Kızlık zari cok takıntı yaptim

Evet benim kıllar uzayıp bozmuştu kızlık zarımı hatta bir miktar da hamile kalmıştım.
Aldırdınız mı? Babasız büyütmek zor olur çünkü. Bir de soranlara anlatmak var kendi kılım niyeti bozup bana tebelleş oldu diye. Karnınız henüz şişmediyse bir güzellik salonuna gidip durumu anlatın. Ultrasonla baktıktan sonra ağdayla çekip alıyorlar hemen.

Zar sadece sadece içine bir şey girerse bozulur. Parmak, penis, dildo vb..

Killari uzatip ne yapmak, nereye varmak istemektesiniz ve hepsi diken gibi ayaga kalksa ayni yöne dogru sert bir manevra yapsa dahi bozulmaz ...da gidiklayabilir kasinti olur ama neden uzatiyorsunuz

Killari uzatip ne yapmak, nereye varmak istemektesiniz ve hepsi diken gibi ayaga kalksa ayni yöne dogru sert bir manevra yapsa dahi bozulmaz ...da gidiklayabilir kasinti olur ama neden uzatiyorsunuz
Normalde 1 ay durup ağdaya başlayacaktım sonra cesaret edemedim adet oldum alamadım baya uzadı jilet ile tam olarak alt kısımları temizle yemiyorum oralar hep kalıyor sağ olun cevap verdiğiniz için içime su serptiniz inanın annem ablam olsa soracağım ama yok burada da dalga geçtiler siz normal bir şekilde cevap verdiniz sağ olun

Kaşıntı olmadı ama yapıştıkları için batma yaptı korktum o yüzden bir daha asla uzun birakmayacagim

Cımbızla çektirip kurtuldum ama evlat sonuçta, insan kolay kolay koparıp atamıyor.
Sonra da benim tüpleri bağlattım(lazer epilasyon yabdırdım yani)

Neden dalga geçiyorsunuz ki belli ki yapamamış evet 18 yaş küçük bir yaş değil ama bu kadar da dalga geçilmez .
kıllarım 3 cmden fazla uzayıp sertleşip içime girip kızlık zarımı bozmuş olabilir mi diyen kişi dalga geçen bir troll değil ama ben dalga geçiyorum. Tamam.

İlk önce bi kuaföre gidip aldırın sonrada lazere gidin. Havalar sıcak ve enfeksiyon kapma riskiniz yüksek. Pişik yapar koku yapar bir daha da bu kadar uzamasına izin vermeyin

İçeriye doğru uzar uzar da rahminin saçları var gibi olur

Canım benim kızlık zarı sadece cinsel ilişkide zarar görür . Oradan buradan duyduklarınla endişelenmişsin . Annem yanımda yok demişsin olsa ona sorardım diyorsun ama ben küçükken böyle bir şeyi anneme soramazdım. Arkadaşıma belki sorardım..Bazıları kırıcı yorumlar yapmış üzüldüm bu duruma . Başkasına sorabilse buraya yazmazdı daha anlayışlı olmak gerekir.

Çok teşekkür ederim sizin gibi insanlar iyi ki varlar ben annesiz büyüdüm çoğu şeyi yalnız öğrendim trol olduğumu düşünmüşler ama bilmemek mi ayıp öğrendim işte artık korkum geçti sağ olsun cevap veren herkes kusura bakmayın

Kızlık zarına hiçbir şey olmaz ama o bölgenin tüylerini bu kadar uzatırsan ciddi hijyen problemin olur. Ağdacıyım ve senin gibi genç yaşta belki bilgisizlikten belki umursamazlıktan tüylerini çok uzatmış 5-6 cm'den bile fazla birkaç kız gördüm. Kesinlikle enfeksiyon kaynağı; vajinal akıntıları var ve makat bölgesinin tahareti asla yeterli değil. Tüyler içeri dolmuş nerdeyse vajina iç dudaklarını kapatmış, makat hiç görülmüyordu bile. Makinayla tüyleri kısaltıp ağda yaptık. İlk ağdaları olduğu için de ne kadar dikkatli olsak da biraz acı verdi. Yapman gereken şey adetin bitince güzel bir duş al ve ağdacıya git. Jilet veya epilatörle kısaltmanı önermem, tüyleri kalınlaştırmaktan başka bir işe yaramaz. Utanmana veya acıdan korkmana gerek yok. Dayanılabilecek 10-15 dakikalık bir acıyla pırıl pırıl, tertemiz olunca çok mutlu olacaksın. Birkaç kez ağda yaptırınca acı da çok azalacak ve kendin bile evde ağda yapabileceksin. Çok gençsin, o bölgenin bakımına önem verirsen kendine saygın ve öz güvenin artar.

Kıllar ile kızlık bozma da çıtayı yükselttin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…