Kizlarrrrr:))

Benim Kızım :)

Eklentiler

• IMG_7629.webp
    IMG_7629.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 40
Sen bide dillenince gor bak nasıl oluyorrr..
Bugun sinirlenip sesimi yükselttim ona, ne bagırıyorsun delimisin nesin dedi bana :))
Bildigin atışmalar başlayınca hele varyaaa işin iş :)
Yerim ben o atışmaları çok tatlı :)
Keşke dillense de cadılık yapsa bana :)

Sabah devam edelim mutlaka :)
Cidden on numara ortam yaptık :)

Valla sabaha kadar konuyubkapatmazlarsa :)

Sen bide dillenince gor bak nasıl oluyorrr..

Bugun sinirlenip sesimi yükselttim ona, ne bagırıyorsun delimisin nesin dedi bana :))
Bildigin atışmalar başlayınca hele varyaaa işin iş :)

Ayy hic gulecegim yoktu :)) banada hemen yagcilik yapiyor annem adkim die icik falan yapior :)

Yazdım size ama kaynadı sanırım Karatay diyetine bakmışssınız benim arkadaşımda ilaç kullanıyor iki yıldır ve Canan hanımı çok takip ediyor.
Ayy evet yorumunuzu gormedim hemen bakicam. ben henuz ilac kullanmiyorum degerler dusssun ve ilaca hic gerek kalmasin diye karatay diyeti uygulamaya devam edicem. nice hastalar iyilesiyor bu diyetle. ekmegi yasakliyor bu benim icin cok onemli zaten

Benim kizimda 2 yasinda gercekten ole ama babada oglana duskun :)
Yok bizde tam tersi oldu.oglum 8 yaşnda babaya sanki daha duşkun surekli benle bi kavga halinde :))
Kizim babaya duskun olur sanirdim ben.bi baba aşıgı olarak ama hic alakasi yo adam yalvariyorda ancak oyle öpturüyor cadı kendini.
Kizim bana asiri düskün

Ayy evet yorumunuzu gormedim hemen bakicam. ben henuz ilac kullanmiyorum degerler dusssun ve ilaca hic gerek kalmasin diye karatay diyeti uygulamaya devam edicem. nice hastalar iyilesiyor bu diyetle. ekmegi yasakliyor bu benim icin cok onemli zaten
ama zayiflayabilirsin dahada
seker de glute varmi çay sejkerinde

Yok bizde tam tersi oldu.oglum 8 yaşnda babaya sanki daha duşkun surekli benle bi kavga halinde :))
Kizim babaya duskun olur sanirdim ben.bi baba aşıgı olarak ama hic alakasi yo adam yalvariyorda ancak oyle öpturüyor cadı kendini.
Kizim bana asiri düskün
Bence kızlar anneye daha düşkün oluyor :)

Geçmiş olsun geçtiğimiz günlerde yanlış hatırlamıyorsam Canan Karatay Habertürk TV de 5 saatlik bir gece programındaydı:) orada bahsetmişti belki işinize yarar.
Teziniz Master tezi mi benim de bekleyen bir tezim var ben ona o bana bakıyor :KK43::)
Yok yüksek lisans tezi, hocayla da gorusemiyorum bi turlu ona da stres oldum ocak ayinin sonunda dogum iznine ayrilacak ve benim bitirmem lazim.

Kizim bana asiri düskün
benim kiz da 8 yasinda
bildigin ergen triplerindee:)
10 sene sonra napcam acaba çok merak ediyiorum hatta 5 sene sonrasini bile bilmiyorum 10 çok :))

Kizim bana asiri düskün

Benim kizda ole hmn baba aldimi gozume bakiyor ikimzide idare etmesni blyor vala beni suya gotrr susuz getrr

Back
X