Tabiki de yok.Bu kadarMerhaba, eger unuttugunuz baska birşeyler yoksa sorun yoktur kızsınız.
Bastırarak oynamak ne oluyor ?Merhaba.Bir kac yil once vajinamin uzerine sadece bastirarak oynadim.Adetimin son günüydü ama dedigim gibi sadece bastirdim.Sonra kasiklarima bir kac saniyeligine bir agri girdi.O gunden beri hep aklimda bir suphe acaba zarar vermismiyimdir kizlik zarina diye.Hep bir korku.Yardimci olurmusunuz ara ara aklima gelir bu durum ve ciddi bir korku yasarim.Sizce zarar vermismiyimdir adetimin son günüydü kan gormedim tekrar sanirim hatırlamıyorum.???
Bastirdim iste o kadar.Bi cahillik ettim.Bastırarak oynamak ne oluyor ?
Duruyodur. Adet günlerinde zar esnek olur zaten kolay kolay zarar gelmez diye biliyorumMerhaba.Bir kac yil once vajinamin uzerine sadece bastirarak oynadim.Adetimin son günüydü ama dedigim gibi sadece bastirdim.Sonra kasiklarima bir kac saniyeligine bir agri girdi.O gunden beri hep aklimda bir suphe acaba zarar vermismiyimdir kizlik zarina diye.Hep bir korku.Yardimci olurmusunuz ara ara aklima gelir bu durum ve ciddi bir korku yasarim.Sizce zarar vermismiyimdir adetimin son günüydü kan gormedim tekrar sanirim hatırlamıyorum.???
Ne uzmani gidemem.Dindar biriyim bi cahillikti üzerine bastirdhim sadece biraz o kadarZarar görüp görmediğini isterseniz uzmana gidin ve muayene olun hem emin olmuş olursunuz
Kasiklarima ciddi bir agri girdiO anda kanama acı VS bişey yaşadın mı
Hiç bişey de olmamıştır sadece çok ani bastırma oldugu için ister istemez acı oldu hiç bişey olmamıştır emin olKasiklarima ciddi bir agri girdi
Dindarlıkla ne alakası varNe uzmani gidemem.Dindar biriyim bi cahillikti üzerine bastirdhim sadece biraz o kadar
Ani bastirma derken dedigim gibi kendim isteyerek bi iki dakika bastrdim o kadarHiç bişey de olmamıştır sadece çok ani bastırma oldugu için ister istemez acı oldu hiç bişey olmamıştır emin ol
Kadın doğumaDindarlıkla ne alakası varhepimiz gidiyoruz lafın doğuma
neden dindar insanlar kadın doğuma gitmiyorlar mı ?Ne uzmani gidemem.Dindar biriyim bi cahillikti üzerine bastirdhim sadece biraz o kadar
Niye canım dindar olanlar uzman doktora gidemez mi emin olun diye dedim şüpheyle kalmayın diye siz bilirsiniz tabiki deNe uzmani gidemem.Dindar biriyim bi cahillikti üzerine bastirdhim sadece biraz o kadar
Yok ya size degil yine bir korku telas hali geldi ustume.Ondan.Ya siz neden okadar sert çıkışlar yapıyorsun bize sanki biz sana dedik bas hey Allahım
Farkındaysan sana yardımcı oluyoruzYok ya size degil yine bir korku telas hali geldi ustume.Ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?