Kızlık zarı dikimi mantıklımı

Erkeklerin öyle bir derdi olmadığı için onlar için bişey yok her türlü haltı yiyorlar evlenmeye gelince bakire kız arıyorlar bekaret olarak simgelenmese biz de takmayız

Erkeklerin öyle bir derdi olmadığı için onlar için bişey yok her türlü haltı yiyorlar evlenmeye gelince bakire kız arıyorlar bekaret olarak simgelenmese biz de takmayız
O zaman düzeltmek için uğraşın gidip yeni zar yaptıracağınıza

Kızlık zarı bozulmamıştır. Ben vajinismus hastasıydım. Tedavi sürecinde o kadar şey hapıldı ki asla kızlık zarı bozulmadı. Eşimle birliktelikte bozuldu. Yani o kadar basitçe zarar görecek bir yapı değil. Hiç endişe etmeyin Sürtünme tahriş etmiştir

Aynen öyle

Bastırmıştı sürterken bende kolay bozulmaz sanıyordum ama doktora kontrole gittim saat 9 yönünde yırtık var orda hasar var %50 ihtimal kanar bida dedi

Oda bana risk olduğunu söyleyerek kalıcı dikim öneriyor kalıcı dikimdede tutmama ihtimali var yani kızlar nekadar tövbe etsenizde pişman olsanızda bu düzelen bişey değil ben geçmişte yapmıyordum yalansız dolansız anlatıyorum 2. Yüzeysel birliktelikte mi ne oldu benim bilgim bile yoktu kızlık zarı çok zor bozulur çok içerdedir sanıyodum yani yeni yeni bu tarz şeyler yaşamaya başlamıştım ki sevgilimde hiç bi sıkıntı olmicagını söylüyodu bastırsa bile öyle kolay yırtılmaz diye düşünüyordum ben zaten suçsuzum demiyorum ama ezan vakti gercekten dogru duzgun erkek arkadasım bile olmamıştır bi cahillik yapıyosunuz işte ben de şuan ne yapıcagımı şaşırmış durumdayım ona mecbur hissediyorum e bu bağlanmamı sağlıyor ne yaparsa yapsın gidemez pozisyonda neden olayım ki yanlışın üstüne yanlış yapmamak için sizlerle konuşmaya çalışıyorum bilmeden mesela kalıcı dikim iyikide olmamısım diyorum şimdi ama hayatıma da nasıl devam edicem çünkü istemiyorum kesinlikle evlilik dışı ilişki bu durumda psikolojik cok etkiledi beni yani birine söyleyebilecegimi de sanmıyorum kullanılmaktan vs korkuyorum anladınız mı

Uğradığımız tecavüzü düzeltmeye çalışıyoruz sendeki bu kafa varken o zar olsa ki ne
Ben size yazmadım konu sahibine yazdım sizin tecavüze uğradığınızı yeni okudum yanlış anlamayın genelde buraya öyle çok konu açıyorlar bu konu sabini gibi sevgilisiyle herşeyi yaşıyor kızlık zarım bozuldumu diye soru açıyor ayrılırsak napacağım diye yani bende neden diktirmeye çalışıyorsunuz bilerek yapılan bir şeyi madem korkuyorsunuz neden yapıyorsunuz manasında yazdım sizi kastedmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…