Kızlık zarı ile ilgili bir soru sormak istiyorum?Gerçekten bu konuda fikir almaya ihtiyacım var ?

bir kere sevdik hataya düştük bundan sonra asla .
Yalnız bu bir hata değil. Sevdiğin insanla birlikte olmak hata değildir. Ancak senin yaptığın hata. Eğer pişman olacaksan yapmayacaktın. Ve şunu belirtmek isterim bakirelik kanla ölçülmüyor. Bakire cinsel ilişki yaşamayan kız demek. Senin kanaman olmasaydı sen yine bakireyim demeye devam edecektin. Neyse bunlar beni ilgilendirmez tabi. Ama bozulmuş bence,kimininki çok ileride kimininki 1 2 cm içerisinde. Demekki seninki vajina ağzına yakınmış. Ne diyeyim. Geçmiş olsun.

Çok üzülüyorum böylelerine yani nefsine hakim olamamissin evlenince yaşaman gereken güzel birşeyi yaşamak yerine sonrasında hatirladiginda hep sana pişmanlık verecek biseyi yasamissin. Bunu anlamanın tek yolu muayene olman. Ayrıca hata yaptığını dusunsen buna devam etmezdin bence şimdiki pişmanlığın ayrilmanizdan ötürü. Yoksa bunu yasamandan ötürü değildir eminim.

Ayrıca belirtiyim ilk gecemizde eşim 2-3 cm kadar içeri girdiğinde kanamam olmuştu yani çok derinde değil o kadarda . Benim fikrimce yüksek ihtimalle gitmiştir bekaretin üzgünüm ki

Çok üzülüyorum böylelerine yani nefsine hakim olamamissin evlenince yaşaman gereken güzel birşeyi yaşamak yerine sonrasında hatirladiginda hep sana pişmanlık verecek biseyi yasamissin. Bunu anlamanın tek yolu muayene olman. Ayrıca hata yaptığını dusunsen buna devam etmezdin bence şimdiki pişmanlığın ayrilmanizdan ötürü. Yoksa bunu yasamandan ötürü değildir eminim.
sanırım ne deseniz haklısınız. Pişmanlık keşke olmasaydı diye içimden geçmesi . Oysaki evlenecektik aileler dahi tanışmıştı çok berbat bir duyguymuş kahretsin

Biliyorum bana ilk diyeceğiniz şey şu olacak zihniyetiniz batsın sizin gibilerin diyeceksiniz belkide. Ama nefis ve aşk öyle şeyler yaptırıyorki kaç kez dönmeye çalıştım hatamdan. Üniversite sonda okurken bir çocugu çok sevdim ve aradan 1 yıl geçti biz bu süre zarfında ev tutup sürtünme yolu ile ilişkiye giriyorduk. Bir gün ben sevgilimin üzerindeydim o an baskı hissettim ama normal bir baskı çok acısı olmamıştı. ayağa kalktım 10 dakika aynaya bakmak için yere oturdum ve tekrar ayağa kalktığımda yere iki damla kırmızı kan damladı bir an şaşkınlık içerisinde kaldım . Lovabaya gittim geldim aradan 5 dakika sonra duşta biraz daha geldi sanırım çünkü bacaklarımda kırmızılık vardı. Ben erkek arkadaşıma giden kızlıktı dediysemde hayır ben içeri girmedim senin o ara kanamalarındır dedi. Ara kanamalarım bu şekilde olmuyordu oysa. O çocukla 3 sene sevgili kaldık geçenlerrde ayrıldık. şu an aşırı üzgünüm canım sıkkın.. muhtemelen giden kızlık zarıydı dimi. ya da zedeleniyormu sizce neden böyle oluyor ya.her yorumunuz benim için çok değerli inanın. Sorabilecegım paylaşabilecegım kimsede yoktu etrafımda .
Merhaba, sevdiğin beğendiğin birisiyle beraber olmanda bana göre bir problem yok. Linç edilmeyi göze alarak söylüyorum ki; normal bir durum. Beraber olmayı göze aldıktan sonra da (beraber olma ne şekilde olursa olsun) bu gibi şeyleri göze almış olman gerekiyor. Kızlık zarına çok fazla anlam yüklendiğini düşünüyorum. Kadının değerini bacak arasında aramanın, buna göre değerlendirilmenin de yanlış olduğunu düşünüyorum. Korkunuz evlendiğiniz erkeğin sizi bekaretiniz olmadan kabul etmeyeceği düşüncesi mi? Birincisi kızlık zarınız bozulmadı ve evleneceğiniz adama kimseyle beraber olmadığınızı söylemek o kişiye yapılan büyük bir haksızlıktır. İlk günden eşinize yalan söylemektir ve zaten temeli bozuk bir ilişkiye başlamaktır. Bu sebeple sizi olduğunuz gibi sevecek biri ile evlenmenizi tavsiye ederim. İkincisi; erkekler istedikleri gibi istedikleri kadınla beraber olup bir kadınla evlendiğinde, evlendiği kadın da bekarete sahip bir erkekle beraber olmak isterse bunu anlamanın bir yolu yok :) Neden kadın bu yükün altında ezilip kirlenmiş damgası yesin ki? Kadınlar olarak biz bari kendi kendimizi ezmeyelim. Daha yazmak istediğim çok şey var ama inanın korkuyorum :) lütfen çok yüklenmeyin ahhaha :)

Kızlık zarıydı veya değildi ne önemi var? Bakire olmak zorunda değilsiniz. Aileden dolayı da bir endişeniz varsa yüzünüze bakınca anlaşılacak bir şey değil. Kendinize bu baskıyı yapmayın. Yaşadığınız her şey tıpkı bedeniniz gibi size ait. Kocasına verebileceği en büyük şey bekareti olup bununla övünen kadınların olduğu bir toplumda belki söylediklerim çok ütopik gelebilir ama bakın yemin ederim dünya böyle bir yer değil. Hayat da o kadar uzun değil. Sevip değer vermişsiniz bir şeyler yaşamışsınız. Burda yanlış olan tek şey onun verdiği “BEN BİŞİ YAPMADIMM Kİ” tepkisi.

Kızlık zarıydı veya değildi ne önemi var? Bakire olmak zorunda değilsiniz. Aileden dolayı da bir endişeniz varsa yüzünüze bakınca anlaşılacak bir şey değil. Kendinize bu baskıyı yapmayın. Yaşadığınız her şey tıpkı bedeniniz gibi size ait. Kocasına verebileceği en büyük şey bekareti olup bununla övünen kadınların olduğu bir toplumda belki söylediklerim çok ütopik gelebilir ama bakın yemin ederim dünya böyle bir yer değil. Hayat da o kadar uzun değil. Sevip değer vermişsiniz bir şeyler yaşamışsınız. Burda yanlış olan tek şey onun verdiği “BEN BİŞİ YAPMADIMM Kİ” tepkisi.
Süpersiniz. Çok haklısınız.

Kendi bedenin hakkında sadece sen söz sahibisin, senin haricinde kimse senin bedenin ile ilgili söz sahibi değil. Bozulsun ya da bozulmasın bu senin tasarrufunda olan bir konu, çok özel. Maalesef kötü bir geleneğimiz var. Gelinlikte kırmızı kuşak. Şimdiye dek kimseyle sevişmediğini cümle aleme bağıran bir simge. İĞĞĞNEEENÇÇ!! Kimi ilgilendirir bekarete sahip olup olmadığın? Koluya komşuya ne sevişmek istedin ve seviştin!!! Boşver isterse bozulmuş olsun. SENİ SEVEN BÖYLE KABUL ETSİN

Merhaba, sevdiğin beğendiğin birisiyle beraber olmanda bana göre bir problem yok. Linç edilmeyi göze alarak söylüyorum ki; normal bir durum. Beraber olmayı göze aldıktan sonra da (beraber olma ne şekilde olursa olsun) bu gibi şeyleri göze almış olman gerekiyor. Kızlık zarına çok fazla anlam yüklendiğini düşünüyorum. Kadının değerini bacak arasında aramanın, buna göre değerlendirilmenin de yanlış olduğunu düşünüyorum. Korkunuz evlendiğiniz erkeğin sizi bekaretiniz olmadan kabul etmeyeceği düşüncesi mi? Birincisi kızlık zarınız bozulmadı ve evleneceğiniz adama kimseyle beraber olmadığınızı söylemek o kişiye yapılan büyük bir haksızlıktır. İlk günden eşinize yalan söylemektir ve zaten temeli bozuk bir ilişkiye başlamaktır. Bu sebeple sizi olduğunuz gibi sevecek biri ile evlenmenizi tavsiye ederim. İkincisi; erkekler istedikleri gibi istedikleri kadınla beraber olup bir kadınla evlendiğinde, evlendiği kadın da bekarete sahip bir erkekle beraber olmak isterse bunu anlamanın bir yolu yok :) Neden kadın bu yükün altında ezilip kirlenmiş damgası yesin ki? Kadınlar olarak biz bari kendi kendimizi ezmeyelim. Daha yazmak istediğim çok şey var ama inanın korkuyorum :) lütfen çok yüklenmeyin ahhaha :)
Cesaretininizi kutluyorum. Bu kızlık zarı denen yapıların%50 gibi bir oranının ilk ilişkide kanamadığı tıbben bilinen bir gerçek, ayrıca kızlık zarı kanayanların bazıları da daha önce çeşitli şekillerde sevişmiş oluyor. Yine de o kanın bir kadın için hala bekaret göstergesi olarak kabul ediliyor olması ve evlilik kriteri olması çok üzücü. Evlilik yalan üzerine kurulamayacak kadar ciddi bir şey. İnsan evleneceği kişiyi olduğu gibi kabul etmeli, edemiyorsa evlenmemeli.

Cesaretininizi kutluyorum. Bu kızlık zarı denen yapıların%50 gibi bir oranının ilk ilişkide kanamadığı tıbben bilinen bir gerçek, ayrıca kızlık zarı kanayanların bazıları da daha önce çeşitli şekillerde sevişmiş oluyor. Yine de o kanın bir kadın için hala bekaret göstergesi olarak kabul ediliyor olması ve evlilik kriteri olması çok üzücü. Evlilik yalan üzerine kurulamayacak kadar ciddi bir şey. İnsan evleneceği kişiyi olduğu gibi kabul etmeli, edemiyorsa evlenmemeli.
ben hangi erkeğe bunu soylesem inanın bana hep farklı yaklaştı . tek merak ettiğim bir daha söylersem bir daha farklı yaklaşırmı

tek korkum ben evlenecegım adam ile konuşmaya başladım ve onu sevdim diyelim ben bu geçmişimi söyleyince bana hep farklı gözle baktılar. Erkekler ısrarla soruyor geçmişte ne yaptın yada banamı böylesi denk geliyor anlamadım. O kadar ama o kadar üzgünüm ki 3 senelik ilişkimin bitmesinemi yanayım . Bekaretimi onunla gitmiş ve onun bunu kabullenemeyişinemi . İnanın bilmiyorum inanın ne yazsam buraya bilmiyorum. Kesin gitti gözüyle bakıyorum . Ki zaten bundan sonra hayatıma giren olursa direkt söylemem belkii ama bıraz konuşmaya başladıktan sonra söyleyecegım .

tek korkum ben evlenecegım adam ile konuşmaya başladım ve onu sevdim diyelim ben bu geçmişimi söyleyince bana hep farklı gözle baktılar. Erkekler ısrarla soruyor geçmişte ne yaptın yada banamı böylesi denk geliyor anlamadım. O kadar ama o kadar üzgünüm ki 3 senelik ilişkimin bitmesinemi yanayım . Bekaretimi onunla gitmiş ve onun bunu kabullenemeyişinemi . İnanın bilmiyorum inanın ne yazsam buraya bilmiyorum. Kesin gitti gözüyle bakıyorum . Ki zaten bundan sonra hayatıma giren olursa direkt söylemem belkii ama bıraz konuşmaya başladıktan sonra söyleyecegım .
tabikii her hayatınıza girenle ilk olarak bu konuyu konusmayın. kişiyi tanıyın, onunla bir yuva kurabilir misiniz önce onu tartın. Ve nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu anlamaya çalışın. Ayrıca bunu bir hata gibi görüp değerlendirmekten de vazgeçin. Milyonlarca kadın evlenmeden cinsel birliktelik yaşıyor. İki tarafta bekar ise bir sıkıntı yok.

inanın şu zamana kadar hiç sorun etmedim hayatıma giren erkeğede yalan söylemeyecegım ama sanırım bunu nasıl söyleyecegımıde bilmiyorum.Erkek arkadaşımla ciddi olmasaydım çok haklısınız ki böyle şeyler yaşamazdım. Ben ona değer verdim o ise bunu kabullenemedi bile üstelik doğu kültürüyle büyümüş birisi biliyor musunuz? Hani demekki her şey sözdeymiş

tabikii her hayatınıza girenle ilk olarak bu konuyu konusmayın. kişiyi tanıyın, onunla bir yuva kurabilir misiniz önce onu tartın. Ve nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu anlamaya çalışın. Ayrıca bunu bir hata gibi görüp değerlendirmekten de vazgeçin. Milyonlarca kadın evlenmeden cinsel birliktelik yaşıyor. İki tarafta bekar ise bir sıkıntı yok.
teşekkür ederim . Biraz tanıdıktan sonra gerekli açıklamayı yaparım. Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyebilirimki :(

ben hangi erkeğe bunu soylesem inanın bana hep farklı yaklaştı . tek merak ettiğim bir daha söylersem bir daha farklı yaklaşırmı
farklı yaklaştı derken nasıl yaklaştılar? İnanın bu erkeğin kişiliği ile ilgili bir durum. Siz bakire olsanız da aynı adam bakire olmasanız da aynı adam. bakire olmamanız onun bozuk zihniyetini açığa çıkartıyor o kadar. Tamam ben de cinselliğin ideal olarak evlilikte yaşanması gerektiği görüşündeyim ama bu herkesin kendi kararıdır. İnsan sevebilir cinsellik yaşayabilir ve bundan pişmanlık duymayabilir veya bir hata yapar ve pişmanlık duyar. Ama neysek oyuz. Yaşadığımız herşeyden ders alır ve daha iyiye doğru gelişiriz. Sizin evleneceğiniz kişi sizinle yuva kuracak, iyi günde kötü günde siz yanında olacaksınız, hastalandı mı siz bakacaksınız, çocuğunu siz büyüteceksiniz. Aynı şeyler sizin için geçerli karşı taraf için. Eğer bir erkeğin evlilik kriteri sizin kişiliğiniz ve dürüstlüğünüz değil de (aslında hiçbir şeyin göstergesi olmayan) bir kızlık zarı ise, bakire olun veya olmayın o kişi doğru insan değildir bence.

Back
X