kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bende hamileyim :D

banumd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
47
1
86
40
İçel Mersin
hamişler arasına girebilirim artık 8 haftalık hamişim :hulya: rabbim annelik babalık yapabilecek olan herkese nasip etsin...... amin .... :Saruboceq:

Son düzenleme:
tbr rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın
darısı bıze
bzılered duanı eksık etme canm

hayırlı olsun canım rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı bebiş kucağına almayı nasip etsin rabbim ona hasret olan herkeze içinde banada nasip etsin umutsuz asla bırakmasın dua et inş...

herkese çok teşekkürler kızlarrrrrrr bütün güzel dilekleriniz için ve bütütn dualarınıza aminnnnnnnnnnnnnnnnnn............... kurban olduğum rabbim yolunu gözleyen herkese nasip etsin

hayırlı olsun canımmm...8 haftalık olmuş sen daha yeni haber veriyosun amaaalmaz:

canım kızma yaaaa reglimn günü geçti aynı gün gce 1 de kan testi yaptırdım 4 haftalık dediler doktoruma gittim 6 haftalık dedi çok gazım vardı afedersin bebişim çok net görnmedi 1 hafta sonra tekrar gittim süpriz 8 haftalık olmuşuz haftaları çifter çifter atlıyoruz anlayacağın bende şaşkınım delikafadulden delikafadulden

ne kadar beklemiştin canım ?hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş..

tatlım hiç beklemedim valla biara istiyordum kafaya takınca olmuyor ben 4.sınıfım zayıfım var eylüle veremezsem bu yıl mezun olamıyorum o yüzden eylülden sonra istiyordum ama olmaması içinde korunmadım ve teyzesi o bize süpriz yaptı beklediğimden önce geldi bense şuan ders çalışmak yerine uyuyorum kaydirigubbakcemile3

şaka yapıorum canım benim..allah tamamına erdirsin...

hamişler arasına girebilirim artık 8 haftalık hamişim :hulya: rabbim annelik babalık yapabilecek olan herkese nasip etsin...... amin .... :Saruboceq:

amiiiiin inş. tebrik ederimmm =)))

Hayırlısı ile Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. :)))

opuyorumnanaktan
sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah Rabbim bizede nasip eder İnşallah..aaahh ahhhhhhh .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…