Farkindayim tabi tesekkur ederim ama telasliyim mazur görün yada vesveseFarkındaysan sana yardımcı oluyoruz
tabiki anlayabilir doktor bunu.Zarın yırtılıp yada patlayıp patlamadigini alttan muane edilerek anlaşılır örneğin bakire biri gitse sadece şüphesi var doktor nasıl muane edecek ki vsjinanin içine girmeden bakıp anlayabilir mi
Öyleyse konu sahibi bence danissin gitsin doktoratabiki anlayabilir doktor bunu.
ma ben biraz fazla ve uzun bastirdim ondan bir korku geldi uzerimeOyle kolay değil onun yırtılması. İçeriye bir giriş olmadıkça da yırtılmaz.
Niye boyle yaptınız ki amaç neydi adetin son günü kanamada olmamisTabiki a
ma ben biraz fazla ve uzun bastirdim ondan bir korku geldi uzerime
Bi cahillik ettimNiye boyle yaptınız ki amaç neydi adetin son günü kanamada olmamis
Yirtilmamistir korkmayın. Sadece bastırmayla olmaz zaten yırtılsaydi büyük ihtimal az da olsa kanardi. Bir de kizlik zari yırtılınca kasikta agri olmaz o agri sizin kasilmanizla alakalıdır.Tabiki a
ma ben biraz fazla ve uzun bastirdim ondan bir korku geldi uzerime
Ne alaka?Doktora gidince dinden mi çıkıyorsunuz?Ne uzmani gidemem.Dindar biriyim bi cahillikti üzerine bastirdhim sadece biraz o kadar
Birgün gidin doktora vajinaya girmeden demekki muane edilir kızlık sağlam mı değil mi diye bunuda gizli yapın bu kadar korkuyorsunuz tanıdık falan duymasın o zaman doktora danışın yardımcı olur içinizdeki endiselerde biter umarım ins bir sıkıntı yokturBi cahillik ettim
Yok gidemem.Birgün gidin doktora vajinaya girmeden demekki muane edilir kızlık sağlam mı değil mi diye bunuda gizli yapın bu kadar korkuyorsunuz tanıdık falan duymasın o zaman doktora danışın yardımcı olur içinizdeki endiselerde biter umarım ins bir sıkıntı yoktur
Bastırma derken parmak içeri girdimi?
Girmediyse sıkıntı olmaz vesvese yapmayın boşyere, öyle kolay yırtılacak bişe değil
Eğer zevk aldıysanız kasıklarınz o yüzden ağrımıştır
Demek o kadar kısıtlı hayatınız engel mi vsr yoksa siz mi cesaret edemiyorsunuz kötü düşünmeyin hem kolay kolay patlamaz ya ayıp değil bekarken k.doktoruna gitmek ben defalarca gittim adetlerim kötü sancilidi die sizde birbahane bulun gidinYok gidemem.
Ozaman hiiiçççç korkmana gerek yok %0 ihtimal :)Yok iceri girmedi kesinlikle
Evet sert bastirdim ondan korkuyorumOzaman hiiiçççç korkmana gerek yok %0 ihtimal :)
Açık konusun biz burda yabancıyız seni tanimiyoruz nasıl direk vajinal göbek arasındaki yere ki bastırdıniz yoksa vajina deliğine göre mi bastirdiniz hiç değilse bilgili kişiler yardımcı olur sizeYok iceri girmedi kesinlikle
Korkma canım baskıyla bozulacak bişede değil, esnek oluyor zarEvet sert bastirdim ondan korkuyorum
Açık konusun biz burda yabancıyız seni tanimiyoruz nasıl direk vajinal göbek arasındaki yere ki bastırdıniz yoksa vajina deliğine göre mi bastirdiniz hiç değilse bilgili kişiler yardımcı olur sia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?