Kızlarrrrr sevgilim evlenmekten korkuyormuş ayrıldık :(

çok basit sizinle görüşmek için gelecek çünkü üzerinde evlilik baskı yok gelecektir sizinle bir arada olup o duyguyu yanınızdayken de hissedecek mi bunu ölçmek isteyecek ve gelecek gelmezse hep içinde kalacak, siz o gün çok iyi bir iz bırakın onda ve o istese bile biraz süründürün ne kaybettiğini görsün

Bi kadın o sözü duyduktan sonra kolay kolay unutamaz.. O kendine bile güvenmiyor iken (beni mutlu edip etmeyeceğine dair) ben nasıl güveneceğim ona her şeye rağmen salaklık edip evlensek bile.. !!Aklımda hep acabalar olacak sanırım...:44::25::18::19:

Gelse de seni kandırmaya çalışacak başarılı olursa üç gün sonra aynı teranelere devam. Evlilikten korkuyorum külliyen yalan new yorkta seattle da yaşamıyosun seviyosan basarsın nikahı.

Gercekten sevseydii bi sekilde gelirdi hic olmazsaa iki saatligine bile gelip donerdi diye dusunuyorumm... 6 aylik bi flort icin evlilik cooook erkenn , fakat sevenn erkek nikahtan korkmaz ,eger cok fazla uzulmek istemiyorsann biraz daha bekle bakalim carsamba gunu gelicek mii ? Zamana birak cunku eger gelmezse senin gozunde degerini kaybedicek ve daha az uzuluceksin.. hatalarinii gormen icin zaman tani derim..

Son düzenleme:
tabiki de gelmedi ..böylelikle sonlanmış bulundu..Yeni girebildim KK'ya kusura bakmayın ancak yazabildim baya oluyor biteli..:30:

off evet yok seviyor bir kadın hisseder seviyor ama amacı belli değil...cidden sevse evlenmekten korkmazdı sevgi boyutunda mı problme var bilemedim ne yapsam onu hiiiç bilemedim hele :41:

olaya farklı bi açıdan yaklaşmak istiyorum. hiç kimse için bu kadar net konuşmamalısınız. hele de söz konusu bir erkekse.

öyle güzel oynanabilir ki, bunu hiçbir kadın hissetmez. ölüyorum bitiyorum dese bile, önünüzde ağlasa bile... kadın severken gözünde büyütüyor ve olmayan duyguları da erkeğe dahil edebiliyor. o yüzden lütfen net konuşmayın. başka bir konuda da yazdığım gibi erkek evlenmek istemiyorsa gerçekten de istemiyordur. korku falan, hikaye...

Back
X