Kızlık zarı dikimi mantıklımı

selinn1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2025
256
-48
11
22
Kızlar lütfen kalp kırıcı seyler yazmayın ben neredeyse 5 aydır hergün böyle şeyler düşünüyorum sevgilimle sürtünme yaşarken kanamam oldu cok hafif bi sızıda olmuştu yani girdiğini hissetmedim ama kanama olunca bozulduğunu düşündüm gerçekten çok pişmanım sürekli ağlıyorum sevgilim bikaç gün sonrasına randevu aldı özel bi klinikte doktora baktırıcam bozulup bozulmadığına 30 bin tlymiş dikimde tabi sevgilim evlenicez zaten kendini bukadar üzme diyor ama yinede yarın bigün ayrılırsam sorun yaşamaktan korkuyorum lütfen empati yaparak cevaplar verin kalıcı kızlık zarı bu flep yöntemi dedikleri ömür boyu kalıyormuş mantıklı mı sizce ailemle yaşıyorum ve herkesten gizli yaptırmayı düşünüyorum bi sıkıntı yaşarmıyım anlaşılırmı ameliyat olduğum yani tek başıma durumu idare edebilirmiyim?

sürtünme ile kızlık zarı bozulmaz ki girse de hissedersin zar yırtılırken

Ben hazır olmadan yaşamazdım diyelim ki yaşadım dikim falan yaptırmazdım. Bakireliği takıntı yapmış birisiyle beraber olmaz hayatımı ona göre şekillendirirdim. Kadın bakire olmasına rağmen evlilik günü neden kan gelmedi diye sorgulayan erkekler var yani öyle iğrenç zihniyet için dikim falan yaptıramam. Bakire olsam bile benden uzak olsunlar.

Bende cok pişmanım insallah zedelenme falandır…

Şakamsn sen ya sanki aynı kişi hepp bir 3 ay bir 5 ay yok şu yok buuu ne dememizi bekliyorsunuz yapmasaydnzz yani konular hep aynı bence kişide ayni

Kolay kolay yırtılmıyor yırtılsa dahi çok dar ise günlerce kanaman olur bir kaç defa olan ilişki sonucu bile kanaman devam eder işlem yapıp kötü etme yaşadım biliyorum

Kolay kolay yırtılmıyor yırtılsa dahi çok dar ise günlerce kanaman olur bir kaç defa olan ilişki sonucu bile kanaman devam eder işlem yapıp kötü etme yaşadım biliyorum
Saat 9 yönünde yırtık varmış doktor anlaşılabilir dedi ben tövbe ettiğim için hiç bişey yaşamıyorum ama bu konuyu da açamam kimseye zaten kendim bile kabullenemedim bi sonraki iliskide kanamayadabilir dedi riske atma deyip dikim önerdi dikimdende korkuyorum yani daha fazla stres olursam

Başka doktora da görün derim benim yaptığım hataya düşme

Ve tek bir doktora göründüm güvendim bedenimi teslim ettim de kimseye güvenilmiyor doktor da olsa yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…