Kizlarrrrr:))

uzak-dur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
425
233
23
29
Hep üzücü kırıcı haberler cok sıkıldım valla brazda gülelim napiyonuz bu arada cocuklar uyudumu :)

:) Allah iyiligini evsin :)
derdim var bolumunu burasi kiz , dert olunca insan uzuluyor tabi elde deil
çocuklar uyudu çok sukur :)

Konunun yeri burası değil ama eğlenceli :)
7 buçuk aylık kızımı 10 da uyuttum 8 de misafirlerim gelmişti 11 de gittiler bizde eşimle film izledik tam yatıyorduk bir baktım benim kız uykusunda kusmuş
Uyandırdım üstünü değiştirdim şuan emziriyorum:)

Herkezin bir derdi var benim derdimde guzel kizlar naslmis onu sormak fikir almak :)

Hic gulecek halde degilim ocakta teslim etmem gereken tezimle ugrasiyorum pazartesi icin bep hazirliyorum, bi taraftan hasimato hastalari icin diyetlere bakiyorum kafam dagilsin diye de k.k de takiliyorum

Niye kustu bebegin

Hic gulecek halde degilim ocakta teslim etmem gereken tezimle ugrasiyorum pazartesi icin bep hazirliyorum, bi taraftan hasimato hastalari icin diyetlere bakiyorum kafam dagilsin diye de k.k de takiliyorum

Allah yardmcnz olsun valla ne isle ugrasyonuzki

Herkezin bir derdi var benim derdimde guzel kizlar naslmis onu sormak fikir almak :)
buna kisaca geyik diyolar :))
ama guzzl konu kaapatmazlar insallah

az once çocugu uyutuken oyle tatli uykum vardiki orada haliya yaatip uyyabilirdim
ama pyjamami giyuerken uykum kaçti gitti :)

:) Allah iyiligini evsin :)
derdim var bolumunu burasi kiz , dert olunca insan uzuluyor tabi elde deil
çocuklar uyudu çok sukur :)

Cogu halledlr hele bir konu var lezbiyen arkadas ariyorum die cok guldum ona ya bole dertmi olur :)) hep kaynana skntlari kmisi sevgilisine evlnme teklifi edyo valla oyuncak oldu iyce:)

Geçmiş olsun canım zayıflamak mı istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…