- 5 Aralık 2024
- 63
- -20
- 1
Ya bilerek mi yapıyorsun tutar diye güvendim yaptırdım tutmadı işte daha nasıl açıklayayımE tutmayabilirmiş bedenimi teslim ettim derken
Uğradığımız tecavüzü düzeltmeye çalışıyoruz sendeki bu kafa varken o zar olsa ki neEvleneceğiniz kişi anlar diyemi diktirmeye çalışıyorsunuz
Tecavüzcü cezasını çekiyormu?Uğradığımız tecavüzü düzeltmeye çalışıyoruz sendeki bu kafa varken o zar olsa ki ne
Evet çekiyorTecavüzcü cezasını çekiyormu?
Uğradığımız tecavüzü düzeltmeye çalışıyoruz sendeki bu kafa varken o zar olsa ki ne
Anladım da gereksiz dramatize etmiyor musun sence de ? Zar olsa ne olmasa neYa bilerek mi yapıyorsun tutar diye güvendim yaptırdım tutmadı işte daha nasıl açıklayayım
Ya Türkiye gibi pislik insanların içindeyken çok yargı alır kızlarAnladım da gereksiz dramatize etmiyor musun sence de ? Zar olsa ne olmasa ne
O zaman düzeltmek için uğraşın gidip yeni zar yaptıracağınızaErkeklerin öyle bir derdi olmadığı için onlar için bişey yok her türlü haltı yiyorlar evlenmeye gelince bakire kız arıyorlar bekaret olarak simgelenmese biz de takmayız
Düzeltmek için uğraşmaktan kastın neO zaman düzeltmek için uğraşın gidip yeni zar yaptıracağınıza
Öyle adamlara prim vermeyin kendinizi yetiştirin güçlü bir birey güçlü bir kadın olun gidip zar diktirmek yerineDüzeltmek için uğraşmaktan kastın ne
Kızlık zarı bozulmamıştır. Ben vajinismus hastasıydım. Tedavi sürecinde o kadar şey hapıldı ki asla kızlık zarı bozulmadı. Eşimle birliktelikte bozuldu. Yani o kadar basitçe zarar görecek bir yapı değil. Hiç endişe etmeyinKızlar lütfen kalp kırıcı seyler yazmayın ben neredeyse 5 aydır hergün böyle şeyler düşünüyorum sevgilimle sürtünme yaşarken kanamam oldu cok hafif bi sızıda olmuştu yani girdiğini hissetmedim ama kanama olunca bozulduğunu düşündüm gerçekten çok pişmanım sürekli ağlıyorum sevgilim bikaç gün sonrasına randevu aldı özel bi klinikte doktora baktırıcam bozulup bozulmadığına 30 bin tlymiş dikimde tabi sevgilim evlenicez zaten kendini bukadar üzme diyor ama yinede yarın bigün ayrılırsam sorun yaşamaktan korkuyorum lütfen empati yaparak cevaplar verin kalıcı kızlık zarı bu flep yöntemi dedikleri ömür boyu kalıyormuş mantıklı mı sizce ailemle yaşıyorum ve herkesten gizli yaptırmayı düşünüyorum bi sıkıntı yaşarmıyım anlaşılırmı ameliyat olduğum yani tek başıma durumu idare edebilirmiyim?
Aynen öyleKızlık zarı bozulmamıştır. Ben vajinismus hastasıydım. Tedavi sürecinde o kadar şey hapıldı ki asla kızlık zarı bozulmadı. Eşimle birliktelikte bozuldu. Yani o kadar basitçe zarar görecek bir yapı değil. Hiç endişe etmeyinSürtünme tahriş etmiştir
Zaten kalan kalır giden de gitsin kimseyi tutmuyoruz kendimiz için yapıyoruz bir erkek için değip yani vicdan meselesiÖyle adamlara prim vermeyin kendinizi yetiştirin güçlü bir birey güçlü bir kadın olun gidip zar diktirmek yerine
Bastırmıştı sürterken bende kolay bozulmaz sanıyordum ama doktora kontrole gittim saat 9 yönünde yırtık var orda hasar var %50 ihtimal kanar bida dediKızlık zarı bozulmamıştır. Ben vajinismus hastasıydım. Tedavi sürecinde o kadar şey hapıldı ki asla kızlık zarı bozulmadı. Eşimle birliktelikte bozuldu. Yani o kadar basitçe zarar görecek bir yapı değil. Hiç endişe etmeyinSürtünme tahriş etmiştir
Kendin için mi zarı diktirdin? Ne mana?Zaten kalan kalır giden de gitsin kimseyi tutmuyoruz kendimiz için yapıyoruz bir erkek için değip yani vicdan meselesi
Uğradığımız tecavüzü düzeltmeye çalışıyoruz sendeki bu kafa varken o
Ben size yazmadım konu sahibine yazdım sizin tecavüze uğradığınızı yeni okudum yanlış anlamayın genelde buraya öyle çok konu açıyorlar bu konu sabini gibi sevgilisiyle herşeyi yaşıyor kızlık zarım bozuldumu diye soru açıyor ayrılırsak napacağım diye yani bende neden diktirmeye çalışıyorsunuz bilerek yapılan bir şeyi madem korkuyorsunuz neden yapıyorsunuz manasında yazdım sizi kastedmedimUğradığımız tecavüzü düzeltmeye çalışıyoruz sendeki bu kafa varken o zar olsa ki ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?