUNCA YAŞADIĞIM ŞEHRE GELMEMEK İÇİN TÜRLÜ TÜRLÜ BAHANELER UYDURDU..HER GELECEĞİNDE BİR ŞEY CIKTI GELMEDİ..BÖYLE BÖYLE AYLAR GEÇTİ..EN SON HAYKIRDIM YETERRRRRRRRRRRRRRRRR PSİKOLOJİMİ BOZDUNNNN YETER BİR KEZ OLSUN ADAM OL GURURLU OL BE YETER NİYETİNİ SÖYLE NEDEN GELMİYOSUN NEDEN DİYE AĞLADIM HIÇKIRA HIÇKIRA..TAMAM DEDİ BEN EVLENMEKTEN KORKUYORUM AMA KENDM İÇİN DEGİL SENİ ÜZMEKTEN KORKUYORUM DEDİ...BNDE HAH ŞÖYLEEE ADAM OL SENİN NİYETİN BELLİ HAYDİ YOLUN AÇIK OLSUN SAKIN BENİ ARAMA BİR DAHA DEDİM VE AYRILDIKKK..SONRA ARADAN 4 GÜN GEÇTİ HİÇBİR ŞEKİLDE TELEFONLARINA CVP VERMEDİM MSJLARINA WHATSAPP'A VS..4 GÜNÜN ARDINDAN DAYANAMADIM ARADIM NE İSTİYORSUN NEDEN HALA ARIYORSUN SÖYLE DEDİM.. NE OLUR BİR KEZ OLSUN YÜZYÜZE GÖRÜSELİM BİR YEMEK YİYELİM KONUSALIM 1-2 GÜN VAKİT GECİRELİM DEDİ..YA DALGA MI GEÇİYORSUN OĞLUM GÖRÜŞÜNCE NOLCAK KORKLULARIN GECİCEK Mİ DİYORUM BİLMİYORUM ÖZGE HİÇBİRŞEY BİLMİYORUM SADECE BİR KEZ OLSUN YÜZ YÜZE GÖRÜSELİM GELİNCEYE KADAR İSTERSEN HİÇ KONUSMA BENİMLE AMA BİR KEZ OLSUN GÖRÜSELM BU ÇARSAMBA GÜNÜ GELİCEM DEDİ..AMACINI ANLAMADIM KIZLAR NAPMAYA CALSIYOR BU COCUK NE AYRILIYOR NEDE İLİŞKİMİZ ADAM AKILLI İLERLİYOR!!!!ÇARŞAMBA GÜNÜ GELİCEKMİŞ..AZ ÖNCE ARADI SENİ SEVİYORUM ÖZGE DEDİ NE DERSEN HAKLISIN AMA ÇARŞAMBA GELİCEM O GÜNE KADAR SABRET VS TARZNDA BİRŞEYLER DEDİ GELİNCE NE OLCAGINI ODA BİLMİYORMUS SÖYLEDİĞİNE GÖRE..SİZCE GÖRÜŞMELİ MİYİM AMACI NE BU COCUGUN SİZCEEE ?:43::14:

Hiç yüzyüze görüşmediniz mi?
Ve evlenmeyi düşünüyorsunuz bu adamla?
Yahu insan görmediği bir insanla nasıl evlenmeyi düşünür?

Adamın yerinde ben olsam ben de korkarım evlenmem sizinle.
Buradaki ifade tarzınız bile tedirgin ediyor insanı.

konu sahibinin yanıtlarına bakayım dedim ama hanımlar siz ondan daha hayalperestsiniz.
gaza getirmeyin.
hangi adam hic gorusmedigi birine once korkuyorum dedigi halde sonra da ilk gorusmede evlenme teklifi edecek?
el altında tutuyordu bizim kızı, baktı elinden kactı kacacak. bari bi goreyim de pisman olmayayım dedi.
gorustukten sonra çarpılır aşık olursa bilemem. ama sanmıyorum.
bence macera aramaya geliyor yanına.

6 aydir birliktesiniz ve adam 6 aydir yanina gelmemis bu da hiç yüzyüze gorusmediginiz anlamina geliyor. Ve sen aranizdaki bu duruma sevgililik deyip adamla evlilik hayali kuruyorsun, üstüne adam (hakli olarak) hiç yüzyüze gelmedigi biriyle evlilikten korktugu için celalleniyorsun. Hele bi gor bakalım belki sen begenmeyeceksin. mutaassip biri oldugunu söylemissin ama mutaassip dedigin insanlar daha agirdan alirlar sen direkt hevesli gibi evlilik muhabbetine atlamissin. Yüzyüze gelmedigin adama evlilik baskisi yaparsan korkmayip da ne yapsin garibim ?

Belki gelecek durumu yoktu, belki görünce begenmeyeceksin diye düsünüyor bilemiyorum, önce bunun cevabini bul. Gelmezse zaten ayrilirsin ama gelirse ve herşey yolunda giderse o zaman kurarsin evlilik hayalini bol bol .

Son düzenleyen: Moderatör:
Evlenmekten falan korkuyor mu, orasini bilemem de...
6 ay boyunca hic gelmemesi dusundurucu...
Maddi durumu yok desem, gelince is iyice ciddilesecek, benim ailemin durumu bunu kaldirir mi diye panikliyor desem, kotu bir evliligin cocugu ise yarattigi travma desem, sadece bahane uyduruyor, o uzaktan uzaga flort durumu hosuna gidiyor, isin ciddiye binmesinden tirsiyor desem, sizi hic onemsemiyordu da siz resti cekince mi onemsedi desem ne desem bilemedim...
Belki bu kadar sey senin aklinda bir isik yakar...
Bence bulusun, derdi neymis bir dinleyin...
Bu arada soylemeden duramam, eger geldim o kadar elim bos donmiyim derse de, yakinlasmak isterse de izin vermeyin, su an bu iliski cok muamma, daha cok uzulursunuz...
Belki gunahini aliyorum ama ne me lazim ben soyleyeyim...

neler yazıldı ve işin detayı nedir bilmiyorum
amaaaa
ben senin yerinde olsam onun gelmesine tamam der, geldiginde de vazgectim derdim.
anlasın başkalarının duygularıyla oynamak neymis...

hem diyelim ki görüstün, sen yine 2günde kapılırsan ve adam "ama bilmiyorum demistim. zaten ayrıydık" derse ne yapacaksın.
için içini yiyecek.
bu kisi seni coook seviyor ise zaten zamanında ugrasırdı. uzmek istemeyen adam uzecek her seyi yapıp sonra mıymıy konusmaz.

haklısın ,çok sevseydi o dediği korkuda olmazdı içinde..

günaydın canım,

anladıgım kadarı ile 6 aydır hiç görüşülmemiş bir ilişki ve evlilik beklentisine sokan bir sevgili ...değişik geldi bana bir an ve evlilik muhabbetinden sonra biten bir ilişki ,gelmek istemesinin nedenide bana göre sen onu gördükten sonra ondan ayrılamıcaksın o da ilişkisini uzaktan uzaga devam ettirecek bu kadar zaman gelmemişde niye şimdi gelesi tutmuş ben bu işte bir pislik sezdim...ayrıca hiç görmedigin bir insanla evlilik hayali kurma çünkü hayal kırıklıgına ugrarsın..belkide o seni begenmicek sen onu bıraktın diye geliyor...erkekler kızlar tarafından terkedilmeyi hazmedemez gelecek görecek senin ondan daha çok hoşlanmanı saglıcak sonrada aramıcak...ama ben senin yerinde olsam görüşürüm onun yapmak istedigini ben yapar sonra da byby derim 6 ay boyunca aklın nerdeydi ben senden sogudum derdim... :)

6 aydir birliktesiniz ve adam 6 aydir yanina gelmemis bu da hiç yüzyüze gorusmediginiz anlamina geliyor. Ve sen aranizdaki bu duruma sevgililik deyip adamla evlilik hayali kuruyorsun, üstüne adam (hakli olarak) hiç yüzyüze gelmedigi biriyle evlilikten korktugu için celalleniyorsun. Hele bi gor bakalım belki sen begenmeyeceksin. mutaassip biri oldugunu söylemissin ama mutaassip dedigin insanlar daha agirdan alirlar sen direkt hevesli gibi evlilik muhabbetine atlamissin. Yüzyüze gelmedigin adama evlilik baskisi yaparsan korkmayip da ne yapsin garibim ?

Belki gelecek durumu yoktu, belki görünce begenmeyeceksin diye düsünüyor bilemiyorum, önce bunun cevabini bul. Gelmezse zaten ayrilirsin ama gelirse ve herşey yolunda giderse o zaman kurarsin evlilik hayalini bol bol .

Şimdi duruma açıklık getireyim...Beni istemeye gelenlerin olduğunu bu durumdan rahatsız olduğunu ve benimle ciddi düşündüğünü ilk önce ben geliyim daha sonra annemi getireyim tanışsınlar en azından ailen seni rahat bırakır diye ilişkinin 2.ayında kendisi bahsetti bana..Bende daha birbirimizi görmedik bile sen bile önce ondan sonra o kısım kolay dedim başlarda ..Sonra baktım kendisi sürekli Özge evlenelim biz birlikte çok mutluyuz vs sürekli konuları kendi açtı..Kendisnin işi iyi ev, var arabası var askerliğini yapmış her şeyim hazır sadece istanbul' da ki kızlara(çalıştığı ortamdan dolayı) güvenmiyordum evlenmeyi düşünmüyordum sen çıktın karşıma olabileceğine inandım Özge gibilerden konuştu..Sonra söz verdi bir pazartesi aksamıydı dediki sabah yola çıkıcam 08'de çıkarım 3-4 gibi olurum yanında..tamam dedim ben erkenden kalktım iş yerine akşama kadar (onunla bulsuncaya kadar)gömleiğimin ütüsü bozlur diye askıya asarak yedekte götürdüm saçalrımı düzleştrdm süslendim püslendim makyajımı yapmadım 2den sonra yapıyım akmasın diye falan..Sonra iş yerinde sürekli arıyorum kapalı telefonu..ben tabi nolur nolmaz diye giyindim süslendim püslendim..Akşam 7 oldu hala yok kapalı ..ben eve de gidemiyorum annemlerden zor izin aldım eve gidersem bidaha çıkamam diye..Sonra neden sonra ben umudumu kestim açtı telefonu özge benim basım belada biri beni rahatsız ediyor gelemicem falan bahaneler uydurdu anlıcagınız..İNANDIM BENDE SAF GİBİ AFFETTİM..Sonra devam etti ilişkimiz her geleceğinde bir şey cıktı annesi hastalandı babasıyla annesi boşanacak oldu..düşünün ben hep iyi niyetle bekledikçe yapmadı..bende haykırdım evet yeterr dedim niyetini söyle sonra itiraf etti "evlenmekten korkuyorum" diye..Yoksa benim cok hevesli olduğumu yazmışsınız ..durumu bastan sona degerlendrrsenz daha iyi anlarsınız belki..:53:

Ben Erkege hak verdim vallah, anladigima göre daha yüzyüze görüsmemisiniz bile hic ve sadece alti aydir sözde bi iliski var ve daha ilk zamanlarda evlilik konusunu acmisiniz, yani sanki adama diretiyosunuz gibi, öyle bi duruma getirmisiniz ki adam gelince nikah kiyilcak diye korkuyor, cok hakli... Bu ne acele, yangindan malmi kaciriyorsunuz, hic tanimadan evlenmek nekadar dogru, yani kisa zaman tanisincada evlilikler oluyor saglamda oluyor ama onlar Evlenmek icin evlenmiyorlar, sevdikleri asik olduklari icin evleniyorlar...
Zorla evlenme teklifi ettirmek istiyorsunuz gibi, herkes bi iliskiye baslarken ciddi olsun diye baslar ama hemende evlilik konusu acilmaz...

Ayrica büyük Harflerle degilde normal yazsaydiniz daha güzel okunurdu...

Ben neden evlenmek için evleneyim ki..elbette bende aşk için sevdiğim için evleneceğim..Ben değil hep kendisi açtı başlarda evlilik konusunu..:45::26:

Back
X