Annesi babasi var 32 en buyugu esim 30 diger kardesi 27 digeri yermi altiŞimdi ailene birşey söylemek vardı ama çok ayıp olur içimde kalsın bu seferlik..
Senin bu kayınlar kaç yaşında peki,anne ve babaları varmı,iş durumları nasıl çalışıyorlarmı..
Annesi babasi var 32 en buyugu esim 30 diger kardesi 27 digeri yermi alti
Ya bilmiyorum diyor kendileri gelmis kovayım mı o da degil abeyken hickimse yardim etmez hide bana diyor ben k9pekler calisiom sen yedi yermidort oturuyorsunyağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun.
yani benim babamda da bi dönem vardı bu huylar ama annem sağolsun hep bizden yanaydı.
ailemden kaçmak için evlenmeyi hiç düşünmedim.
eşinin de evlilik öncesi ve sonrası nasıl bu kadar farklı davrandığını çözemedim. yani bu kadarı fazla bence.
Ya canm bilsem ben cok yuz goz oldum birinin dedigi gibi hasım istinde dortunude taşidim bana mustehakNeden onların yanında kalmıyorlar peki..
Kocaman herif olmuşlar..
Ya bilmiyorum diyor kendileri gelmis kovayım mı o da degil abeyken hickimse yardim etmez hide bana diyor ben k9pekler calisiom sen yedi yermidort oturuyorsun
Canım mesleğin var mı bilmiyorum ama önce iş bak asgari ücrette olsa çalış Kimseyede koklatma sonra kendine bir yol çizAilem kabul etmiyor javul etseydi bir saat bile kalmazdim buraya siginma evlerine bakacam
Ya canm bilsem ben cok yuz goz oldum birinin dedigi gibi hasım istinde dortunude taşidim bana mustehak
Annesi babasi var 32 en buyugu esim 30 diger kardesi 27 digeri yermi alti
Senin Eşin seni tutmuş esim bana diyor yapamıyorsan kapi ordaArkadaşlar bende aynı durumdaydım. Bende eşimin ailesi ile kalıuordum görümcem ve kayınvalidem ile hiç anlaşamazdım. Ama benim yaptığım birşey yoktu ki. Ablası bu evin reisi benim benim dediğim olur derdi sürekli ama bizimle ilgili kararlarda hep eşimin dediği olunca bunu çekemezdi. Benim aklıma girmeye çalışıyordu. Sürekli eski sevgililerinden bahsederdi eşimin. Ama ben aldırış etmezdim sonuçta eski eskide kaldı. Eşimin babası daha 1 haftalık evli olduğumuz için fazla evde durmazdı. Gece geç gelirdi. Düşünün daha 1 haftalığız. Ablası derdi ki işte barışta babamda maaşını alacak bana verecek evin yüm yönetimi bende derdi. Eşimde vermezdi parayı. Bu seferde annesinide ortak etti. Eşim bişey dese hemen onu terslerlersi. Gece geç yatın erken yatmayın gibi tavırlar zaten biz bir haftalık evliyiz. Eşim ablasıyla annesiyke kavga ederdi. Akşam babasına görümcem yalan yalan anlatırdı. Babası bize kızardı. Neyse bir gün eşim tuvalette sigara içip duşa girmiş. Ama bunda benim suçum ne annesi bir başladı. Bizim oğlumuz sokak köpeği tutup gelmiş. Sokak köpeği bu. İlk önce bizim oğlanım başını ezecektik falan demeye başladı. İyide evleneli bir hafta oldu ben evden dışarı hiç çıkmadım ki sokak köpeği olayım. Ayrıca bir kadın gelinine böyle birşey söyler mi. Eşim ama hep benden yana idi. Eşim duştan çıkana kadar bir kaç parça eşya hazırladım. Eşim duştan çıktı odaya bir girdi direk ona benimlemi geliyorsun burdamı kalıyorsun dedim. Seninle geliyorum noldu dedi. Bende annen böyle böyle dedi dedim. Hazırlandı çıkarlen onların odaya girdi ve biz gidiyoruz dedi. Babası nereye dedi eşimde. Ben sokak köpeği tuttum geldim sokağa gidiyorum dedi. Ve biz evden ayrışıp ananem gile geldik. Dedemde bize yoki evlerinden ev buluverdi. Çok huzurluyuz şükürler olsun. Varsın benim lüks eşyalarım olmuş bi çekyat bi halım yetiyo bana sonuçta huzurluyum. Şuanda çok mutluyuz. Yalnız ben yine küçüklüğümü nildim ve gittim kayın validemin elini öptüm napayım sonuçta eşimi doğuran kadın. Uzun oldu özür dilerim :)
Böyle terbiyesizlik mi olur ya. Eşin o senin karın. Sana emanet sana dost sana yoldaş arkadaş sırdaş yol ışığı hayat arkadaşı. Allah sabır versin arkadaşımSenin Eşin seni tutmuş esim bana diyor yapamıyorsan kapi orda
seni karın tokluğuna bakıcı almışlar eve eş değilsin ordaKizlar siz esinizin ailesiyle yaşıyorsunuz .. ufak tartısmada eşiniz hep ailesine ayrımcılık yaptıgınızı söylese bakmak zorunda olmadıgım halde Eşim ile birlikte dört erkekle yaşıyorsam ..hergun yemegi yemegine aslla hizmette kusur etmedim bugune kadar.. o yuzden bu hale düstum. ilişkiye girmek bile istemiyince direk ailemimi sorun yapiosun diyor bana binlerce defa en ufak konusmamizda hep söyler . bende oana evet pskolojik baskı yapiosun .. etmiyordum ama bu saaten sonra edecemm dedim bana cık git babani ara git ailemi aradi telefonu elime verdi ailem eveledi geveledi beni haksız buldu. evlilikmiş ben buyutuyormuşum... Vs ben ordan anladm ki ailem bunun icin geleceksem biz kabul etmiyoruz kelimesini söyluyor kısacası ... neyse bnde bavulumu topladm gidiyorum baktm buyuk kaynım sen bizi hice mi sayıyorsun diyerek iceri girdi babana söyluyorsun . ben burda neyim eşim ona göndermiş oldugum mesaji gösterdi abisine abi bak bunu diyorr ben ne yapabilirim bn olsam kovarim gibi kelimesinden eşime kullandı zorla olmaz olmuyor.dedi banada Bi daha evine gelmem bizi bu kadar sorun ettigini bilmiyordum .bnde o kızgınlık animda söyldm dedim .neyse aldı bizi karşısına oturttu eşim bana karılık hem kocalık yapıyormuş ben onun laflarıno yutuyorum o yutmuyor herseyde akavga ayrımcılık yapıyor benim aileme ..haklıykn sinirden birsey diyemedim siz olsaydiniz ne cevap verirdiniz ve düsünun yasarmısınız dört erkekle .. Ucu calısmaya gelmis biride hasta . Bana illalah geldi bn yapamıyorum yasarım diyen varsa beni yönlendirsinn
Yazım hattam varsa simdiden özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?