Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerim ben o atışmaları çok tatlı :)Sen bide dillenince gor bak nasıl oluyorrr..
Bugun sinirlenip sesimi yükselttim ona, ne bagırıyorsun delimisin nesin dedi bana :))
Bildigin atışmalar başlayınca hele varyaaa işin iş :)
bulursun insallah bi yolunuBen de onun icin diyetleri arastiriyorum, ilaclar cok zararli carpinti yapiyor hep
Belkide, oglan kucuk olsa bumez ona tatli derdim haklısin..bence kuçuk olan tatli :)))
kiz oglan cucugu baska oluyor bence :)
ayy maasalalhh renklimi gozleriiBenim Kızım :)
ahahah bende uç tane test edip onayladimBelkide, oglan kucuk olsa bumez ona tatli derdim haklısin..
Bilemedm bak simdi.bunu anlamak icin 3.yu yapmak lazim :))
Sabah devam edelim mutlaka :)
Cidden on numara ortam yaptık :)
Sen bide dillenince gor bak nasıl oluyorrr..
Bugun sinirlenip sesimi yükselttim ona, ne bagırıyorsun delimisin nesin dedi bana :))
Bildigin atışmalar başlayınca hele varyaaa işin iş :)
Renkli değil kahverengi gibi canım :)ayy maasalalhh renklimi gozlerii
yerim ben bunu yaaaa
Ayy evet yorumunuzu gormedim hemen bakicam. ben henuz ilac kullanmiyorum degerler dusssun ve ilaca hic gerek kalmasin diye karatay diyeti uygulamaya devam edicem. nice hastalar iyilesiyor bu diyetle. ekmegi yasakliyor bu benim icin cok onemli zatenYazdım size ama kaynadı sanırım Karatay diyetine bakmışssınız benim arkadaşımda ilaç kullanıyor iki yıldır ve Canan hanımı çok takip ediyor.
Kapanmaz bence süper topik olur bu konudan :)Valla sabaha kadar konuyubkapatmazlarsa :)
Ayy hic gulecegim yoktu :)) banada hemen yagcilik yapiyor annem adkim die icik falan yapior :)
benimkilerde erken kalkiyor 7 saat im kaldi uyku için
pazar gunleri bile erken kalkirmi yaaa![]()
Yok bizde tam tersi oldu.oglum 8 yaşnda babaya sanki daha duşkun surekli benle bi kavga halinde :))Benim kizimda 2 yasinda gercekten ole ama babada oglana duskun :)
ama zayiflayabilirsin dahadaAyy evet yorumunuzu gormedim hemen bakicam. ben henuz ilac kullanmiyorum degerler dusssun ve ilaca hic gerek kalmasin diye karatay diyeti uygulamaya devam edicem. nice hastalar iyilesiyor bu diyetle. ekmegi yasakliyor bu benim icin cok onemli zaten
Kapanmaz bence süper topik olur bu konudan :)
Günlük sohbet yerine çeviririz![]()
Bence kızlar anneye daha düşkün oluyor :)Yok bizde tam tersi oldu.oglum 8 yaşnda babaya sanki daha duşkun surekli benle bi kavga halinde :))
Kizim babaya duskun olur sanirdim ben.bi baba aşıgı olarak ama hic alakasi yo adam yalvariyorda ancak oyle öpturüyor cadı kendini.
Kizim bana asiri düskün
Yok yüksek lisans tezi, hocayla da gorusemiyorum bi turlu ona da stres oldum ocak ayinin sonunda dogum iznine ayrilacak ve benim bitirmem lazim.Geçmiş olsun geçtiğimiz günlerde yanlış hatırlamıyorsam Canan Karatay Habertürk TV de 5 saatlik bir gece programındaydı:) orada bahsetmişti belki işinize yarar.
Teziniz Master tezi mi benim de bekleyen bir tezim var ben ona o bana bakıyor:)
benim kiz da 8 yasindaYok bizde tam tersi oldu.oglum 8 yaşnda babaya sanki daha duşkun surekli benle bi kavga halinde :))
Kizim babaya duskun olur sanirdim ben.bi baba aşıgı olarak ama hic alakasi yo adam yalvariyorda ancak oyle öpturüyor cadı kendini.
Kizim bana asiri düskün
Evet kimi çocuk sabahın 6 sında ayakta :)Maksat bizleri yormak :)) ah bu evlatlar ahh allah nasl sabr verms ama ya valla bzen hayret edyorum kndme :)
Yok bizde tam tersi oldu.oglum 8 yaşnda babaya sanki daha duşkun surekli benle bi kavga halinde :))
Kizim bana asiri düskün