Kizlik zari hakkinda???

Zarın yırtılıp yada patlayıp patlamadigini alttan muane edilerek anlaşılır örneğin bakire biri gitse sadece şüphesi var doktor nasıl muane edecek ki vsjinanin içine girmeden bakıp anlayabilir mi

Tabiki a

ma ben biraz fazla ve uzun bastirdim ondan bir korku geldi uzerime
Yirtilmamistir korkmayın. Sadece bastırmayla olmaz zaten yırtılsaydi büyük ihtimal az da olsa kanardi. Bir de kizlik zari yırtılınca kasikta agri olmaz o agri sizin kasilmanizla alakalıdır.

Bi cahillik ettim
Birgün gidin doktora vajinaya girmeden demekki muane edilir kızlık sağlam mı değil mi diye bunuda gizli yapın bu kadar korkuyorsunuz tanıdık falan duymasın o zaman doktora danışın yardımcı olur içinizdeki endiselerde biter umarım ins bir sıkıntı yoktur

Yok gidemem.

Bastırma derken parmak içeri girdimi?
Girmediyse sıkıntı olmaz vesvese yapmayın boşyere, öyle kolay yırtılacak bişe değil

Eğer zevk aldıysanız kasıklarınz o yüzden ağrımıştır

Yok iceri girmedi kesinlikle
Bastırma derken parmak içeri girdimi?
Girmediyse sıkıntı olmaz vesvese yapmayın boşyere, öyle kolay yırtılacak bişe değil

Eğer zevk aldıysanız kasıklarınz o yüzden ağrımıştır

Demek o kadar kısıtlı hayatınız engel mi vsr yoksa siz mi cesaret edemiyorsunuz kötü düşünmeyin hem kolay kolay patlamaz ya ayıp değil bekarken k.doktoruna gitmek ben defalarca gittim adetlerim kötü sancilidi die sizde birbahane bulun gidin

Yok iceri girmedi kesinlikle
Açık konusun biz burda yabancıyız seni tanimiyoruz nasıl direk vajinal göbek arasındaki yere ki bastırdıniz yoksa vajina deliğine göre mi bastirdiniz hiç değilse bilgili kişiler yardımcı olur size

Açık konusun biz burda yabancıyız seni tanimiyoruz nasıl direk vajinal göbek arasındaki yere ki bastırdıniz yoksa vajina deliğine göre mi bastirdiniz hiç değilse bilgili kişiler yardımcı olur sia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…