Konunun yeri burası değil ama eğlenceli :)
7 buçuk aylık kızımı 10 da uyuttum 8 de misafirlerim gelmişti 11 de gittiler bizde eşimle film izledik tam yatıyorduk bir baktım benim kız uykusunda kusmuş
Uyandırdım üstünü değiştirdim şuan emziriyorum:)
hasimato nasil bi hastalikHic gulecek halde degilimocakta teslim etmem gereken tezimle ugrasiyorum pazartesi icin bep hazirliyorum, bi taraftan hasimato hastalari icin diyetlere bakiyorum kafam dagilsin diye de k.k de takiliyorum
Hic gulecek halde degilimocakta teslim etmem gereken tezimle ugrasiyorum pazartesi icin bep hazirliyorum, bi taraftan hasimato hastalari icin diyetlere bakiyorum kafam dagilsin diye de k.k de takiliyorum
Valla gece gece saflaştım herhalde anlamadım hiçHerkezin bir derdi var benim derdimde guzel kizlar naslmis onu sormak fikir almak :)
buna kisaca geyik diyolar :))Herkezin bir derdi var benim derdimde guzel kizlar naslmis onu sormak fikir almak :)
Bilmiyorum canım yedikleri fazla geldi sanırım birde emerek uyuduğu için fazla emiyor uyuyana kadar ondan sanırımNiye kustu bebegin
:) Allah iyiligini evsin :)
derdim var bolumunu burasi kiz , dert olunca insan uzuluyor tabi elde deil
çocuklar uyudu çok sukur :)
Geçmiş olsun canım zayıflamak mı istiyorsunHic gulecek halde degilimocakta teslim etmem gereken tezimle ugrasiyorum pazartesi icin bep hazirliyorum, bi taraftan hasimato hastalari icin diyetlere bakiyorum kafam dagilsin diye de k.k de takiliyorum
gormedim nerde o lezbiyen konusu :)))Cogu halledlr hele bir konu var lezbiyen arkadas ariyorum die cok guldum ona ya bole dertmi olur :)) hep kaynana skntlari kmisi sevgilisine evlnme teklifi edyo valla oyuncak oldu iyce:)
Ahah ilahi ya :) iyiyiz dert var diye koşup geldik sen nasılsın konu sahibi
ohh maasalalhhh dunyayi emiordur yarasin :)Bilmiyorum canım yedikleri fazla geldi sanırım birde emerek uyuduğu için fazla emiyor uyuyana kadar ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?