- Konu Sahibi Hersey_sende
-
Bana o kadar agir konusan kisinin kim oldg merak ediip baktim ve benle dalga gecildigini gorunce oendime engel olamadim cvpta veremediim icin sinir oldum
Yazdiklariniz pek anlasilmiyor ama kizi takip etmeyi birakin. Gormeyin duymayin. Size ne. Eglensin kendi kendine.
Ben ona hicbisi yapmiorum gercekten calistigim is yeriyle ilgili bir durum vardi ilahi adaletine hayranim allahim yazmistim cok sonra gordum duvarina bak biyolojik abla ben senle ilgilenmiorum sizi umursamiorum al oyuncagini git demis arkadaslariyla fotoshopla 3 yas buyuk fotoshopsuz 10 yas yazip gulmusler herkesin ablasi yazmis kendisinden 2 yas buyugum bana hakaret edio
Birincisi numaranızı nerden bulmuştu watsaptan takip ediyor anlamadım. İkincisi sevdiği insanı kaybetmiş bu acıyla her yere herkese saldırması normal. Bir de atama bekliyor diyorsunuz psikolojisi darmadağın olmuştur bu süreçte. Tabiki yaptığı hiç hoş değil kendini basitleştiriyor siz zor olacak ama ilgilenmeyeye o yokmuş gibi davranmaya çalışın. Aksi taktir de huzurunuz bozulur. Zamanla aşar o da nereye kadar evli adamın peşinden koşacak.
Bana anneme ve babama kufur edince kendi telimden dava acicami soledim ole ogrendi korktu agladi cok pismanim dedi ozur diledi acikcasi alenen takip ettigimi belli etmedimi dusunuorum cunk bisey yazdiginda hem whatsabina durum olarak yazio hem face yazio 1 saat icindede yazdiklarini temizlio bi kere whatsap baska tene degen elin ruhu kirlenir yazmis bende kendi whatsapp durum kismimaa yeri gogu yaradan allahin bnm hakkimdada hayiri vardi de konu kapat yazdim dk sina durumu sildi ordan bi izlenim oldu sonra ben numarami deistirrdim simdi kendisi beni engellemis faceten ama girmedigimi dusunup atip tutuomu
Esime annesi ozellikle kizimi dr muhendislere layik goruorum dio babasi oldururum kizimi gene sana vermem dio ben anlamadim annesi ario kizimi nie almiosun dio beddualar edio biz yanlis mi yapioruuz bir anne sutumu helal eymem dior kizina sonrada alcaktin kizimi dio
Bunu bnmle iliskisi oldg ogrenince yaptilar esimde hemen numarasini deistirdi hattinida bana verdi benden yana suphen olmasin dediYahu annede bir acayip adam evli kızını nasıl alsın. Valla ne diyeceğimi bilemedim bunaldım cidden okurken Allah size yardım etsin.
Esime annesi ozellikle kizimi dr muhendislere layik goruorum dio babasi oldururum kizimi gene sana vermem dio ben anlamadim annesi ario kizimi nie almiosun dio beddualar edio biz yanlis mi yapioruuz bir anne sutumu helal eymem dior kizina sonrada alcaktin kizimi dio[/QUOTEn
Ben anladım olayı bunlar kızlarını ağırdan satıp sanki zorla veriolarmis gibi yapip eşine butun düğün masraflarını yukliceklermis olmamis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?