Sabır etSoğan suyu pcosa iyi geliyo diye biliyorum da yine de içimden bi ses bu ay da boş geçer diyo
Vallahi çoçuk konusunda annemde olsa derim ki kaynanam çok kayle almıyorm onuSöyle valla bazen hakediyolar gerçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabır etSoğan suyu pcosa iyi geliyo diye biliyorum da yine de içimden bi ses bu ay da boş geçer diyo
Vallahi çoçuk konusunda annemde olsa derim ki kaynanam çok kayle almıyorm onuSöyle valla bazen hakediyolar gerçekten
2gün günm gecti bıde gece idrale kalktm süreklİnşallah sağlıkla olsunNe gibi belirtiniz olmuştu
Benim son adet 19 Eylül ovulasyon ile degerlendirdim dün akşam Pembe kahverengi ağrısız akıntım oldu kesildi sonra görsel var ama buraya atamıyorum yasak adet belirtisi mi yerleşme mi kafam karıştı2gün günm gecti bıde gece idrale kalktm sürekl
Teste ne cıktBenim son adet 19 Eylül ovulasyon ile degerlendirdim dün akşam Pembe kahverengi ağrısız akıntım oldu kesildi sonra görsel var ama buraya atamıyorum yasak adet belirtisi mi yerleşme mi kafam karıştı![]()
Söylediğin şekilse eğer yerleşme kanamasına benziyor bekle biraz adet gecikmesi olursa bi test yapBenim son adet 19 Eylül ovulasyon ile degerlendirdim dün akşam Pembe kahverengi ağrısız akıntım oldu kesildi sonra görsel var ama buraya atamıyorum yasak adet belirtisi mi yerleşme mi kafam karıştı![]()
çok sasırdım bu duruma ve cok üzldüm. Geçmiş olsun. Benim 26 ağustos son adet tarihim 1 ekimde alttan muayene etti. gebelik yolları oluşmus beta takibi yapalım demişti kanama vs olmadı hiiç. Çok üzüldüm ve kendim içinde endişelendim.Evt hiç yaptrmamştm kendmi çok kastım sıktım ben öle yaptıkca o bastırdı yukarya dogru ondan snra gece baktm kanama olmaya basldm özele gttm anlttm bana doktr hatası dedi 10haftaya kadr alt muayne yaplmaz dedi
17 ekim adet günüm demin test yaptım dayanamadım negatif çıktı erken sanırımSöylediğin şekilse eğer yerleşme kanamasına benziyor bekle biraz adet gecikmesi olursa bi test yap
17 ekim adet görünen bugün kaset test yaptım negatif çıktı erken mi acabaTeste ne cıkt
Erken yaptn bence17 ekim adet görünen bugün kaset test yaptım negatif çıktı erken mi acaba
17 ekim adet günüm demin test yaptım dayanamadım negatif çıktı erken sanırım
Aynen heyecan merak sağlıkla olsun inşallah isteyen herkes için teşekkür ederimErken yaptn bence
Aynen heyecan merak sağlıkla olsun inşallah isteyen herkes için teşekkür ederim![]()
Akinti devam etmezsse kırmızıya dönmezse inşallah adet geçince tekrar yaparım teşekkür ederimErken yapmış olabilirsin biraz daha bekle bence
Test sonucun çıktı mı acaba merak ettimErken yaptn bence
Yarın arcam saglık ocagınıTest sonucun çıktı mı acaba merak ettim
Sonuç çıktı mı acaba bende sanki benmişim gibi merak ediyorum böyle şeyleriYarın arcam saglık ocagını
Cıktı cnm betam 2318 cıkt hamile görünüyorum ama tabi kadın doğum gtmm gerekıyoSonuç çıktı mı acaba bende sanki benmişim gibi merak ediyorum böyle şeyleriinşallah hamilesindir ya
Hayırlı olsun BerraCıktı cnm betam 2318 cıkt hamile görünüyorum ama tabi kadın doğum gtmm gerekıyo