- 25 Temmuz 2013
- 13.328
- 54.361
- 798
- Konu Sahibi oylesineeebr
-
Aldırdınız mı? Babasız büyütmek zor olur çünkü. Bir de soranlara anlatmak var kendi kılım niyeti bozup bana tebelleş oldu diye. Karnınız henüz şişmediyse bir güzellik salonuna gidip durumu anlatın. Ultrasonla baktıktan sonra ağdayla çekip alıyorlar hemen.Evet benim kıllar uzayıp bozmuştu kızlık zarımı hatta bir miktar da hamile kalmıştım.
Zar sadece sadece içine bir şey girerse bozulur. Parmak, penis, dildo vb..Ben bu zarın nasıl olduğnu anlamadım ki hiç internette her yer farklı yazıyor sanki çok kolay bozulur gibi anladım bisiklete binme ata binme bile risk yazmış bazı yerler o yüzden evham yaptım dalga geçmeyin nolur çevre konuşacak biri olsa buraya yazmam asla
Killari uzatip ne yapmak, nereye varmak istemektesiniz ve hepsi diken gibi ayaga kalksa ayni yöne dogru sert bir manevra yapsa dahi bozulmaz ...da gidiklayabilir kasinti olur ama neden uzatiyorsunuz18yasindayim bu konuyu çok takıntı yaptım yaklaşık 2aydir genital bölge kilolarını almıyordum regl oldum kıllar çok uzun olduğu için yoğun günde kan ile yapış yapış oldu yürüdükçe batma hissettim tam temizleyemedim vajina etrafındaki kıllar baya batma hissi oluşuyordu acaba böyle uzun kılların vajina dan girip kızlık zarına zarar verme olasılığı var mı bu konuda hiçbir fikrim yok nolur fikir verin çok üzgünüm
Normalde 1 ay durup ağdaya başlayacaktım sonra cesaret edemedim adet oldum alamadım baya uzadı jilet ile tam olarak alt kısımları temizle yemiyorum oralar hep kalıyor sağ olun cevap verdiğiniz için içime su serptiniz inanın annem ablam olsa soracağım ama yok burada da dalga geçtiler siz normal bir şekilde cevap verdiniz sağ olunKillari uzatip ne yapmak, nereye varmak istemektesiniz ve hepsi diken gibi ayaga kalksa ayni yöne dogru sert bir manevra yapsa dahi bozulmaz ...da gidiklayabilir kasinti olur ama neden uzatiyorsunuz
Kaşıntı olmadı ama yapıştıkları için batma yaptı korktum o yüzden bir daha asla uzun birakmayacagimKillari uzatip ne yapmak, nereye varmak istemektesiniz ve hepsi diken gibi ayaga kalksa ayni yöne dogru sert bir manevra yapsa dahi bozulmaz ...da gidiklayabilir kasinti olur ama neden uzatiyorsunuz
Cımbızla çektirip kurtuldum ama evlat sonuçta, insan kolay kolay koparıp atamıyor.Aldırdınız mı? Babasız büyütmek zor olur çünkü. Bir de soranlara anlatmak var kendi kılım niyeti bozup bana tebelleş oldu diye. Karnınız henüz şişmediyse bir güzellik salonuna gidip durumu anlatın. Ultrasonla baktıktan sonra ağdayla çekip alıyorlar hemen.
Üzgünüm ama en iyisini yapmışsınız.Cımbızla çektirip kurtuldum ama evlat sonuçta, insan kolay kolay koparıp atamıyor.
Sonra da benim tüpleri bağlattım(lazer epilasyon yabdırdım yani)
Ay ben konuyu ilk okuduğumda bide bişeyler yiyordum. Kusma geldi.Kokmuyon mu sen yav
Ay ben konuyu ilk okuduğumda bide bişeyler yiyordum. Kusma geldi.
Neden dalga geçiyorsunuz ki belli ki yapamamış evet 18 yaş küçük bir yaş değil ama bu kadar da dalga geçilmez .Cımbızla çektirip kurtuldum ama evlat sonuçta, insan kolay kolay koparıp atamıyor.
Sonra da benim tüpleri bağlattım(lazer epilasyon yabdırdım yani)
kıllarım 3 cmden fazla uzayıp sertleşip içime girip kızlık zarımı bozmuş olabilir mi diyen kişi dalga geçen bir troll değil ama ben dalga geçiyorum. Tamam.Neden dalga geçiyorsunuz ki belli ki yapamamış evet 18 yaş küçük bir yaş değil ama bu kadar da dalga geçilmez .
İlk önce bi kuaföre gidip aldırın sonrada lazere gidin. Havalar sıcak ve enfeksiyon kapma riskiniz yüksek. Pişik yapar koku yapar bir daha da bu kadar uzamasına izin vermeyin18yasindayim bu konuyu çok takıntı yaptım yaklaşık 2aydir genital bölge kilolarını almıyordum regl oldum kıllar çok uzun olduğu için yoğun günde kan ile yapış yapış oldu yürüdükçe batma hissettim tam temizleyemedim vajina etrafındaki kıllar baya batma hissi oluşuyordu acaba böyle uzun kılların vajina dan girip kızlık zarına zarar verme olasılığı var mı bu konuda hiçbir fikrim yok nolur fikir verin çok üzgünüm
Canım benim kızlık zarı sadece cinsel ilişkide zarar görür . Oradan buradan duyduklarınla endişelenmişsin . Annem yanımda yok demişsin olsa ona sorardım diyorsun ama ben küçükken böyle bir şeyi anneme soramazdım. Arkadaşıma belki sorardım..Bazıları kırıcı yorumlar yapmış üzüldüm bu duruma . Başkasına sorabilse buraya yazmazdı daha anlayışlı olmak gerekir.18yasindayim bu konuyu çok takıntı yaptım yaklaşık 2aydir genital bölge kilolarını almıyordum regl oldum kıllar çok uzun olduğu için yoğun günde kan ile yapış yapış oldu yürüdükçe batma hissettim tam temizleyemedim vajina etrafındaki kıllar baya batma hissi oluşuyordu acaba böyle uzun kılların vajina dan girip kızlık zarına zarar verme olasılığı var mı bu konuda hiçbir fikrim yok nolur fikir verin çok üzgünüm
Çok teşekkür ederim sizin gibi insanlar iyi ki varlar ben annesiz büyüdüm çoğu şeyi yalnız öğrendim trol olduğumu düşünmüşler ama bilmemek mi ayıp öğrendim işte artık korkum geçti sağ olsun cevap veren herkes kusura bakmayınCanım benim kızlık zarı sadece cinsel ilişkide zarar görür . Oradan buradan duyduklarınla endişelenmişsin . Annem yanımda yok demişsin olsa ona sorardım diyorsun ama ben küçükken böyle bir şeyi anneme soramazdım. Arkadaşıma belki sorardım..Bazıları kırıcı yorumlar yapmış üzüldüm bu duruma . Başkasına sorabilse buraya yazmazdı daha anlayışlı olmak gerekir.
Kızlık zarına hiçbir şey olmaz ama o bölgenin tüylerini bu kadar uzatırsan ciddi hijyen problemin olur. Ağdacıyım ve senin gibi genç yaşta belki bilgisizlikten belki umursamazlıktan tüylerini çok uzatmış 5-6 cm'den bile fazla birkaç kız gördüm. Kesinlikle enfeksiyon kaynağı; vajinal akıntıları var ve makat bölgesinin tahareti asla yeterli değil. Tüyler içeri dolmuş nerdeyse vajina iç dudaklarını kapatmış, makat hiç görülmüyordu bile. Makinayla tüyleri kısaltıp ağda yaptık. İlk ağdaları olduğu için de ne kadar dikkatli olsak da biraz acı verdi. Yapman gereken şey adetin bitince güzel bir duş al ve ağdacıya git. Jilet veya epilatörle kısaltmanı önermem, tüyleri kalınlaştırmaktan başka bir işe yaramaz. Utanmana veya acıdan korkmana gerek yok. Dayanılabilecek 10-15 dakikalık bir acıyla pırıl pırıl, tertemiz olunca çok mutlu olacaksın. Birkaç kez ağda yaptırınca acı da çok azalacak ve kendin bile evde ağda yapabileceksin. Çok gençsin, o bölgenin bakımına önem verirsen kendine saygın ve öz güvenin artar.Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim böyle baya 3 cm kadar uzamış ağdaya gitmek için Uzanıyorum sonra kaldı böyle kan bulaşıp batma olunca korktum ayna ile baktığımda tam vajina yanlarında yapılmışlardı o yüzden çok korktum kesinlikle böyle bir ihtimal yok değil mi yasin küçük o yüzden endişe ediyorum bilgim de yok bu konuda
Kıllar ile kızlık bozma da çıtayı yükselttin18yasindayim bu konuyu çok takıntı yaptım yaklaşık 2aydir genital bölge kilolarını almıyordum regl oldum kıllar çok uzun olduğu için yoğun günde kan ile yapış yapış oldu yürüdükçe batma hissettim tam temizleyemedim vajina etrafındaki kıllar baya batma hissi oluşuyordu acaba böyle uzun kılların vajina dan girip kızlık zarına zarar verme olasılığı var mı bu konuda hiçbir fikrim yok nolur fikir verin çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?