Kızlık zari cok takıntı yaptim

oylesineeebr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2025
13
3
1
25
18yasindayim bu konuyu çok takıntı yaptım yaklaşık 2aydir genital bölge kilolarını almıyordum regl oldum kıllar çok uzun olduğu için yoğun günde kan ile yapış yapış oldu yürüdükçe batma hissettim tam temizleyemedim vajina etrafındaki kıllar baya batma hissi oluşuyordu acaba böyle uzun kılların vajina dan girip kızlık zarına zarar verme olasılığı var mı bu konuda hiçbir fikrim yok nolur fikir verin çok üzgünüm

Mümkün değil. Pişik olmuşsunuzdur. Temizliğinize dikkat edin.

Mümkün değil. Pişik olmuşsunuzdur. Temizliğinize dikkat edin.
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim böyle baya 3 cm kadar uzamış ağdaya gitmek için Uzanıyorum sonra kaldı böyle kan bulaşıp batma olunca korktum ayna ile baktığımda tam vajina yanlarında yapılmışlardı o yüzden çok korktum kesinlikle böyle bir ihtimal yok değil mi yasin küçük o yüzden endişe ediyorum bilgim de yok bu konuda

Mümkün değil. Onlar oraya girse bile. Zari bozmaz

Mümkün değil. Onlar oraya girse bile. Zari bozmaz
Bazı sitelerde çok kolay bozulan ince bir yapı gibi yazıyor ondan dolayı tedirgin oldum biri bana dese gülerdim ama insan işte başına gelince korkuyor babamla yaşıyorum annem olsa sorar öğrenirdim belki bilgi verdiğin için teşekkür ederim zaten iç dudaklar vajina yine kapatıyor sanırım değil mi kıllar dışta kalıyor her türlü

Evli ablalarım cevap verebilir mi ben kendi kendime kurdum kafamda değil mi imkansız bir durum bu ilk defa böyle batma hissi oldu dışarıda yikayamadim da eve gelince kanın yakıştığını gördüm banyo yaptım hemen iğrenç bir durum biliyorum özür dilerim içim içimi yedi o yüzden yazdım mecbur kalıp

Şurda bitek kılların kızlık zarı patlatıp patlatmadığı sorulmamıştı oda tam oldu. Gencecik kızsın, enfeksiyon kaparsın mikrop kaparsın bu sıcak havada almadan nasıl durabiliyosun ki? Kızmıyorum yaşın büyük değil ama çocukta değilsin artık. Pirinç tanesi kadar uzasa insana sinir basıyo siz örmeye niyetlendiniz galiba

Kıl zarı nasıl delsin öyle bir gücü yok. İçeriye bir şeyin girmesi lazım kendi kendine kurmuşsun onun haricinde 2 ay genital temizlik yapmamak için çok uzun hijyenine dikkat et enfeksiyon kaparsın

İyice saçmaladınız artık ya

Ağdadan korkuyorsan jiletle kes ama dötünde 3cm kılla bu sıcakta leşşşş gibi apış arası kokarsın

Teşekkür ederim ilk defa ağda ile almak istedim uzasın dedim ama sonra cesaret edemeyip geldi bu zaman kadar sonra pişman olup hemen jiletle aldım kusura bakmayın saçma ve komik bir konu haklısınız

Kıl zarı nasıl delsin öyle bir gücü yok. İçeriye bir şeyin girmesi lazım kendi kendine kurmuşsun onun haricinde 2 ay genital temizlik yapmamak için çok uzun hijyenine dikkat et enfeksiyon kaparsın
O bölgedeki kıllar birbirine yapışınca kalın gibi duruyordu ve batma yapınca korktum aslında bir daha asla uzun bırakmayacağım

Evet benim kıllar uzayıp bozmuştu kızlık zarımı hatta bir miktar da hamile kalmıştım.
Ben bu zarın nasıl olduğnu anlamadım ki hiç internette her yer farklı yazıyor sanki çok kolay bozulur gibi anladım bisiklete binme ata binme bile risk yazmış bazı yerler o yüzden evham yaptım dalga geçmeyin nolur çevre konuşacak biri olsa buraya yazmam asla

Ciddiydim ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…