Kızlat gercekten siz olsaydınız ne yapardınız

Şimdi ailene birşey söylemek vardı ama çok ayıp olur içimde kalsın bu seferlik..
Senin bu kayınlar kaç yaşında peki,anne ve babaları varmı,iş durumları nasıl çalışıyorlarmı..
Annesi babasi var 32 en buyugu esim 30 diger kardesi 27 digeri yermi alti

Ya bilmiyorum diyor kendileri gelmis kovayım mı o da degil abeyken hickimse yardim etmez hide bana diyor ben k9pekler calisiom sen yedi yermidort oturuyorsun

Ailem kabul etmiyor javul etseydi bir saat bile kalmazdim buraya siginma evlerine bakacam
Canım mesleğin var mı bilmiyorum ama önce iş bak asgari ücrette olsa çalış Kimseyede koklatma sonra kendine bir yol çiz

Annesi babasi var 32 en buyugu esim 30 diger kardesi 27 digeri yermi alti

resmen fırsatçılık yapıyorlar. sizin istanbulda olmanız aslında kötü olmuş çünkü genelde doğuda yaşayan kalabalık aileler bu taraflarda oturan biri varsa çoluğu çocuğu yıkarlar üstüne, okusun çalışsın diye.

Böyle bir adamla zaten evlenmeyeceğim için, senin yerinde olsam ne yapardım soruna cevap bile veremiyorum sorry...

Arkadaşlar bende aynı durumdaydım. Bende eşimin ailesi ile kalıuordum görümcem ve kayınvalidem ile hiç anlaşamazdım. Ama benim yaptığım birşey yoktu ki. Ablası bu evin reisi benim benim dediğim olur derdi sürekli ama bizimle ilgili kararlarda hep eşimin dediği olunca bunu çekemezdi. Benim aklıma girmeye çalışıyordu. Sürekli eski sevgililerinden bahsederdi eşimin. Ama ben aldırış etmezdim sonuçta eski eskide kaldı. Eşimin babası daha 1 haftalık evli olduğumuz için fazla evde durmazdı. Gece geç gelirdi. Düşünün daha 1 haftalığız. Ablası derdi ki işte barışta babamda maaşını alacak bana verecek evin yüm yönetimi bende derdi. Eşimde vermezdi parayı. Bu seferde annesinide ortak etti. Eşim bişey dese hemen onu terslerlersi. Gece geç yatın erken yatmayın gibi tavırlar zaten biz bir haftalık evliyiz. Eşim ablasıyla annesiyke kavga ederdi. Akşam babasına görümcem yalan yalan anlatırdı. Babası bize kızardı. Neyse bir gün eşim tuvalette sigara içip duşa girmiş. Ama bunda benim suçum ne annesi bir başladı. Bizim oğlumuz sokak köpeği tutup gelmiş. Sokak köpeği bu. İlk önce bizim oğlanım başını ezecektik falan demeye başladı. İyide evleneli bir hafta oldu ben evden dışarı hiç çıkmadım ki sokak köpeği olayım. Ayrıca bir kadın gelinine böyle birşey söyler mi. Eşim ama hep benden yana idi. Eşim duştan çıkana kadar bir kaç parça eşya hazırladım. Eşim duştan çıktı odaya bir girdi direk ona benimlemi geliyorsun burdamı kalıyorsun dedim. Seninle geliyorum noldu dedi. Bende annen böyle böyle dedi dedim. Hazırlandı çıkarlen onların odaya girdi ve biz gidiyoruz dedi. Babası nereye dedi eşimde. Ben sokak köpeği tuttum geldim sokağa gidiyorum dedi. Ve biz evden ayrışıp ananem gile geldik. Dedemde bize yoki evlerinden ev buluverdi. Çok huzurluyuz şükürler olsun. Varsın benim lüks eşyalarım olmuş bi çekyat bi halım yetiyo bana sonuçta huzurluyum. Şuanda çok mutluyuz. Yalnız ben yine küçüklüğümü nildim ve gittim kayın validemin elini öptüm napayım sonuçta eşimi doğuran kadın. Uzun oldu özür dilerim :)

Rica ediyorum konu sahibi, hadi konu açarken sinirle yazdın hiç birşey anlaşılmıyorda, yazdığın cevapları bile okurken içime fenalık geldi. Yazdıklarını dön bi oku. Noktalama işareti güzeldir, hoştur. Kullanırsan karşındaki seni daha iyi anlar. Bak benim yazımda anlamadığın bi yer oldu mu??

Yaşadıkların için şunları diyebilirim; eşinin umrunda değilsin sen. Eve geliyo, evin işini yapan, yemeğini yapan, temiz çamaşır sağlayan, geceleride koynuna giren bi kadın var. Bak bu kadarsın işte gördün mü, sen onun eşi değilsin. Birini eş görmek bunlar demek değil çünkü. İnsan karısını 4 kişiyle aynı evde yaşamaya mecbur eder mi? Onların yükünü eşinin omzuna yükler mi? Karısının mutluluğunu göz ardı eder mi? Ha bunlar işine gelmediyse hadi babanın evine. Yazıklar olsun onun erkekliğine, kocalığına.

Kaynınlarda zerre anlayış yok, onların keyfi yerinde tabi. Eşinde onlardan yana, senden vazgeçmeye hazır. Anne, babaya dicek laf yok yazıklar olsun onlarada. Bana kalırsa, ananı babanı dinleme bas git o evden. Eşinede resti çek, ayrı ev olmazsa ben yokum de. Eşşek kadar adamlar baksınlar başlarının çaresine.

Senin durum başka türlü çözülmez. Buna rağmen çözülmüyorsada bence üzülme, yaşadığın hayat mı, böle evlilik olmasın daha iyi. Milletin çilesini çekmek için mi varsın sen.

Kimse kimseye kolelik yapmak zorunda degil tabiki haklisiniz

Senin Eşin seni tutmuş esim bana diyor yapamıyorsan kapi orda

konu sahibi ailesi yüzünden okuyamadığı için sanırım bu kadar yazabiliyor. canın saolsun.
yaşadığın cok zor bir durum Allah yardımcın olsun. kaç yaşındasın?

seni karın tokluğuna bakıcı almışlar eve eş değilsin orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…