Kizlarrrrr:))

kronik yani omur boyu ilaç kullanmak kotiuymus Alalh beterinden korusun , tip ilelriyor insalalh buulurlar kesin tedavi bi çare
onun diyeti nasil oluyir yememen gereken seyler mi var
kronik yani omur boyu ilaç kullanmak kotiuymus Alalh beterinden korusun , tip ilelriyor insalalh buulurlar kesin tedavi bi çare
onun diyeti nasil oluyir yememen gereken seyler mi var
Amin, suan doktor ilaca gerek gormedi ama tsh degerleri bozulursa o zaman ilaca baslatacak. korkuyorum ben de. yememem gereken seyler icinde gluten olan gidalar

Amin, suan doktor ilaca gerek gormedi ama tsh degerleri bozulursa o zaman ilaca baslatacak. korkuyorum ben de. yememem gereken seyler icinde gluten olan gidalar
ben yurt diosindayim buraada son senelerde raflarda hep goru,uyir glutensiz gidalar,ekmegide vardir illaki dikkat etmedim hiç
Tr dede vardir yoksada zamanla olacakdir ahstaliklar çogaldikça:(

7 aylik demedinmi
ne yiycek ki 7 yalik bi bebek :))
Valla çoğu şeyi yiyor canım :)
Kahvaltı, yoğurt, sebze püresi, meyve püresi, muhallebi, bazen balık et tadımlık..
doktorla görüştüm sizin yediğiniz herşeyi yiyebilir bal ve yumurta akı harici dedi bende az az yediriyorum herşeyden maşallah pek hevesli bizim ki de :)

ahahah ayipsa soyleme deyip kotu bi espri yapmiycam :)))))))

yont sende biraz ne odunlari yontuyo millet valla :)

Kiyamamm kizz bazende romantik gece gece aman seslenmiyim sonra hakımi avucuma koyar ahaha:)))

Valla çoğu şeyi yiyor canım :)
Kahvaltı, yoğurt, sebze püresi, meyve püresi, muhallebi, bazen balık et tadımlık..
doktorla görüştüm sizin yediğiniz herşeyi yiyebilir bal ve yumurta akı harici dedi bende az az yediriyorum herşeyden maşallah pek hevesli bizim ki de :)

Elini hic bos brakma canim oyyy severm tombisleri :) aman masallah dyelim nazar olmasin fistgmiza :*

ben yurt diosindayim buraada son senelerde raflarda hep goru,uyir glutensiz gidalar,ekmegide vardir illaki dikkat etmedim hiç
Tr dede vardir yoksada zamanla olacakdir ahstaliklar çogaldikça:KK43:
Ben de arastiricam. ilk defa diyet yapiyorum cok zor

Tesekkur ederim insallah. hayir cavdar da yasak. karatay diyetini uygulamaya calisiyorum icinde ekmek yok cunku
Doktorada görün canım kafanada takma iyi olacaksın inşallah stresten uzak dur sağlıklı beslen :)
Spor yap bir engel yoksa iyi gelir diye düşünüyorum

Doktorada görün canım kafanada takma iyi olacaksın inşallah stresten uzak dur sağlıklı beslen :)
Spor yap bir engel yoksa iyi gelir diye düşünüyorum
Insallah canim. zaten bu hastaliga sebep olan en buyuk faktor stresmis. spor da yaparsam bi deri bi kemik kalirim heralde 52 kiloya dustum :(

Insallah canim. zaten bu hastaliga sebep olan en buyuk faktor stresmis. spor da yaparsam bi deri bi kemik kalirim heralde 52 kiloya dustum :KK43:

Spor sadece zayıflamak icin yapılmıyor. Spor ile aynı zamanda kilo alabilir veya sabit kilonu koruyabilirsin. Saglik olarak bir engelin yoksa yap bence.

yerde midesi kuçukdur emiyomustaa :) e yer kalmaz midede :)
Aç kaldığı zaman kıyametleri koparıyor
Yokken bile benim içtiğim su bardağına yediğim yemeğe saldırıyor felaket bir şey :KK70:
Yemek yiyen insan görünce kedinin ciğere baktığı gibi bakar oda ister diyorum ya çok hevesli biZle oturup yemeye meraklı :KK45:

Evet canım maşallahı var sağolasın :)
Her Bebek farklı işte Benin kardeşiminde yemekle hiç işi yoktu hala yemez :)
:KK9:

Canim ins hep bole devam eder benim kizimda ilk yemiyordu sukur suan istahi iyi alalh evlatlarmza saglik shhat versin

Aç kaldığı zaman kıyametleri koparıyor
Yokken bile benim içtiğim su bardağına yediğim yemeğe saldırıyor felaket bir şey :KK70:
Yemek yiyen insan görünce kedinin ciğere baktığı gibi bakar oda ister diyorum ya çok hevesli biZle oturup yemeye meraklı :KK45:

Bize soyluyosun cnm bdaha kmseye sakn deme nazar olur bak allah gostermesn

Back
X