Merhaba, sevdiğin beğendiğin birisiyle beraber olmanda bana göre bir problem yok. Linç edilmeyi göze alarak söylüyorum ki; normal bir durum. Beraber olmayı göze aldıktan sonra da (beraber olma ne şekilde olursa olsun) bu gibi şeyleri göze almış olman gerekiyor. Kızlık zarına çok fazla anlam yüklendiğini düşünüyorum. Kadının değerini bacak arasında aramanın, buna göre değerlendirilmenin de yanlış olduğunu düşünüyorum. Korkunuz evlendiğiniz erkeğin sizi bekaretiniz olmadan kabul etmeyeceği düşüncesi mi? Birincisi kızlık zarınız bozulmadı ve evleneceğiniz adama kimseyle beraber olmadığınızı söylemek o kişiye yapılan büyük bir haksızlıktır. İlk günden eşinize yalan söylemektir ve zaten temeli bozuk bir ilişkiye başlamaktır. Bu sebeple sizi olduğunuz gibi sevecek biri ile evlenmenizi tavsiye ederim. İkincisi; erkekler istedikleri gibi istedikleri kadınla beraber olup bir kadınla evlendiğinde, evlendiği kadın da bekarete sahip bir erkekle beraber olmak isterse bunu anlamanın bir yolu yok :) Neden kadın bu yükün altında ezilip kirlenmiş damgası yesin ki? Kadınlar olarak biz bari kendi kendimizi ezmeyelim. Daha yazmak istediğim çok şey var ama inanın korkuyorum :) lütfen çok yüklenmeyin ahhaha :)