Kizlarrrrr:))

hasimato nasil bi hastalik
geçmis olsun
Tesekkur ederim, bagisiklik sistemi tiroid bezlerini hastalik olarak algilayip saldiriyor ve yok etmeye calisiyor, tiroid bezlerinin iltihabi ayni zamanda. kilo alimina, sac dokulmesine, asiri sinire sebep oluyor ve hormonlarin dengede durmasi icin omur boyu ilac kullanmak zorunda kaliyorsunuz. 3 aydan 3 aya da doktor kontrolü

Trend konulara gir orda kizlarin yorumlari hele btrdi beni :)))

Mide yanmasından nöbetteyim başlığı görünce acil bişey var sandım

Cokmu yaniyo migden son aylarndasin bebek buyudikce migdene baski yapior canim gaviscon surup al bnde cok yandim o dertten bebegim cok sacli dogdu ama baglanacak saci vardi :)

ohh maasalalhhh dunyayi emiordur yarasin :)
yuz ustu yatirsan kusarsa tehlikesi olmazdi ama dr lar yatiurmayin diyor biliyoirum :)))
Yüz üstü yatırmıyorum yan yatırmaya çalışıyorum birde yüksek şekilde yatırıyorum boğulmasın diye canım
Allah korusun gerçi bizim odada yatıyor gözümün önünde hep Allah'a emanet tabii ben önlemimi alıyorum
Çok iştahlı Benim kız işi gücü yemek :)

Yüz üstü yatırmıyorum yan yatırmaya çalışıyorum birde yüksek şekilde yatırıyorum boğulmasın diye canım
Allah korusun gerçi bizim odada yatıyor gözümün önünde hep Allah'a emanet tabii ben önlemimi alıyorum
Çok iştahlı Benim kız işi gücü yemek :)
bayilirim yemek yemeyi seven çocuga :)))))))))
maasalalh de annesiii

Tesekkur ederim, bagisiklik sistemi tiroid bezlerini hastalik olarak algilayip saldiriyor ve yok etmeye calisiyor, tiroid bezlerinin iltihabi ayni zamanda. kilo alimina, sac dokulmesine, asiri sinire sebep oluyor ve hormonlarin dengede durmasi icin omur boyu ilac kullanmak zorunda kaliyorsunuz. 3 aydan 3 aya da doktor kontrolü
Geçmiş olsun geçtiğimiz günlerde yanlış hatırlamıyorsam Canan Karatay Habertürk TV de 5 saatlik bir gece programındaydı:) orada bahsetmişti belki işinize yarar.
Teziniz Master tezi mi benim de bekleyen bir tezim var ben ona o bana bakıyor :(:)

kronik yani omur boyu ilaç kullanmak kotiuymus Alalh beterinden korusun , tip ilelriyor insalalh buulurlar kesin tedavi bi çare
onun diyeti nasil oluyir yememen gereken seyler mi var

Tesekkur ederim, yok kilolu degilim hasimato hastalari gluten diyeti yapmaliymis ben de yabanci uzmanlarin makalelerinde okudum. Icinde gluten olan hicbir gidayi tuketmemem gerekiyor, gluten diyetine basladim ama cok zorlaniyorum ekmeksiz :KK43:
niye yabanci makalede okuyorsun , dr bilgilendirmiyormu
kontroller ne içinki

Tesekkur ederim, yok kilolu degilim hasimato hastalari gluten diyeti yapmaliymis ben de yabanci uzmanlarin makalelerinde okudum. Icinde gluten olan hicbir gidayi tuketmemem gerekiyor, gluten diyetine basladim ama cok zorlaniyorum ekmeksiz :KK43:
Bilgim Yok inşallah iyi olursun
Çavdar ekmeği falanda mı yiyemezsin

Back
X