- 9 Kasım 2017
- 486
- 1.007
- 18
- 41
- Konu Sahibi Mervemsi888
-
Sakin ol sampiyon ben evlenmeyi dusundugu adama o cok seviyorum dedigi adama olan vicdandan bahsettim karsisina alip onunla konusmalisi onu kandirmamali...Ne vicdanı be kadınlara bu ağır saçma yükü yükleyen toplum erkekler vicdan dusunmuyirsa yalanı da hakeder Kusura bakmayın... kaç kadın zarar gördü bu saçma sapan şeyler yüzünden. . O zihniyetteki erkeğe yalan az gelir..
Bende ondan bahsettim... Bu zihniyetteki bir erkegi Kendine hayat arkadaşı yapmamalı. .. Bunun yüzünden kaç kadın zarar görüyor... kandirmasin dediği adam daha öncesinde kaç kişiyle ilişki yaşadığını neler yaptığını anlatmış mi acaba konu sahibine bunu da sorun once... Kadına kandırma diyorsunuzda adam ne kadar dürüst acaba.. O zihniyeteki bir erkek kandirilmayi hakediyor... Çünkü insanlara başka yol birakmiyorlar... O adamın neyine ayrıca öncesinde olmuş birsey onu ilgilendirmez.. ihanet etmemiş birsey yapmamış.. Herkesin hayatına öncesinde birileri girebilir bunu anlatmak zorunda değil. ..Sakin ol sampiyon ben evlenmeyi dusundugu adama o cok seviyorum dedigi adama olan vicdandan bahsettim karsisina alip onunla konusmalisi onu kandirmamali...
E boku yedigin adamla evlensene öýleyse. O biliyor iste gördü bakire olduğunuBende bilmiyorum elimde patlarsa ben mezara abim hapisebi boku yedim kabul simdide bu bokun icinden cikmak icin cabalardayim ne deseniz saygi duyuyorum
Canm Acaba adam der mi bu bana bekaretini verdi evleniyim diye adam çanta da keklik görüyorrdur canım cicim lafıyla kızla beraber olmak istiyicek güzel sözlerle evlilik vaidiyle işte pislik çokE boku yedigin adamla evlensene öýleyse. O biliyor iste gördü bakire olduğunu
Arkadaslar yine yargilayanlar olacak ama benim ihtiyacim olan tecrube etmis birileri yorumlar beni altust etti diktirdim ilk gece kan gelmedi yazan cok olmus madem kanama olmuyo bu ameliyat nie var yoksa kanama oluyomu dikilince nolur bi yardimci olun igce kotu olmaya basladim
Çok ucuz bir şey ya şu kışlık zarı
Umarım insan evrimini kızlık zarının yok olması yönünde tamamlar
Canım bunu bakire olsan bile garantisi yokBende bilmiyorum elimde patlarsa ben mezara abim hapisebi boku yedim kabul simdide bu bokun icinden cikmak icin cabalardayim ne deseniz saygi duyuyorum
Kk trend konusu = kizlik zari
iyide o zihniyet diyorsunuz ve üstüne o zihniyeti kandırıp evlenmekten bahsediyorsunuz. peki bu zihniyetteki bir adamla işiniz ne? hem bu zihniyeti kınayıp hemde bu zihniyetle evlenmekte neyin nesi?Bende ondan bahsettim... Bu zihniyetteki bir erkegi Kendine hayat arkadaşı yapmamalı. .. Bunun yüzünden kaç kadın zarar görüyor... kandirmasin dediği adam daha öncesinde kaç kişiyle ilişki yaşadığını neler yaptığını anlatmış mi acaba konu sahibine bunu da sorun once... Kadına kandırma diyorsunuzda adam ne kadar dürüst acaba.. O zihniyeteki bir erkek kandirilmayi hakediyor... Çünkü insanlara başka yol birakmiyorlar... O adamın neyine ayrıca öncesinde olmuş birsey onu ilgilendirmez.. ihanet etmemiş birsey yapmamış.. Herkesin hayatına öncesinde birileri girebilir bunu anlatmak zorunda değil. ..
Haklisin aslinda hic bisey anlatmaya gerek yok kan gelneyince sorarsa ne yapmaliyim pekiCanım bunu bakire olsan bile garantisi yok
Değişkenlik gösteriyor
Benim tam 1 ay boyunca her ilişkiden sonra kanamam oldu
Arkadaşımın ise hiç olmamış ve ikimizde bakireydik yani ikimizin eşi de bunu problem etmedi
Bence böyle şeyleri düşünmeyeceğim biriyle evlenmelisin
Eşim bana sevgiliyken de bakire misin diye hiç sormadı yani ne bileyim evleneceğim insani iyi secersen ve seni sevdiğine emin olursan seni her halinle kabul eder
Herkes hata yapabilir ki bence hata da değil bu bilerek isteyerek birlikte olmussan sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?