canım en basında böyle bır hayatı kabul etmıycektın.bılmedıgın ınsanlar bende kayınvalıdemle aynı yerrde yasıyorum aynı evde değil ama dairelerımız yan yana.şöyle kı 7 sene sonra ben kendı ıstegımle tasındım kayınvalıdemın yan daıresıne.aynı evde yasıyorsan mecburen yemek yapıcaksın yanı ekstra bısey değil evde nasıl esıne yemek yapıyorsan onlarada yapıyorsun.bence senin tek secenegın eşinin huyuna gıt ve ordan kurtul..yoksa daha cok cekersınKizlar siz esinizin ailesiyle yaşıyorsunuz diyelim . eb ufak tartısmada eşiniz hep ailesine ayrımcılık yaptıgınızı söylese bakmak zorunda olmadıgm halde esim ile birlikte dört erkkle yaşıyorsam hergun yemegi yemegine adla hizmette kusur etmem o yuzden bu hale düstum ilişi bile istemiyince direk ailemimi sorun uapiosun dun evet pskolik baskı yapiosun etmiyordum ama bu saaten sonra edevm bana cık git babani ara git ailemi aradim eveledi geveledi .ailem beni haksız buldu evlilikmiş ben buyutuyormuşum ben ordan anladm ki ailem bunun icin geleceksem biz kabul etmiyoruz kelimesini söylemek istefi neyse bnde bavulymu topladm giditorum baktm buyuk kaynım srn bizi hice mi sayıyorsun babana söyluyorsun eşim ona göndermiş oldugum mesaji gösterdi bn olsam kovardim gibi kelimesinden eşime kullandı zorla olmaz olmuyor. Bi daha evine gelmem bizi bu kafar sorun ettigini bilmiyordum bnde o kızgın animda söyldm dedim eşim bana karılık hem kocalık yapıyormuş abisine söyledi bn haklıykn sinirden birsey diyemedim siz olsaydiniz ne cevap verirdinis ve düsünun yasarmısınız .. Bana illalah geldi bn yapamıyorum yasarım diyen varsa beni yönlendirsinn
Yazım hattam varsa simdiden özür dilerim
Kizlar siz esinizin ailesiyle yaşıyorsunuz diyelim . eb ufak tartısmada eşiniz hep ailesine ayrımcılık yaptıgınızı söylese bakmak zorunda olmadıgm halde esim ile birlikte dört erkkle yaşıyorsam hergun yemegi yemegine adla hizmette kusur etmem o yuzden bu hale düstum ilişi bile istemiyince direk ailemimi sorun uapiosun dun evet pskolik baskı yapiosun etmiyordum ama bu saaten sonra edevm bana cık git babani ara git ailemi aradim eveledi geveledi .ailem beni haksız buldu evlilikmiş ben buyutuyormuşum ben ordan anladm ki ailem bunun icin geleceksem biz kabul etmiyoruz kelimesini söylemek istefi neyse bnde bavulymu topladm giditorum baktm buyuk kaynım srn bizi hice mi sayıyorsun babana söyluyorsun eşim ona göndermiş oldugum mesaji gösterdi bn olsam kovardim gibi kelimesinden eşime kullandı zorla olmaz olmuyor. Bi daha evine gelmem bizi bu kafar sorun ettigini bilmiyordum bnde o kızgın animda söyldm dedim eşim bana karılık hem kocalık yapıyormuş abisine söyledi bn haklıykn sinirden birsey diyemedim siz olsaydiniz ne cevap verirdinis ve düsünun yasarmısınız .. Bana illalah geldi bn yapamıyorum yasarım diyen varsa beni yönlendirsinn
Yazım hattam varsa simdiden özür dilerim
Abana ailemi istemiyorsan git dedi hergun birsey olsa trip atsam bile brakmıyor diyor sen benim ailemi sorun yapıyorsun gercekten hu kelimeyi bin defa tekrarlayinca bende evet etmiyordun ama bu saaten sonra edecem dedim babani ara biletini kessin git dedi aradi telefonu elime verdim ailemle konustum ailem beni haksız buldu evliklikmiş bakmak zorundayim kayıblarima kac aydir evdeler sesimi bugune kadar cikarmadım evlendigimizdn beri haram oldu artk evlilik attigim mesaji kaynima gosterdi eşim beni sucaladilar ben yine ortada kaldim özet bu kızlar
Canm valla sinirden yazıyorum elim ayagım titriyorBak kendin bile ne yazdığını anlamamışsın Yazı hatanı kabul ediyosan düzenle tekrardan bizde anlamadık
Canm valla sinirden yazıyorum elim ayagım titriyor
Tabiki canm biz resmen anlaşarak evlendim dun bunu kaynımada dedim yemek yapmayacaktim asla ama bu evde yasiyorum vicdanım elvermiyor sırf ailesini istemedigim icin istanbula geldik ve ailesi ilk ginden evimize yerlesmiş bizi bekliyorlardi . ben nişanliyken dedim asla senin ailene bakmam o da dedi cani cehenneme. Yine bir sorun ckmıstı ondan o kelimeyi kullandi ben o sözune guverek evet dedimOlayları anlayamadık babanlara ne anlattın, kaynın kapıda neler söyledi.. sadece 4 erkekle yaşamak çok zor tabiki.. ama evlenirken bu şartlar var mydı?
Ve yaşın kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?