• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrrr yaa strese giriyorum

2gün günm gecti bıde gece idrale kalktm sürekl
Benim son adet 19 Eylül ovulasyon ile degerlendirdim dün akşam Pembe kahverengi ağrısız akıntım oldu kesildi sonra görsel var ama buraya atamıyorum yasak adet belirtisi mi yerleşme mi kafam karıştı 🥺

Benim son adet 19 Eylül ovulasyon ile degerlendirdim dün akşam Pembe kahverengi ağrısız akıntım oldu kesildi sonra görsel var ama buraya atamıyorum yasak adet belirtisi mi yerleşme mi kafam karıştı 🥺
Söylediğin şekilse eğer yerleşme kanamasına benziyor bekle biraz adet gecikmesi olursa bi test yap

Evt hiç yaptrmamştm kendmi çok kastım sıktım ben öle yaptıkca o bastırdı yukarya dogru ondan snra gece baktm kanama olmaya basldm özele gttm anlttm bana doktr hatası dedi 10haftaya kadr alt muayne yaplmaz dedi
çok sasırdım bu duruma ve cok üzldüm. Geçmiş olsun. Benim 26 ağustos son adet tarihim 1 ekimde alttan muayene etti. gebelik yolları oluşmus beta takibi yapalım demişti kanama vs olmadı hiiç. Çok üzüldüm ve kendim içinde endişelendim.

Yaa çok mutlu oldum betan baya yüksek çıkmış maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰

Cıktı cnm betam 2318 cıkt hamile görünüyorum ama tabi kadın doğum gtmm gerekıyo
Hayırlı olsun Berra 😍 bak diğer yorumları da okudum birkaç gün bekle öyle git ki alttan değil karından baksın keseye. Korktum valla, kızcağız alttan baktirmis neler yaşamış öyle

Back
X