- 17 Ekim 2023
- 2.045
- 2.465
- 53
- Konu Sahibi oylesineeebr
-
Rekor kırmış kız 3 cm kıl ile kızlığı bozmuş tarihe geçmeliBiz niye senin tüylerinin kaç cm olduğunu biliyoruz. Bu ne cehalet ayrıca
Canım benim kızlık zarı sadece cinsel ilişkide zarar görür . Oradan buradan duyduklarınla endişelenmişsin . Annem yanımda yok demişsin olsa ona sorardım diyorsun ama ben küçükken böyle bir şeyi anneme soramazdım. Arkadaşıma belki sorardım..Bazıları kırıcı yorumlar yapmış üzüldüm bu duruma . Başkasına sorabilse buraya yazmazdı daha anlayışlı olmak gerekir.
Çok genç ve tecrübesiz olabilirsin, etrafında bu tür konuları danışabileceğin samimi arkadaşların, samimi yakınların vardır. Sormaktan ve öğrenmekten çekinme lütfen. Okuyorsan öğretmenlerine sor. İnan ki, yardımcı olurlar. Tabii ki, kadınlar kulübünde de danışabilirsin.Çok teşekkür ederim sizin gibi insanlar iyi ki varlar ben annesiz büyüdüm çoğu şeyi yalnız öğrendim trol olduğumu düşünmüşler ama bilmemek mi ayıp öğrendim işte artık korkum geçti sağ olsun cevap veren herkes kusura bakmayın
Zar zar olalı böylesini görmemiştir herhalde.Rekor kırmış kız 3 cm kıl ile kızlığı bozmuş tarihe geçmeli
Biz boşa zorlamisiz halbuki kıl ile sorunu ağrısız acısız halledebilirmisizZar zar olalı böylesini görmemiştir herhalde.
Bisikletten düştümden sonra kıllarım uzamıştı bir çığır bence.Biz boşa zorlamisiz halbuki kıl ile sorunu ağrısız acısız halledebilirmisiz
25 yaşındasın internete yaz her şey çıkar.Ben bu zarın nasıl olduğnu anlamadım ki hiç internette her yer farklı yazıyor sanki çok kolay bozulur gibi anladım bisiklete binme ata binme bile risk yazmış bazı yerler o yüzden evham yaptım dalga geçmeyin nolur çevre konuşacak biri olsa buraya yazmam asla
Teşekkür ederim hayata 10-0 geriden başladık ama napalım ciddi olarak cevap veren herkese çok teşekkür ederim saçma bir kuruntu olduğunu bugün daha iyi anladımseni çok iyi anlıyorum ben de annesiz büyüdüm, dalga geçmişler ama dalga geçilecek bişey değil aslında niye dalga geçildiğini anlamadım babamla yaşıyorum demene rağmen, yaşamayan bilmiyo işte merak etme hiçbir şey olmaz ama öğren böyle şeyleri en azından bu konularla ilgili videolar izle bilmemek değil öğrenmemek ayıp elinin altında telefon öyle düşün. kendine annelik etmek zorundasın ben de geçtim aynı yollardan
Böyle bir ihtimal var maalesef. Bir doktorla görüşün diktirin. O bölgeye biraz salça sürersenin o da iyi gelebilir.Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim böyle baya 3 cm kadar uzamış ağdaya gitmek için Uzanıyorum sonra kaldı böyle kan bulaşıp batma olunca korktum ayna ile baktığımda tam vajina yanlarında yapılmışlardı o yüzden çok korktum kesinlikle böyle bir ihtimal yok değil mi yasin küçük o yüzden endişe ediyorum bilgim de yok bu konuda
Zaten takıntılı bir insanım neden böyle yazıyorsunuzBöyle bir ihtimal var maalesef. Bir doktorla görüşün diktirin. O bölgeye biraz salça sürersenin o da iyi gelebilir.
Salça ne alakaBöyle bir ihtimal var maalesef. Bir doktorla görüşün diktirin. O bölgeye biraz salça sürersenin o da iyi gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?