Tesekkur ederim, bagisiklik sistemi tiroid bezlerini hastalik olarak algilayip saldiriyor ve yok etmeye calisiyor, tiroid bezlerinin iltihabi ayni zamanda. kilo alimina, sac dokulmesine, asiri sinire sebep oluyor ve hormonlarin dengede durmasi icin omur boyu ilac kullanmak zorunda kaliyorsunuz. 3 aydan 3 aya da doktor kontrolühasimato nasil bi hastalik
geçmis olsun
bu saatde ne filmii ya abri romntik bisey olsaydi :))Cok saol canm benim bende cocuk salliyorum bir yandan tvye bakyom esim cimdikliyo film izlelim die oda dovus filimleri gzl olsa bari :))))
Amin tesekkurler, ogretmenim ve yuksek lisans yapiyorumAllah yardmcnz olsun valla ne isle ugrasyonuzki
Mide yanmasından nöbetteyim başlığı görünce acil bişey var sandım
Yüz üstü yatırmıyorum yan yatırmaya çalışıyorum birde yüksek şekilde yatırıyorum boğulmasın diye canımohh maasalalhhh dunyayi emiordur yarasin :)
yuz ustu yatirsan kusarsa tehlikesi olmazdi ama dr lar yatiurmayin diyor biliyoirum :)))
bayilirim yemek yemeyi seven çocuga :)))))))))Yüz üstü yatırmıyorum yan yatırmaya çalışıyorum birde yüksek şekilde yatırıyorum boğulmasın diye canım
Allah korusun gerçi bizim odada yatıyor gözümün önünde hep Allah'a emanet tabii ben önlemimi alıyorum
Çok iştahlı Benim kız işi gücü yemek :)
Hamilelikte benimde oluyordu uyutmuyor allah yardımcın olsunMide yanmasından nöbetteyim başlığı görünce acil bişey var sandım
Geçmiş olsun geçtiğimiz günlerde yanlış hatırlamıyorsam Canan Karatay Habertürk TV de 5 saatlik bir gece programındaydı:) orada bahsetmişti belki işinize yarar.Tesekkur ederim, bagisiklik sistemi tiroid bezlerini hastalik olarak algilayip saldiriyor ve yok etmeye calisiyor, tiroid bezlerinin iltihabi ayni zamanda. kilo alimina, sac dokulmesine, asiri sinire sebep oluyor ve hormonlarin dengede durmasi icin omur boyu ilac kullanmak zorunda kaliyorsunuz. 3 aydan 3 aya da doktor kontrolü
Çok teşekkür ederim evde varken ayvanın yüzüne bakmayız şuan yok :):) renne deniycemHamilelikte benimde oluyordu uyutmuyor allah yardımcın olsun
Ayva yemeni öneririm bana iyi geliyordu canım
Aman maşallah canım ama ömrüm mutfakta geçiyor diyebilirim :)bayilirim yemek yemeyi seven çocuga :)))))))))
maasalalh de annesiii
kronik yani omur boyu ilaç kullanmak kotiuymus Alalh beterinden korusun , tip ilelriyor insalalh buulurlar kesin tedavi bi çareTesekkur ederim, bagisiklik sistemi tiroid bezlerini hastalik olarak algilayip saldiriyor ve yok etmeye calisiyor, tiroid bezlerinin iltihabi ayni zamanda. kilo alimina, sac dokulmesine, asiri sinire sebep oluyor ve hormonlarin dengede durmasi icin omur boyu ilac kullanmak zorunda kaliyorsunuz. 3 aydan 3 aya da doktor kontrolü
Tesekkur ederim, yok kilolu degilim hasimato hastalari gluten diyeti yapmaliymis ben de yabanci uzmanlarin makalelerinde okudum. Icinde gluten olan hicbir gidayi tuketmemem gerekiyor, gluten diyetine basladim ama cok zorlaniyorum ekmeksizGeçmiş olsun canım zayıflamak mı istiyorsun
ilaci al mutlaka en etkili çozumÇok teşekkür ederim evde varken ayvanın yüzüne bakmayız şuan yok :):) renne deniycem
Geçecek bu günler canım sabret :)Çok teşekkür ederim evde varken ayvanın yüzüne bakmayız şuan yok :):) renne deniycem
niye yabanci makalede okuyorsun , dr bilgilendirmiyormuTesekkur ederim, yok kilolu degilim hasimato hastalari gluten diyeti yapmaliymis ben de yabanci uzmanlarin makalelerinde okudum. Icinde gluten olan hicbir gidayi tuketmemem gerekiyor, gluten diyetine basladim ama cok zorlaniyorum ekmeksiz
Oyyy hadi ya renne var onu içicem teşekkürlerCokmu yaniyo migden son aylarndasin bebek buyudikce migdene baski yapior canim gaviscon surup al bnde cok yandim o dertten bebegim cok sacli dogdu ama baglanacak saci vardi :)
Bilgim Yok inşallah iyi olursunTesekkur ederim, yok kilolu degilim hasimato hastalari gluten diyeti yapmaliymis ben de yabanci uzmanlarin makalelerinde okudum. Icinde gluten olan hicbir gidayi tuketmemem gerekiyor, gluten diyetine basladim ama cok zorlaniyorum ekmeksiz
7 aylik demedinmiAman maşallah canım ama ömrüm mutfakta geçiyor diyebilirim :)
Tombiş oldu iyice tatlı oldu uyutasım gelmiyor hep sevmek istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?