Ben de onun icin diyetleri arastiriyorum, ilaclar cok zararli carpinti yapiyor hepe belki diyetle ilaçsiz idare debilirsin
ilaç dedigin de kimyasal zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de onun icin diyetleri arastiriyorum, ilaclar cok zararli carpinti yapiyor hepe belki diyetle ilaçsiz idare debilirsin
ilaç dedigin de kimyasal zaten
Nolur hiç üzülmeGenc yasimda hastaliklar yapisti resmen, kendimi 50 yasinda gibi hissediyorum bazen
Sabah devam edelim mutlaka :)Normal zamanda bulamayız bu sohbeti, bu saattemi geldi akliniza ya, tuhhh.
Benim cimcime sabah erken kalkiyo olmasa sabaha kadar sohbete hayir demezdim :)
Dibine vurduk valla gıybetinLaf girgir cok gel gel![]()
Evet mutlu olmak icin şukretmeyi bilmek lazim, sadece bi kac gundur bu hastaligi ogrendikten beridir boyleyim insallah pozitif olacagim tekrardan:)Nolur hiç üzülme
Şükret her zaman derdi veren rabbim dermanıda verir pozitif ol canım
Senin kiz kac aylik buarada ? kiz diyince dayanamadim bak:) benimki 2 bucuk yaşında ve kızıda erkegide tatmış bi anne olarak kizin tadi cok ayrı katılıyorummmSabah devam edelim mutlaka :)
Cidden on numara ortam yaptık :)
dua ett saglikli ve istahli olsun diyeAy maşallah Allah esirgesin. Oğlum mahvetti hala yemez bir lokmayı yarım saatte yutar. İdeal anne olacam diye 6 ay dolmadan hiç birşey vermedim anne sütü alıyor diye. Bunda 40 çıkınca ne bulursam verecem diyorum :):) işin şakası her çocuk farklı... Hep böyle devam eder inş kızınızda
Evet mutlu olmak icin şukretmeyi bilmek lazim, sadece bi kac gundur bu hastaligi ogrendikten beridir boyleyim insallah pozitif olacagim tekrardan:)
7 buçuk aylık :)Senin kiz kac aylik buarada ? kiz diyince dayanamadim bak:) benimki 2 bucuk yaşında ve kızıda erkegide tatmış bi anne olarak kizin tadi cok ayrı katılıyorummm
Hamile değilken hemen savunmaya geçer (geleceğin bdv kayınvalidelerine aday adayı olarak )) ama erkek çocuklar annelerine çok düşkün daha sempatik derdim ama dediğin gibi kız bebişler öyle kıyafet reyonları bile tatlı :):)Ayy kiz cocugu oglan cocuguna gore daha dadli oluyo yav valla sacini tara pempis pempis gydrr oyyy :)
bence kuçuk olan tatli :)))Senin kiz kac aylik buarada ? kiz diyince dayanamadim bak:) benimki 2 bucuk yaşında ve kızıda erkegide tatmış bi anne olarak kizin tadi cok ayrı katılıyorummm
Pozitif ol tabii gez toz Güleryüzlü ol hayatınınyaşaEvet mutlu olmak icin şukretmeyi bilmek lazim, sadece bi kac gundur bu hastaligi ogrendikten beridir boyleyim insallah pozitif olacagim tekrardan:)
Amin insallah, tesekkur ederimİns sagligna kavusursun cnm
Senin kiz kac aylik buarada ? kiz diyince dayanamadim bak:) benimki 2 bucuk yaşında ve kızıda erkegide tatmış bi anne olarak kizin tadi cok ayrı katılıyorummm
bende saat 00:16 :) toprilliyimKizlar saat 02.05 farkindamisiniz? 5 çayı sohbetine çevirmişsiniz :)))
Yazdım size ama kaynadı sanırım Karatay diyetine bakmışssınız benim arkadaşımda ilaç kullanıyor iki yıldır ve Canan hanımı çok takip ediyor.Evet mutlu olmak icin şukretmeyi bilmek lazim, sadece bi kac gundur bu hastaligi ogrendikten beridir boyleyim insallah pozitif olacagim tekrardan:)
benimkilerde erken kalkiyor 7 saat im kaldi uyku içinNormal zamanda bulamayız bu sohbeti, bu saattemi geldi akliniza ya, tuhhh.
Benim cimcime sabah erken kalkiyo olmasa sabaha kadar sohbete hayir demezdim :)
Sen bide dillenince gor bak nasıl oluyorrr..7 buçuk aylık :)
Evet erkeğinde yeri ayrı fakat kız çocuğu başka oluyor :) en tatlı zamanları sevmelere doyamıyoruum
Gulmeyi severim hep guleryuzlu oldugumu da soylerler. suan isyerindeki sıkıntıları da takmiyorum artik. su ocak ayi gelsin yani tezim bitsin, benden mutlusu olmaz heralde :) o zaman gezmeye baslicam insallah :)Pozitif ol tabii gez toz Güleryüzlü ol hayatınınyaşa
Hayat kısa üzülmeye değmez
Salla dertleri :)