Kızlat gercekten siz olsaydınız ne yapardınız

Ya bi nokta , virgül kullanmak bu kadar zormu ?
Anladığım sadece 4 erkekle yaşadığın onlara tam teşekkürlü hizmet verdiğin ..
4 erkekler yaşamak zor neden bunu kabul ettin ki.
4 erkekle yenı gelın aynı evde olur mu hoş değil açıkcası.

Kizlar nsanlıyken bu benim icin : ailemi silerim dedi sildigi halde ailesi yanımda kalıyosa sorun kimde asla yemek yapmayacaktm bende calısacaktm sözde o da ikimizde ailelerden uzak duracaktk ki o aileme bir mesafe koymus ailem evlendigimizden beri bi kere bile gelmemis ben onun ailesiyle yasiyorum

Keşke koca derdine düşeceğiniz yere okuyup ayaklarınızın üstünde dursaydınız

evlenince aileyi silmesini istemeniz, onları istemiyorum demeniz zaten yanlış.
nihayetinde eşiniz de köprüyü geçene kadar idare etmiş, sonra kardeşlerini almış yanına.
kavga gürültü yerine konuşarak anlaşmaya çalışın.
olmadı 4 erkek bir ev tutuversinler.

Canım inatlaşarak, dik giderek ,kavgayla dediğinizi yaptıramazsınız.Kv yanınızda mı yoksa onlar memlekette de çalişmak için kayınlarınız mı yanınız da.Tabii ki eş olarak yalnız kalmak istiyorsunuz ve haklısınız.Eşiniz istemediğinizi söyleyince ne diyor.

Seni heralde en iyi ben anladim.psikolojin bozulmus ondan iki lafi bile zor bi araya getiriyorsun yani dolusun hangisini anlatsam diye konuda konuya geciyorsun ? Boyle insanlari surundureceksin yapacak bisey yok yoksa akli basina gelmez .allah sabir versin ne diyim umarim hersey yoluna girer

Oku oku da adam ol, baban gibi eşek olma.Oku oku da adam ol baban gibi,eşek olma .Görüyorsun bir virgül babayı eşeklikten kurtarıyor

sizin genel olarak kendinizi ifade edememe probleminiz var.
eşinize de ailenize de kendinizi doğru anlatamamışsınız.
haklısınız ama bunu ifade edemiyorsunuz.
konuda bence eşin suçlu. hem yalancı hem kaypak.
bir insan karşısındaki kim olursa olsun karısını ezdirmemeli.
hatalı olan kocan. onlar yokken aileni ara ve durumu düzgün bir şekilde anlat seni doğru anlamalarını sağla.

senin gücün yetmez senin ailen arkanda olmadıkça..ailen biraz dişini göstermedikçe bunlar tependen inmez..sahipsiz görmüşler seni..şimdi git diyorlar ya ailen bi gözdağı verdiklerinde nasıl tırsıyorlar görsen gıkları çıkmıyo..ben yaşadım..hani kabadayılık,hani erkeklik nerede kalıyor o zaman

Zor durum bence. 4 erkek başında. Ayri bir telden. Yemek temizlik çamaşır ütü valla işin hiç bitmez pert olursun.

Ah be güzelim, bu şartları evlendikten sonrada olsa da kabul etmeyecektin...
Neden Allah ın vermiş olduğu bu cana eziyet ,ailen kabul etmezse etmesin ...
Her zaman söylüyorum canlarım okuyalım meslek sahibi olalım .
Böyle olsaydı hiç Eyvallah un olmazdı...
Şimdi sakin ol ve net olarak yazki yardımcı olabilelim..

Asla ve asla mecbur degilsin
Kadin siginma evine git yine de bakma kimseye
Sen bakici misin es mi? Bakicilik yapacaksan gider kendi anana babana bakarsin elalemin herifinin kahrini cekecegine

Çok anlamamakla beraber yorumlarsam,

Siz 4 erkekle yaşıyorsunuz onu aldım, iş için sizin evde kalıyorlar,
Peki bu kayınların nerede oturuyor evleri yok mu ?
Eşiniz ,ailenizi aramış ve size telefonu uzatmış aileniz ise size bu yüzden kavga olmaz bu şekilde gelme eve demiş,
Eşinin eline bir koz daha vererek bir adım daha yüz almış,şimdi ortalıkta biraz daha böbürlenir maalesef,
Siz ONLARA bakmayı bırakın asla onlarla aynı ortamda kalmak zorunda değilsiniz,
Eşiniz ne garip bir adam ki sizi aynı ev içinde onlarla tek bırakabiliyor kardeşi olsa dahi !!!

Eğer çalışmak için gelmişlerse yürüsün gitsinler 3 kardeş ev tutsun birlikte yaşasınlar,
Allahım nasıl yapabiliyorlar kurulu düzene kurulup huzursuz etmeyi,ne ayıp yahu ?
Ne biçim analar ,babalar var hiç mi müdahale etmez be !!!
Sizin devamlı hörmetinize karşılık eşiniz saldırganlık içinde demekki oda sıkıntı yapıyor ki sizden çıkartmaya çalışıyor,
Yok ailemi mi istemiyorsun yok bu ,yok şu nedir bu ya ,nasıl evlilik bu ?

Evdeki kayın bozuntuları çalışıyormu,bunların evleri yokmu.
Bir evde 4 tane erkekle yaşamak kolay zannediyor herhalde koca olacak öküz..

eşin seni kaderşlerine bakıcı,ev hizmetlerini görecek hizmetçi, yatağını paylaşacak herhangi biri olarak mı görüyor evliliğiniz bu konular üzerine mi kurulu?
ailen seni başından atmak için mi evlendirdi?
görücü usulümü evliliğiniz,kaç yaşındasınız?
kaç yıllık evlisiniz?
ev hanımı mısınız? iş güç?
kardeşleriniz var mı?
eşiniz ne iş yapar tahsilli mi?
bahsini ettiğiniz 4 kişi kaynınız mı madem çalışıyorlar ev ev üstüne olmaz deyip neden ayrı bi eve çıkmıyorlar, dini konular yasak ama olmaz böyle yaşanmaz.

Büyük konuşmıyım ama bir dakka durmam o evde en azından onlar bu evde olduğu sürece ilişkiye girmeyeceğinizi söyleyin ve girmeyin de ayıptır yahu 4 erkeğin olduğu evde nasıl bir genişlik bu adamdaki

Aynen ifade edemiyorum ailem arkamı tutmuyor babam sabah aramıs annen seni azarlamak icin aramistr buyuk ihtimal diyor benim başka birsey dememe gerek varmı lafları artk kullanacak gucum yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…