Kızlık zarı ile ilgili bir soru sormak istiyorum?Gerçekten bu konuda fikir almaya ihtiyacım var ?

farklı yaklaştı derken nasıl yaklaştılar? İnanın bu erkeğin kişiliği ile ilgili bir durum. Siz bakire olsanız da aynı adam bakire olmasanız da aynı adam. bakire olmamanız onun bozuk zihniyetini açığa çıkartıyor o kadar. Tamam ben de cinselliğin ideal olarak evlilikte yaşanması gerektiği görüşündeyim ama bu herkesin kendi kararıdır. İnsan sevebilir cinsellik yaşayabilir ve bundan pişmanlık duymayabilir veya bir hata yapar ve pişmanlık duyar. Ama neysek oyuz. Yaşadığımız herşeyden ders alır ve daha iyiye doğru gelişiriz. Sizin evleneceğiniz kişi sizinle yuva kuracak, iyi günde kötü günde siz yanında olacaksınız, hastalandı mı siz bakacaksınız, çocuğunu siz büyüteceksiniz. Aynı şeyler sizin için geçerli karşı taraf için. Eğer bir erkeğin evlilik kriteri sizin kişiliğiniz ve dürüstlüğünüz değil de (aslında hiçbir şeyin göstergesi olmayan) bir kızlık zarı ise, bakire olun veya olmayın o kişi doğru insan değildir bence.
örneğin değil bakın birebir yaşadığım diyecegim tanışıyorum bir erkekle zaman geçtikten sonra soruyor zaten en son ne zaman sevgilin oldu ve ne kadar ileriye gittin diye konular açıyorlar. Bu durumu anlattığın zaman doğruları söyleyip boyutunu anlattiğin zaman hep kendileride istiyor.ilişkimizi sadece o yön ile götürmeye çalısıyor. Ama dediklerinizde çok haklısınız. Umarım çok anlayışlı bir insana denk gelirim iinşallah

örneğin değil bakın birebir yaşadığım diyecegim tanışıyorum bir erkekle zaman geçtikten sonra soruyor zaten en son ne zaman sevgilin oldu ve ne kadar ileriye gittin diye konular açıyorlar. Bu durumu anlattığın zaman doğruları söyleyip boyutunu anlattiğin zaman hep kendileride istiyor.ilişkimizi sadece o yön ile götürmeye çalısıyor. Ama dediklerinizde çok haklısınız. Umarım çok anlayışlı bir insana denk gelirim iinşallah
Öyle bir soru soran adamla zaten işiniz olmasın. Kimsenin haddine değil ne kadar ileri gittin vs diye sormak.

30 yaşındayım, bekarım, senelerdir de aktif cinsel hayatım var. Karşıma çıkan kimsenin böyle bir soru sormasına müsade etmem, soran densize de kapıyı gösteririm.

Siz neden öyle bir soruya yanıt verip hangi boyutta olduğunu açıklıyorsunuz bir de? Kimseyi ilgilendirmez bu.

çünkü herifin baştan niyeti bozuk o amaç için soruyor. Siz iyice tanımadan, emin olmadan güvenmeden açılmayın herkese. Bunlar özel konular bunları konuşmak istemiyorum deyin. Sevdiğiniz, sizi seven ve ciddi olduğunuz insan ile konuşursunuz.

Biliyorum bana ilk diyeceğiniz şey şu olacak zihniyetiniz batsın sizin gibilerin diyeceksiniz belkide. Ama nefis ve aşk öyle şeyler yaptırıyorki kaç kez dönmeye çalıştım hatamdan. Üniversite sonda okurken bir çocugu çok sevdim ve aradan 1 yıl geçti biz bu süre zarfında ev tutup sürtünme yolu ile ilişkiye giriyorduk. Bir gün ben sevgilimin üzerindeydim o an baskı hissettim ama normal bir baskı çok acısı olmamıştı. ayağa kalktım 10 dakika aynaya bakmak için yere oturdum ve tekrar ayağa kalktığımda yere iki damla kırmızı kan damladı bir an şaşkınlık içerisinde kaldım . Lovabaya gittim geldim aradan 5 dakika sonra duşta biraz daha geldi sanırım çünkü bacaklarımda kırmızılık vardı. Ben erkek arkadaşıma giden kızlıktı dediysemde hayır ben içeri girmedim senin o ara kanamalarındır dedi. Ara kanamalarım bu şekilde olmuyordu oysa. O çocukla 3 sene sevgili kaldık geçenlerrde ayrıldık. şu an aşırı üzgünüm canım sıkkın.. muhtemelen giden kızlık zarıydı dimi. ya da zedeleniyormu sizce neden böyle oluyor ya.her yorumunuz benim için çok değerli inanın. Sorabilecegım paylaşabilecegım kimsede yoktu etrafımda .
Oyle bisey degil tam manasiyla birlesme olmadiysa sonradan baska seyler olmadiysa tabi bozulmamis zedelenmistir.Ilk iliskinizde muhtemelen kanar.Gene de doktora gidip görünun iciniz rahat olsun

Oyle bisey degil tam manasiyla birlesme olmadiysa sonradan baska seyler olmadiysa tabi bozulmamis zedelenmistir.Ilk iliskinizde muhtemelen kanar.Gene de doktora gidip görünun iciniz rahat olsun
Şu an bilmiyorum o kadar rahatladımki. Çünkü içeriye giriş olmadı olsa hissederdim . bir baskı hissi oluştu o ıslaklık ile ama Yani sürekli aklıma takılıyor o an aklıma geliyor. Sanırım terkedilmeyi kendime yediremeyip acaba vicdanımımı rahatlatıyorum bilmiyorum. Teşekkür ederim mutlaka en kısa zamanda bir muayne olacagım içim rahatlaması için

Öyle bir soru soran adamla zaten işiniz olmasın. Kimsenin haddine değil ne kadar ileri gittin vs diye sormak.

30 yaşındayım, bekarım, senelerdir de aktif cinsel hayatım var. Karşıma çıkan kimsenin böyle bir soru sormasına müsade etmem, soran densize de kapıyı gösteririm.

Siz neden öyle bir soruya yanıt verip hangi boyutta olduğunu açıklıyorsunuz bir de? Kimseyi ilgilendirmez bu.
gerçekten bazen diyorum erkek dilediğini yapıyor kadınlar yapınca bu ne dışlama. ya biz niye yıkamıyoruz bu tabularımızı. insan işte istıyor. Herkes biraz olsun istiyor . bundan sonrada dediğiniz gibi yaparım . Önüne baksın herkes .

gerçekten bazen diyorum erkek dilediğini yapıyor kadınlar yapınca bu ne dışlama. ya biz niye yıkamıyoruz bu tabularımızı. insan işte istıyor. Herkes biraz olsun istiyor . bundan sonrada dediğiniz gibi yaparım . Önüne baksın herkes .
İmkanı olan kadın da dilediğini yapıyor aslında. Dışlama değil bence, ait olmadığım bir görüşten biri beni dışlayamaz, ben zaten içeride değilim ki dışarıda bıraksın diye düşünüyorum.

Siz kendinize güvendikten sonra kimse umrunuzda olmaz. Olmasın da zaten. Sizin hayatınızı sorgulama hakkını kendinde bulana kapıyı gösterin.

Basta siz kendinizi dislamissiniz cunku sizi dislayanlar sizden dolayi disliyor.

Tum konudaki mesajlarinizi acip tekrar okuyun. Surekli " hata yaptim bi anlik gaflet cok yanlis bir seydi. Birazcık girmistir bozulmus mudur? Aslında cok da onemli degil zaten bozulmasa bile hayatimdaki erkege bunu anlatirim. Anlattiklarim baska gozle bakiyor bana. "

Siz kendinize zaten kotu gozle bakiyorsunuz baskalari bakmis cok mu? Siz kendiniz tabuyu yaratmissiniz tum kadinlari genellemeyin

Tum erkekler de oyle degil kusura bakmayın. Yillarca sevgililikte cinsellik yasayip evlenen onlarca kisi var iciniz rahatlayacaksa. Sizin oyle kisilerle karsilasmaniz herkesin ayni oldugu anlamina gelmez.

Size zaten tanisma sirasinda bekaretinizi soran insana neden cevap veriyorsunuz ki anlamamak ben😑

Bir erkek size sadece sizi ilgilendiren soruları neden soruyor, bu cesareti nereden alıyor?
Sevgilinle ne kadar ileri gittin, üstünde ne var vb soruları soran erkekten kaçarak uzaklaşın bence. Densiz herifler.
Sinirlendim durduk yere. :işsiz:

Biliyorum bana ilk diyeceğiniz şey şu olacak zihniyetiniz batsın sizin gibilerin diyeceksiniz belkide. Ama nefis ve aşk öyle şeyler yaptırıyorki kaç kez dönmeye çalıştım hatamdan. Üniversite sonda okurken bir çocugu çok sevdim ve aradan 1 yıl geçti biz bu süre zarfında ev tutup sürtünme yolu ile ilişkiye giriyorduk. Bir gün ben sevgilimin üzerindeydim o an baskı hissettim ama normal bir baskı çok acısı olmamıştı. ayağa kalktım 10 dakika aynaya bakmak için yere oturdum ve tekrar ayağa kalktığımda yere iki damla kırmızı kan damladı bir an şaşkınlık içerisinde kaldım . Lovabaya gittim geldim aradan 5 dakika sonra duşta biraz daha geldi sanırım çünkü bacaklarımda kırmızılık vardı. Ben erkek arkadaşıma giden kızlıktı dediysemde hayır ben içeri girmedim senin o ara kanamalarındır dedi. Ara kanamalarım bu şekilde olmuyordu oysa. O çocukla 3 sene sevgili kaldık geçenlerrde ayrıldık. şu an aşırı üzgünüm canım sıkkın.. muhtemelen giden kızlık zarıydı dimi. ya da zedeleniyormu sizce neden böyle oluyor ya.her yorumunuz benim için çok değerli inanın. Sorabilecegım paylaşabilecegım kimsede yoktu etrafımda .
Konuda ilginç olan bu soruyu sormak için neden bu kadar beklediğin

Kadınların olduğu bir forum.
Kadınların kullandığı tabirlere gel, kızlık bozulması, kızlık gitmesi filan.
Hayırdır, makina mı bu bozuluyor?
Böyle tabirleri nasıl yakıştırıyorlar kendilerine ilginç gerçekten 🤦🏼‍♀️
Biz kadınız, zardan ibaret değiliz.
Aslında sende haklısın evlenirken kırmızı kuşak bağlanan bir ülkede belki de bizler çok şey bekliyoruz..

Son olarak, bir erkek beni böyle kabul eder mi etmez mi diye düşünme, bu zihniyette olan biriyle muhatap olmazsan böyle sorunların kalmaz.
Böyle şeylere bakmayan erkekler de var.
Nice kadın var sırf bu yüzden eşinin hakaretlerine, ezmelerine maruz kalan!
Sen onlardan olma..

Bir erkek size sadece sizi ilgilendiren soruları neden soruyor, bu cesareti nereden alıyor?
Sevgilinle ne kadar ileri gittin, üstünde ne var vb soruları soran erkekten kaçarak uzaklaşın bence. Densiz herifler.
Sinirlendim durduk yere. :işsiz:
bundan sonra kaçarak hemdeeee

Yapma yapma elin oğlu işini görür gider yapma senin için didinen anne babanı düşün 🙏

Üzülmene gerek yok ben o kadar ilişki yaşadım hala bakireyim esnekmiş :) basit bir şeyi bu kadar takma :)

Eşine temiz olduğunu gösterdiğin bir simge
Kendi bedenin hakkında sadece sen söz sahibisin, senin haricinde kimse senin bedenin ile ilgili söz sahibi değil. Bozulsun ya da bozulmasın bu senin tasarrufunda olan bir konu, çok özel. Maalesef kötü bir geleneğimiz var. Gelinlikte kırmızı kuşak. Şimdiye dek kimseyle sevişmediğini cümle aleme bağıran bir simge. İĞĞĞNEEENÇÇ!! Kimi ilgilendirir bekarete sahip olup olmadığın? Koluya komşuya ne sevişmek istedin ve seviştin!!! Boşver isterse bozulmuş olsun. SENİ SEVEN BÖYLE KABUL ETSİN

Kızlık zarı sürtünmeyle falan bozulabilecek bi şey değil aslında ama ne kadar baskıladığı önemli. En iyisi al bi randevu git doktora göster için rahatlasın biz burdan vajinanı görsek bile anlamayız ki doktorun görmesi lazım

Back
X