Kızlarrrrrrrrr!

Kızlarrr,

öncelikle çok özür diliyorum sonra meraklarınız için teşekkür ediyorum hep diyorum iyiki varsınız inanın bir fırsat bulayım da şuraya yazabileyim diye dört döndüm..
ama görüştük görüştükten hemen sonra ailemin yanına gittim ben eve dahi uğramadan.. gittiğim yer kuşadasının bir köyü gibi ve inanın neti bırakın telefon çektiğinde mutlu oluyorduk öyle bir yer.. bugün döndük ayağımın tozuyla buraya girdim inanın...

tabii o günün heyecanıyla daha güzel döktürürdüm ama özet geçeyim canlarım;
konuştuk, her şeyi inanın bana en ince ayrıtısına kadar konuştuk.. çünkü aklımda şu vardı ' aslı bu son olabilir içinde kalanların yeterince acısını çektin, söyle içinde kalmasın en azından da bi daha öyle yataklara düşme' aynen bunları diye diye gittim.. anlattım, anlattı..
zat-ı şahanemiz biraz garip bunu kendi de kabul ediyor, kafasında konuluyor, kuruyor, çok düşünüyor, takıntılı vs.. zor yani..
ama en azından artık beni anlıyor..

şuan normal normal konuluyoruz, ailemle bayramlaştı 2 saat kaldı köyde sonra geri döndü vs..
istanbul olayı konuşuldu bayramdan sonrabenimle gelip ev yerleştirmeme yardım etmek için izin aldı... ev yerleştirmeyi bitirince de 3 gün o dediği arkadaşlarıya gittiği ama tat alamadığı yere götürecekmiş beni... anlatacakları varmış vs

bakalım... çok dua ettim. hep dedim hayırlısı, Allahım ya al kalbimden yada tutuyorsan şu umudu içimde hayra çıkar diye... yazdıklarımı zaten biliyorsunuz yazmadıklarım, yazamadıklarımı da yaşayanlarınız bilir, hisseder..

şimdilik durum bu.. tekrar gecikme için özür diliyorum inanın bu tel ve internet yüzünden bayramlaşamadım bile kimseyle doğru düzgün... sizinle de öyle

geçmiş bayramınız kutlu olsun her gününüz en az niyetiniz ve kalbiniz kadar güzel olsun... ben sizsiz inanın çok zor atlatırdım..

Süperrrrrrr bugün aldığım en güzel haber aslım. Seninde geçmiş bayramın kutlu olsun .

Tahmin ettim ben senin giremeyeceğini aslında merakla bekledik ama inşallah hep böyle mutlu olursunuz canım

Süperrrrrrr bugün aldığım en güzel haber aslım. Seninde geçmiş bayramın kutlu olsun .

Tahmin ettim ben senin giremeyeceğini aslında merakla bekledik ama inşallah hep böyle mutlu olursunuz canım

canım inşAllah yaa gerçekten bazen diyorum hak ettim mutlu olayım artık bazen de diyorum o kadar insan var...
herkes hakettiğini yaşasın gönlüne göre versin Allah ya..

şuan sanki bana bişey oldu ' nolcaksa olsun yaee' modunda takılıyorum çünkü gözleinin içine bir daha bakamayacağımı sanıyordum kokusu, duruşu... hepsini ne çok özlemişim dedim. içimden geldiği gibi kasmadan yormadan davranıyorum bende artık, sıkmıyorum.. oda benim istediğim gibi hatta istediğimden bi tık ötede oldu başına hangi taş düştüyse artık :))

hala dua ediyorum, hepte edeceğim.. hepimiz için ..

Konuyu bilmiyorum ama birinin mutlu cok iyi bisey en azından valla sugünlerde icim daraldı iyi bi haber duymak güzel bu arada mutlulugun daim olur insallah canım

Seker kissss

Yavrum çok sevindim ya. Hadi hayırlısı senin de bayramın kutlu olsun. :)

Konuyu bilmiyorum ama birinin mutlu cok iyi bisey en azından valla sugünlerde icim daraldı iyi bi haber duymak güzel bu arada mutlulugun daim olur insallah canım

Seker kissss

neler çektim ama bi Allah bi ben bide siz biliyorsunuz işte..
bi daha da çekmeye gücüm yok inan tükendim.. tabii Allah başka dertler de vermesin..
Hiç birimize.

ama varya insan bi hafifliyo ne bileyim dünya bi güzelleşiyo başka bakıyosun ağaca kuşa yola bile kızz
ay nasıl anlatılır..
hepiniz yaşayın inş.

Amin diyorum bende o dualara Gerçekten pişman olmuş adam belli bir daha kolay kolay üzmez gibi geliyor :)

Ohhh beee sonunda asliii valla meerakla bekliyoduk guzel haberlerini aldik insallah bundan sonra gonlune gore olur hersey inan hakediyorsun bukadarini seninde gecmis bayramin mubarek olsun insallah ilerleyen zamanlarda daha guzel evlilik haberlerini alirizzz:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

en son o gittiğim akşam annem aynı şeyi diyince ben bi ağla bi ağla...
onca şey bi çıktı birden bire.. evlilik vs duyunca ağlıyorum şuan modum o.. çok tutmuşum içimde ay ama ağlaya ağlaya inşAllah da diyorum çok sağolllll

Amin diyorum bende o dualara Gerçekten pişman olmuş adam belli bir daha kolay kolay üzmez gibi geliyor :)

bundan sonra ve üzülmek? aynı şeyleri yaşamak??
ya Allah korusun ben o kadar güçlü değilim hiç olamadım.. olmasın nolur pu pu puuuuhhhhhh

Bende takipteydim ve sonucu merakla bekliyordum.Sonucun olumlu olmasına sevindim.Bu kk çok başka bi yer yaaa.Tanımadığımız insanların mutluluğu için dua ediyoruz,onları merak ediyoruz.Herkesin(istisnalar hariç) burada gerçekten samimi olduğuna inanıyorum ben.

Aslıcım ben 8 yıllık evliyim ve 2 tane çocuğum var.Sana da en az benimki gibi mutlu bir evlilik diliyorum,çok mutlu olursun inşallah.

Çok şükür yaa nihayet !
Öldük meraktan kızz :)
Ama beklediğimize değmiş, çok çok sevindim, birbirinizi sıkmayın akışına bırakın daha güzel şeyler de olacak inşallah.
Adamın kafasına saksı düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…