Anladım yok zaten benimki de eski sevgilimle olan bir mevzu olmaz olsaydı hayatım mahvoldu zorla yaptı ve bu da zaten tecavüze giriyor ben çoktan diktirdim bozuldu kan gelmedi kalıcı işlemin tutmadığını öğrendim dün bakalım daha başımıza neler gelecek neler öğreneceğizBen size yazmadım konu sahibine yazdım sizin tecavüze uğradığınızı yeni okudum yanlış anlamayın genelde buraya öyle çok konu açıyorlar bu konu sabini gibi sevgilisiyle herşeyi yaşıyor kızlık zarım bozuldumu diye soru açıyor ayrılırsak napacağım diye yani bende neden diktirmeye çalışıyorsunuz bilerek yapılan bir şeyi madem korkuyorsunuz neden yapıyorsunuz manasında yazdım sizi kastedmedim
Karşınıza iyi hayırlı insanlar çıkar inşallahAnladım yok zaten benimki de eski sevgilimle olan bir mevzu olmaz olsaydı hayatım mahvoldu zorla yaptı ve bu da zaten tecavüze giriyor ben çoktan diktirdim bozuldu kan gelmedi kalıcı işlemin tutmadığını öğrendim dün bakalım daha başımıza neler gelecek neler öğreneceğiz
Amin inşallahKarşınıza iyi hayırlı insanlar çıkar inşallah
Yaa bendede saat9 ve 6 yönunde 2 tane yırtık olmuş tekrar kanarmı acaba doktora gidemiyorumBastırmıştı sürterken bende kolay bozulmaz sanıyordum ama doktora kontrole gittim saat 9 yönünde yırtık var orda hasar var %50 ihtimal kanar bida dedi
Git mutlaka kliniğe benim %50 ihtimal verdi doktor bilmiyorumYaa bendede saat9 ve 6 yönunde 2 tane yırtık olmuş tekrar kanarmı acaba doktora gidemiyorum
ilerde gidicem bende cok sıkinti yapıyorum ya 20 yasindayim daha sana yuzde elli ihtimal verdiyse sıkinti yapmana gerek yok ilk gece cok kanamaz az kanar sadece zaten biraz kan gelincede sikintı yapmicaktir karsindakide erkeklerin aza coğu baktiklarini zannetmiyorum üstelik senin onunla tavirlarindan ve vajina darligindan anlicaktir muhlaka biriyle iliskiye girmediginiGit mutlaka kliniğe benim %50 ihtimal verdi doktor bilmiyorum
canım bilmiyorum artık dikimdende korkuyorum bi sıkıntı yaşarsam diye saat 9 yönünde yırtık var sınucta hiç kanamazsa anlaşılırsa vs insan düşünüyor hepsiniilerde gidicem bende cok sıkinti yapıyorum ya 20 yasindayim daha sana yuzde elli ihtimal verdiyse sıkinti yapmana gerek yok ilk gece cok kanamaz az kanar sadece zaten biraz kan gelincede sikintı yapmicaktir karsindakide erkeklerin aza coğu baktiklarini zannetmiyorum üstelik senin onunla tavirlarindan ve vajina darligindan anlicaktir muhlaka biriyle iliskiye girmedigini
Tek yirtiktan yine kanar mutlaka doktorda demis zaten bu kadar dert etme doktor bana seninki gibi dese ben hic ugrasmam kendimi o masaya oturtmam dert etme erkeklerin cogu cok kizla beraber oldugu icin anliyorlar zaten senin kac kisiyle beraber oldugunu felan yillarina mahvettigine değmez ben diktir dersede diktirmem şahsen biriyle ciddiye bindiginde aciklarim kabul etmessede kabul edecek biri elbet cikar benim eski sevgilim sahsen boyle seyleri hic takmayan biriydi geçmisin benim icin onemli degil biz tanistiktan sonrasi beni ilgilendirir bana yanliş yapmadigin sürece bi sıkınti yok benim icin derdi biz baska baska sebeplerden ayrildik o yüzden sorun etmicek biriyle olmak en iyisi aciklarsin durumunu seni kullanmaya calisacak hareketini görürsende yol verirsin bu kadarcanım bilmiyorum artık dikimdende korkuyorum bi sıkıntı yaşarsam diye saat 9 yönünde yırtık var sınucta hiç kanamazsa anlaşılırsa vs insan düşünüyor hepsini
Cok güzel yazmıssın ama söyleyince de böyle böyle duyulur diye korkuyorum ben ondan söylemek istemiyorum yayılır falan diye doktor kanar denedi risk dedi dikim önerdi kanayadabilir kanamayadabilir sans bırakıyorum riske girme dediTek yirtiktan yine kanar mutlaka doktorda demis zaten bu kadar dert etme doktor bana seninki gibi dese ben hic ugrasmam kendimi o masaya oturtmam dert etme erkeklerin cogu cok kizla beraber oldugu icin anliyorlar zaten senin kac kisiyle beraber oldugunu felan yillarina mahvettigine değmez ben diktir dersede diktirmem şahsen biriyle ciddiye bindiginde aciklarim kabul etmessede kabul edecek biri elbet cikar benim eski sevgilim sahsen boyle seyleri hic takmayan biriydi geçmisin benim icin onemli degil biz tanistiktan sonrasi beni ilgilendirir bana yanliş yapmadigin sürece bi sıkınti yok benim icin derdi biz baska baska sebeplerden ayrildik o yüzden sorun etmicek biriyle olmak en iyisi aciklarsin durumunu seni kullanmaya calisacak hareketini görürsende yol verirsin bu kadar
o zaman soyleme sende zaten karsindaki kisi tavirlarindan bu konuyu dert edip etmiceni belli eder yada evlenmeden zaten sana sorar bak ben senden dahada kucugum 20 yasindayim daha 6 aydir kendimi yiyip bitirdim bende seninle ayni duruma geldim ama bi baktim aylar gecmis ben çökmüşüm ne hale gelmisim bu böyle nereye kadar devam edecek dedim olan bize oluyor kendini mahvediyorsun evlenecek zaman tekrar oturur sakin kafayla düşünülür tekrar ama simdi onemli olan atanmak istiyorsan atanmaya calismak felan kendi ayaklarinin üstünde durmakmis kimseye muhtac olmamakmis bunu anladim inan kendi ayaklarinin ustunde oldugunda hersey yoluna girer şuanki sevgilinede surekli bunu asiyalip kendini muhtac gosterip çocugun kacmasini sağlama onu mutlu et onunla mutlu olmaya calisisin tabi eger seviyorsan onemli olan senin mutluluğun birakipta giderse yapacak bise yok bi baskasi elbet cikar ha en kötü ihtimalide düşünsen biri muhafazakar birine asik oldun evlenmek istiyosun dügünden önce geciciyi diktirirsin olur biter zaten icine bise girmemis bi iliski yasamamissinki sadce zar en masum her erkek bile inan bi ton yalan atiyor kiza kizlar hep kandiriliyor zaten o yuzden dert etmemek en iyisi hergün aglamanin canini sıkmanin bi faydasi olmadigini gordüm ben 6 ayim hergun aglamakla gectiCok güzel yazmıssın ama söyleyince de böyle böyle duyulur diye korkuyorum ben ondan söylemek istemiyorum yayılır falan diye doktor kanar denedi risk dedi dikim önerdi kanayadabilir kanamayadabilir sans bırakıyorum riske girme dedi
Sokmamak dışında her şeyi yaptığını da anlar mı?ilerde gidicem bende cok sıkinti yapıyorum ya 20 yasindayim daha sana yuzde elli ihtimal verdiyse sıkinti yapmana gerek yok ilk gece cok kanamaz az kanar sadece zaten biraz kan gelincede sikintı yapmicaktir karsindakide erkeklerin aza coğu baktiklarini zannetmiyorum üstelik senin onunla tavirlarindan ve vajina darligindan anlicaktir muhlaka biriyle iliskiye girmedigini
Sokmamak dışında her şeyi yaptığını da anlar mı?
eğer ön sevismede felan alışıkmış biliyormuş tavirlarina hallerine girmezsen anlamaz birseySokmamak dışında her şeyi yaptığını da anlar mı?
Aaa peki sen kaç kişiyi kandırdın böyle?eğer ön sevismede felan alışıkmış biliyormuş tavirlarina hallerine girmezsen anlamaz birsey
Kimseyi kandırmadım bende bir kisiyle yakinlastim sadece o kisiyede cok aşigim oturdum onu bekliyorum en azindan yakinlasmissamda aşık oldugum insanla yakinlastim o simdi kacinci kiza gecti neler yapiyor bos yere knedinizi kandirmayin hep kandirilan kadinlar oluyor hicbir erkek sana dogru konusmaz her erkek bi ton yalan atiyor kadina istedigin erkege sor hicbiride inkar etmez bu durumu erkeklerin yuzde 95 i zaten bi ton kizla birseyler yasamis oluyor yaşamamiş erkek bulamazsin oyle kolay herturlu magdur kadin oluyor zaten yaniAaa peki sen kaç kişiyi kandırdın böyle?
Bir de ciddi ciddi cevap vermiş ya tövbe
Ben söylemeye cesaret edemem ilerde şuanki sevgilimle evlilik istiyorum en temizi bu olucak gibi ama onunda yaşı benden küçük ben 23 o 26 falan olsa neyse aramız iyi gayet şuan çok şükür ama 20 yaşında buda tabiki etkiliyor herseyi evlilik falan olsa bile cok zamanı var bence bikac yıla zor kendimi çünkü çok suçlu hissediyorum duyulmasındanda korkuyorum evet erkekler herseyi yasarken biz kadınların bu durumda olması çok üzücü herkesin kanamadığını da biliyorum yakınlarım var kan gelmeyen ama onların darlıktan vs anlaşılıyor sanırım bilmiyorum ki doktora gitme durumu olsa esnekmi değilmi yeni yırtık hepsini doktor anlıyor şayet benim böyle bi durumum olmasaydı ilk gece kanamam olmasaydı ben cok rahat olurdum paniklemezdim ve sorgularsa kızardım hatta ben derdim doktora gidelim diye kısa bi süre sonrada boşanmak isterdim ama ne yazıkki böyle bi durum var demek ki esnek değil ve bu anlaşılır doktora gidilse o an sorulsa doktora gidilmek istese en ufak bi panikle bile yalan söyleyip gercegi söylediğiniz anlaşılır ben kimseyi de kandırmak istemiyorum ama gercekten bu tarz seylerden cokk sogumuş durumdayım yaşamak istemiyorum benim hiç tam ilişkim olmadı zaten ama yaşamasan bile o tek taraflı yırtık bile olsa düzelmiyor anladınmı hayatımızada biri girse söylesek inan bazıları umursamıyor gibi davranıp bi zamandan sonra başa kakıyor arkadaşlarına çevrelerine söyleyen de var benim arkadaşlarım yaşadığı için biliyorum buyüzden dikim düşünmeye başladım oda bi saçmalık zaten ip koparmı yok tutarmı yok anlaşılırmı zor bi durum Nekadar üzücü ki biz kadınlar yıl kaç olursa olsun bu konudan endişe ediyoruz erkekler bukadar rahatkenKızlar bakirelik sizin sandığınız kadar önemli bir şey değil hele ki günümüzde hiç değil, siz ilk cinsel deneyimlerinizi yaşadığınız için bu değişiklik size korkutucu geliyor. Keşke bu yaşlarda değil biraz daha olgunlaşıp kiminle birlikte olup olmayacağınıza mantıklı karar verebilecek yaşta yaşasanız bu deneyimi ama olmuşla ölene çare yok o yüzden kafanıza takacağınız bir şey değil. Hayatınıza alacağınız erkeği ona göre seçersiniz ayrıca emin olun ki okumuş aklı başına gelmiş belli bir kültüre sahip hiç bir erkek buna takılmaz. Gidip denyoları seçmeyin bi zahmet. İleride kocam ne der diye düşünmek yerine önce kendinize olan saygınızı geliştirin zaten o zaman böyle saçma işlere kalkışmayı aklınızdan geçirmezsiniz. Diktirsen ne geçecek eline? Yaşadıklarım bir anda puuff olup kayıp mı olacak? Hayır sen yine sevişmiş olacaksın hiç bir şey değişmeyecek. İstersen 10 kere seviş sonra git diktir, karşındaki senin tecrübenden anlamayacak mı daha önce seviştiğini? Siz ne sanıyorsunuz anlamıyorum ama bir insana yalan söyleyerek zaten bir ilişkiye başlamamalısınız. Dürüstlük her zaman kazandırır.
Sende bağlanma var bunca seye aldatılmaya rağmen onu bekliyorsan benim arkadaşım yıllarca aldatıldı bu şekilde bende kendimi sevgilime sırf buyuzden mecbur hissetmek istemiyorum ya yarın bigün kötü davranırsa aldatırsa hala orda kalmak nekadar üzücü bi durum söylenmeside hiç kolay değil ben gerçekten söylendiğinde bakış açısının değiştiğini düşünüyorum kendi hayatlarına bakmıyorlar erkekler elbet takmayan vardır ama çoğu takıyor bana kalırsa alınlarındada yazmıyor umursamıyormuş gibi davranıyor çoğu ama ciddi bi yolada adım atası gelmiyorKimseyi kandırmadım bende bir kisiyle yakinlastim sadece o kisiyede cok aşigim oturdum onu bekliyorum en azindan yakinlasmissamda aşık oldugum insanla yakinlastim o simdi kacinci kiza gecti neler yapiyor bos yere knedinizi kandirmayin hep kandirilan kadinlar oluyor hicbir erkek sana dogru konusmaz her erkek bi ton yalan atiyor kadina istedigin erkege sor hicbiride inkar etmez bu durumu erkeklerin yuzde 95 i zaten bi ton kizla birseyler yasamis oluyor yaşamamiş erkek bulamazsin oyle kolay herturlu magdur kadin oluyor zaten yani
İşte biz de tam bunu söylüyoruz. Erkekler bumu yaşamakta ne kadar özgürse sen de o kadar özgürsün, o yüzden diktirmeye felan gerek yokKimseyi kandırmadım bende bir kisiyle yakinlastim sadece o kisiyede cok aşigim oturdum onu bekliyorum en azindan yakinlasmissamda aşık oldugum insanla yakinlastim o simdi kacinci kiza gecti neler yapiyor bos yere knedinizi kandirmayin hep kandirilan kadinlar oluyor hicbir erkek sana dogru konusmaz her erkek bi ton yalan atiyor kadina istedigin erkege sor hicbiride inkar etmez bu durumu erkeklerin yuzde 95 i zaten bi ton kizla birseyler yasamis oluyor yaşamamiş erkek bulamazsin oyle kolay herturlu magdur kadin oluyor zaten yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?