Keşke koca derdine düşeceğiniz yere okuyup ayaklarınızın üstünde dursaydınızKizlar siz esinizin ailesiyle yaşıyorsunuz .. ufak tartısmada eşiniz hep ailesine ayrımcılık yaptıgınızı söylese bakmak zorunda olmadıgım halde Eşim ile birlikte dört erkekle yaşıyorsam ..hergun yemegi yemegine aslla hizmette kusur etmedim bugune kadar.. o yuzden bu hale düstum. ilişkiye girmek bile istemiyince direk ailemimi sorun yapiosun diyor bana binlerce defa en ufak konusmamizda hep söyler . bende oana evet pskolojik baskı yapiosun .. etmiyordum ama bu saaten sonra edecemm dedim bana cık git babani ara git ailemi aradi telefonu elime verdi ailem eveledi geveledi beni haksız buldu. evlilikmiş ben buyutuyormuşum... Vs ben ordan anladm ki ailem bunun icin geleceksem biz kabul etmiyoruz kelimesini söyluyor kısacası ... neyse bnde bavulumu topladm gidiyorum baktm buyuk kaynım sen bizi hice mi sayıyorsun diyerek iceri girdi babana söyluyorsun . ben burda neyim eşim ona göndermiş oldugum mesaji gösterdi abisine abi bak bunu diyorr ben ne yapabilirim bn olsam kovarim gibi kelimesinden eşime kullandı zorla olmaz olmuyor.dedi banada Bi daha evine gelmem bizi bu kadar sorun ettigini bilmiyordum .bnde o kızgınlık animda söyldm dedim .neyse aldı bizi karşısına oturttu eşim bana karılık hem kocalık yapıyormuş ben onun laflarıno yutuyorum o yutmuyor herseyde akavga ayrımcılık yapıyor benim aileme ..haklıykn sinirden birsey diyemedim siz olsaydiniz ne cevap verirdiniz ve düsünun yasarmısınız dört erkekle .. Ucu calısmaya gelmis biride hasta . Bana illalah geldi bn yapamıyorum yasarım diyen varsa beni yönlendirsinn
Yazım hattam varsa simdiden özür dilerim
Seni heralde en iyi ben anladim.psikolojin bozulmus ondan iki lafi bile zor bi araya getiriyorsun yani dolusun hangisini anlatsam diye konuda konuya geciyorsun ? Boyle insanlari surundureceksin yapacak bisey yok yoksa akli basina gelmez .allah sabir versin ne diyim umarim hersey yoluna girerKizlar siz esinizin ailesiyle yaşıyorsunuz .. ufak tartısmada eşiniz hep ailesine ayrımcılık yaptıgınızı söylese bakmak zorunda olmadıgım halde Eşim ile birlikte dört erkekle yaşıyorsam ..hergun yemegi yemegine aslla hizmette kusur etmedim bugune kadar.. o yuzden bu hale düstum. ilişkiye girmek bile istemiyince direk ailemimi sorun yapiosun diyor bana binlerce defa en ufak konusmamizda hep söyler . bende oana evet pskolojik baskı yapiosun .. etmiyordum ama bu saaten sonra edecemm dedim bana cık git babani ara git ailemi aradi telefonu elime verdi ailem eveledi geveledi beni haksız buldu. evlilikmiş ben buyutuyormuşum... Vs ben ordan anladm ki ailem bunun icin geleceksem biz kabul etmiyoruz kelimesini söyluyor kısacası ... neyse bnde bavulumu topladm gidiyorum baktm buyuk kaynım sen bizi hice mi sayıyorsun diyerek iceri girdi babana söyluyorsun . ben burda neyim eşim ona göndermiş oldugum mesaji gösterdi abisine abi bak bunu diyorr ben ne yapabilirim bn olsam kovarim gibi kelimesinden eşime kullandı zorla olmaz olmuyor.dedi banada Bi daha evine gelmem bizi bu kadar sorun ettigini bilmiyordum .bnde o kızgınlık animda söyldm dedim .neyse aldı bizi karşısına oturttu eşim bana karılık hem kocalık yapıyormuş ben onun laflarıno yutuyorum o yutmuyor herseyde akavga ayrımcılık yapıyor benim aileme ..haklıykn sinirden birsey diyemedim siz olsaydiniz ne cevap verirdiniz ve düsünun yasarmısınız dört erkekle .. Ucu calısmaya gelmis biride hasta . Bana illalah geldi bn yapamıyorum yasarım diyen varsa beni yönlendirsinn
Oku oku da adam ol, baban gibi eşek olma.Oku oku da adam ol baban gibi,eşek olma .Görüyorsun bir virgül babayı eşeklikten kurtarıyorYa bi nokta , virgül kullanmak bu kadar zormu ?
Anladığım sadece 4 erkekle yaşadığın onlara tam teşekkürlü hizmet verdiğin ..
4 erkekler yaşamak zor neden bunu kabul ettin ki.
4 erkekle yenı gelın aynı evde olur mu hoş değil açıkcası.
Ah be güzelim, bu şartları evlendikten sonrada olsa da kabul etmeyecektin...Kizlar nsanlıyken bu benim icin : ailemi silerim dedi sildigi halde ailesi yanımda kalıyosa sorun kimde asla yemek yapmayacaktm bende calısacaktm sözde o da ikimizde ailelerden uzak duracaktk ki o aileme bir mesafe koymus ailem evlendigimizden beri bi kere bile gelmemis ben onun ailesiyle yasiyorum
Kizlar siz esinizin ailesiyle yaşıyorsunuz .. ufak tartısmada eşiniz hep ailesine ayrımcılık yaptıgınızı söylese bakmak zorunda olmadıgım halde Eşim ile birlikte dört erkekle yaşıyorsam ..hergun yemegi yemegine aslla hizmette kusur etmedim bugune kadar.. o yuzden bu hale düstum. ilişkiye girmek bile istemiyince direk ailemimi sorun yapiosun diyor bana binlerce defa en ufak konusmamizda hep söyler . bende oana evet pskolojik baskı yapiosun .. etmiyordum ama bu saaten sonra edecemm dedim bana cık git babani ara git ailemi aradi telefonu elime verdi ailem eveledi geveledi beni haksız buldu. evlilikmiş ben buyutuyormuşum... Vs ben ordan anladm ki ailem bunun icin geleceksem biz kabul etmiyoruz kelimesini söyluyor kısacası ... neyse bnde bavulumu topladm gidiyorum baktm buyuk kaynım sen bizi hice mi sayıyorsun diyerek iceri girdi babana söyluyorsun . ben burda neyim eşim ona göndermiş oldugum mesaji gösterdi abisine abi bak bunu diyorr ben ne yapabilirim bn olsam kovarim gibi kelimesinden eşime kullandı zorla olmaz olmuyor.dedi banada Bi daha evine gelmem bizi bu kadar sorun ettigini bilmiyordum .bnde o kızgınlık animda söyldm dedim .neyse aldı bizi karşısına oturttu eşim bana karılık hem kocalık yapıyormuş ben onun laflarıno yutuyorum o yutmuyor herseyde akavga ayrımcılık yapıyor benim aileme ..haklıykn sinirden birsey diyemedim siz olsaydiniz ne cevap verirdiniz ve düsünun yasarmısınız dört erkekle .. Ucu calısmaya gelmis biride hasta . Bana illalah geldi bn yapamıyorum yasarım diyen varsa beni yönlendirsinn
Aynen ifade edemiyorum ailem arkamı tutmuyor babam sabah aramıs annen seni azarlamak icin aramistr buyuk ihtimal diyor benim başka birsey dememe gerek varmı lafları artk kullanacak gucum yok vallasizin genel olarak kendinizi ifade edememe probleminiz var.
eşinize de ailenize de kendinizi doğru anlatamamışsınız.
haklısınız ama bunu ifade edemiyorsunuz.
konuda bence eşin suçlu. hem yalancı hem kaypak.
bir insan karşısındaki kim olursa olsun karısını ezdirmemeli.
hatalı olan kocan. onlar yokken aileni ara ve durumu düzgün bir şekilde anlat seni doğru anlamalarını sağla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?