Kizlarrrrrrrrr

Hersey_sende

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
8
0
36
Eskişehir
Arkadaslar mrb yazip yazmama konisunda tereddutlerim vardi.yazicam kocam8n benden once bir kiz arkadasi varmis ve kizla evpenmek icin aipesiyle gorusmus kizin ailesi biz kizimizi senden daha iyilerine layik goruoruz sana verilcek kizimiz yok demis kizin solyledine horede aile kizini dovmus sutumu helal etmem demis kocamda kiza ailene sole ikna etmeye calis demis kiz hicbir adim atmamis ama kocama hep beni yerketme die yalvarmis kocamda ben yapacagim hwrseyi yaptim ama ailem istemio daha napim demis ayrilalim herkes kaderini yasasin demis kiz ben seni birakmam demis kocamin ailesini arayip aramizi yapin bemden vazgecmesin demis bizde esimle bu surecte tanistik onu goedugumde cok mutsuzdu ben cok neseli ve hareketliyimdir arkadas grubumuz icinde tanistik ve ilk gunden benle ilgilendi eni hic yalniz birakmadi her sorunuma kostu sonra bana durumunu anlatti kizdan ayrildigini ama kizin onu biraomadigini vicdaninin rahat oldg benden cok etkilendigini asik oldg soledi bende bole biseyin icine giremem dedim ve 4 ay gorusmedim bana hep msj atti cvp vermedim aradi acmadim beni hep takip etmis en sonunda ona bi sans verdim ve 1 ay ciktik aonra beni ailemden istedi bu arada kiz sureklisj atti o atmazsa arkadaslarina attirdi esimin ailesine aradi esim telini degistirdi iliskisi oldg ciddi oldg soledi kiz esime ve bana agza alinmayacak kufurler etti esimin ailesini kotuledi bana esimi kotuledi kizin annesi aradi kufur etti kizimi nie almiosun die kadin he kizimi sana vermem dio hem nie almion dio abisi aradi kufur etti kiz esimin akrabalarini aramis bnm hakkimda ileri geri konusmusbeni almadi beni kullandi demis simdide beni neyten whatsaptan takip edio yazdigim herseyi ona yazmisim gibi cvplar veruo bnm adimi biyolojik abla takmis arkdslariyla dalga gecio bnmle cekimdigim resimlerin aynisini kendiside cekinio sevgilisi varmis gibi whatsaptan erkeletle dudak dudga resimler koyiyo kendini rezil ettiginin farkinda deil atama beklio atanmis gibi davranio biz nisanlanirken o da nosanlanmis gibi resimler koyuyoi 1 sebe oldu hala devam edio annemde o kizida dusun hem cevresine hem ailesine rezil oldu dio

Merhaba ,

Forum dili "Türkçe" dir. Mesaj yazımlarınızda biraz özenli olursanız konunuz daha anlaşılır olacaktır.

Şu an size bir derdim var dedirten nedir ?

Eşim dediğinize göre şu an evlisiniz. Eşiniz geçmiş ilişkisini sonlandırmış , karşı tarafın kendisine ulaşacağı kanalları kapatmış. Whatsapp tan nasıl takip ediyorsunuz veya niye ? Facebook profiline neden bakma ihtiyacı duyuyorsunuz ?

Bana o kadar agir konusan kisinin kim oldg merak ediip baktim ve benle dalga gecildigini gorunce oendime engel olamadim cvpta veremediim icin sinir oldum

Bende şeyi anlamadım madem kızlarını verceklerdi nie bastan vermeyip sonra ariyip nie almion denilio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yazdiklariniz pek anlasilmiyor ama kizi takip etmeyi birakin. Gormeyin duymayin. Size ne. Eglensin kendi kendine.

Bana o kadar agir konusan kisinin kim oldg merak ediip baktim ve benle dalga gecildigini gorunce oendime engel olamadim cvpta veremediim icin sinir oldum

Hersey_sende ,

Eğitim durumu lisans olarak gözüken bir kişi için sizce de yazım şekliniz kötü değil mi ? Lütfen biraz özen gösterin.

Konunuza gelince whatsapp taki fotoğrafını görmek için numarasını rehberinizde kayıtlı tutmanız gerekir. Ve her gün kontrol ediyorsunuz sanırım. Eşiniz sizden daha önceki ilişkisini saklamamış , karşı tarafın kendisine ulaşmasını engellemek için önlemler almış.

Peki siz neden geçmişte kalması gereken birini her gün takip ediyorsunuz ?

Kusura bakmayin tabletten kaynakli hizlida yazayim derken hic dikkat etmiorum yazdiktan sonra okumuorum direk gonderiorum dikkat ederim bende cok kotu oldg farkindayim

Kız sanırım benim neyim eksikti konumunda o yüzden yapio

Yazdiklariniz pek anlasilmiyor ama kizi takip etmeyi birakin. Gormeyin duymayin. Size ne. Eglensin kendi kendine.

Ben ona hicbisi yapmiorum gercekten calistigim is yeriyle ilgili bir durum vardi ilahi adaletine hayranim allahim yazmistim cok sonra gordum duvarina bak biyolojik abla ben senle ilgilenmiorum sizi umursamiorum al oyuncagini git demis arkadaslariyla fotoshopla 3 yas buyuk fotoshopsuz 10 yas yazip gulmusler herkesin ablasi yazmis kendisinden 2 yas buyugum bana hakaret edio

Kız bildiğin takip edip usenmeyip yazio adıda umursamamak olup demekki

alenen sana yazdıgına göre demek ki o da senin onu takip ettiğinin farkında, hiç gerek yok bunlarla evlenmişsiniz zaten

Birincisi numaranızı nerden bulmuştu watsaptan takip ediyor anlamadım. İkincisi sevdiği insanı kaybetmiş bu acıyla her yere herkese saldırması normal. Bir de atama bekliyor diyorsunuz psikolojisi darmadağın olmuştur bu süreçte. Tabiki yaptığı hiç hoş değil kendini basitleştiriyor siz zor olacak ama ilgilenmeyeye o yokmuş gibi davranmaya çalışın. Aksi taktir de huzurunuz bozulur. Zamanla aşar o da nereye kadar evli adamın peşinden koşacak. Biraz hazmetsin düzelir bence.

Esime annesi ozellikle kizimi dr muhendislere layik goruorum dio babasi oldururum kizimi gene sana vermem dio ben anlamadim annesi ario kizimi nie almiosun dio beddualar edio biz yanlis mi yapioruuz bir anne sutumu helal eymem dior kizina sonrada alcaktin kizimi dio

Yahu annede bir acayip adam evli kızını nasıl alsın. Valla ne diyeceğimi bilemedim bunaldım cidden okurken Allah size yardım etsin.

Yahu annede bir acayip adam evli kızını nasıl alsın. Valla ne diyeceğimi bilemedim bunaldım cidden okurken Allah size yardım etsin.
Bunu bnmle iliskisi oldg ogrenince yaptilar esimde hemen numarasini deistirdi hattinida bana verdi benden yana suphen olmasin dedi

Eşiniz gayet mantıklı davranmış onu tercih etse şuan yanındaki siz olmazdınız. Zaten ayrılınca bu kadar çirkefleşen birine artık ilgisi olacağını sanmıyorum. Sizde dediğim gibi takmayın kafanıza, ilgilenmeyin sosyal paylaşım sitelerinde ne yaptığına da bakmayın. Kendi kendine gelin güvey olsunlar. Siz evliliğinize kendi hayatınıza yoğunlaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…