Kizlarrrrr:))

Ay maşallah Allah esirgesin. Oğlum mahvetti hala yemez bir lokmayı yarım saatte yutar. İdeal anne olacam diye 6 ay dolmadan hiç birşey vermedim anne sütü alıyor diye. Bunda 40 çıkınca ne bulursam verecem diyorum :):) işin şakası her çocuk farklı... Hep böyle devam eder inş kızınızda
dua ett saglikli ve istahli olsun diye

ben çok dua ettim, 20 aylik sonuncu, aksamdan beri bi tepsi pide yedi netdeyse gelip gidip yiyor :)
6 aysindaki abiside sadece 2 dilim yedi iki ogunde :)

Misafirlerim vardi demin gittiler. mutfagi topladim biraz cekirdek citlatayim dedim. aslinda sevmem cok ama esim yiyince ben de sesine tahammul edebilmk icin koydum kocaman gobegimin uzerine cekirdek kasesini uzanmis hem okuyorum hem cekirdek citlatiyorum

Senin kiz kac aylik buarada ? kiz diyince dayanamadim bak:) benimki 2 bucuk yaşında ve kızıda erkegide tatmış bi anne olarak kizin tadi cok ayrı katılıyorummm
7 buçuk aylık :)
Evet erkeğinde yeri ayrı fakat kız çocuğu başka oluyor :) en tatlı zamanları sevmelere doyamıyoruum

Ayy kiz cocugu oglan cocuguna gore daha dadli oluyo yav valla sacini tara pempis pempis gydrr oyyy :)
Hamile değilken hemen savunmaya geçer (geleceğin bdv kayınvalidelerine aday adayı olarak )) ama erkek çocuklar annelerine çok düşkün daha sempatik derdim ama dediğin gibi kız bebişler öyle kıyafet reyonları bile tatlı :):)

Evet mutlu olmak icin şukretmeyi bilmek lazim, sadece bi kac gundur bu hastaligi ogrendikten beridir boyleyim insallah pozitif olacagim tekrardan:)
Pozitif ol tabii gez toz Güleryüzlü ol hayatınınyaşa
Hayat kısa üzülmeye değmez
Salla dertleri :)

Senin kiz kac aylik buarada ? kiz diyince dayanamadim bak:) benimki 2 bucuk yaşında ve kızıda erkegide tatmış bi anne olarak kizin tadi cok ayrı katılıyorummm

Benim kizimda 2 yasinda gercekten ole ama babada oglana duskun :)

Evet mutlu olmak icin şukretmeyi bilmek lazim, sadece bi kac gundur bu hastaligi ogrendikten beridir boyleyim insallah pozitif olacagim tekrardan:)
Yazdım size ama kaynadı sanırım Karatay diyetine bakmışssınız benim arkadaşımda ilaç kullanıyor iki yıldır ve Canan hanımı çok takip ediyor.

7 buçuk aylık :)
Evet erkeğinde yeri ayrı fakat kız çocuğu başka oluyor :) en tatlı zamanları sevmelere doyamıyoruum
Sen bide dillenince gor bak nasıl oluyorrr..
Bugun sinirlenip sesimi yükselttim ona, ne bagırıyorsun delimisin nesin dedi bana :))
Bildigin atışmalar başlayınca hele varyaaa işin iş :)

Pozitif ol tabii gez toz Güleryüzlü ol hayatınınyaşa
Hayat kısa üzülmeye değmez
Salla dertleri :)
Gulmeyi severim hep guleryuzlu oldugumu da soylerler. suan isyerindeki sıkıntıları da takmiyorum artik. su ocak ayi gelsin yani tezim bitsin, benden mutlusu olmaz heralde :) o zaman gezmeye baslicam insallah :)

Back
X