Kızlık zari cok takıntı yaptim

Çok genç ve tecrübesiz olabilirsin, etrafında bu tür konuları danışabileceğin samimi arkadaşların, samimi yakınların vardır. Sormaktan ve öğrenmekten çekinme lütfen. Okuyorsan öğretmenlerine sor. İnan ki, yardımcı olurlar. Tabii ki, kadınlar kulübünde de danışabilirsin.

Hic bu tarz yorum yapmazdim ama 40 derece sıcakta regl kaniyla takır takır olup uzayan killarin kokusu burnuma gelince dayanamadim.

Biz internetsiz, ansiklopediyle buyuyen nesiliz ama elinin altinda bunca sınırsız bilgi kaynagi olan bir genc kizin "vajina kılı zar bozar mi" diye sormasi gercekten cok yazik.

Bari makasla kisaltin. Size de zarar.

Hayatımda ilk kez kadın doğuma muane olmaya gitmişm içeri dışarı tıklım tıklım Doktor acele acele bakıyor herkese ultrason karnıma değdiği gibi bana dedi ki kist var kistin içinde kıl tüy kemik tırnak var o an gözümün önüne gelen sahnee tam da buydu
o anın şokuyla diom ki ne alaka ya ben çok temiz biriyim onlar içime nasıl girdii tâbi hemen kısa bir açıklama yapıp içimi rahatlattı sağolsun.
O gün çok ağlamıştım ama şimdi neyse ki gülerek hatırlıyorum konuyu okuyunca o geldi aklıma yazmak istedim

25 yaşındasın internete yaz her şey çıkar.

Derdini seveyim. Kıllar kızlık zarımı zedeler mi diye efkarlanacağına git şeyini temizle hahahahshsh daha leş çok az şey duydum.

seni çok iyi anlıyorum ben de annesiz büyüdüm, dalga geçmişler ama dalga geçilecek bişey değil aslında niye dalga geçildiğini anlamadım babamla yaşıyorum demene rağmen, yaşamayan bilmiyo işte merak etme hiçbir şey olmaz ama öğren böyle şeyleri en azından bu konularla ilgili videolar izle bilmemek değil öğrenmemek ayıp elinin altında telefon öyle düşün. kendine annelik etmek zorundasın ben de geçtim aynı yollardan

Teşekkür ederim hayata 10-0 geriden başladık ama napalım ciddi olarak cevap veren herkese çok teşekkür ederim saçma bir kuruntu olduğunu bugün daha iyi anladım

Böyle bir ihtimal var maalesef. Bir doktorla görüşün diktirin. O bölgeye biraz salça sürersenin o da iyi gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…