Kizlik zari kontrolu

kurukuru3494

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
15
11
3
Maalesef hala ilk gece için bir çözüm bulamadım.kanama olmayacağı için eşim büyük bi ihtimalle doktora götürecek.doktorlar daha önce ilişki yaşamış diye bilgi verir mı? Düğünüme günler kaldı bir çözüm önerisi olan varmı?

Maalesef hala ilk gece için bir çözüm bulamadım.kanama olmayacağı için eşim büyük bi ihtimalle doktora götürecek.doktorlar daha önce ilişki yaşamış diye bilgi verir mı? Düğünüme günler kaldı bir çözüm önerisi olan varmı?
Izlik dikimi yaptirdin mi

Doktor muayneden sonra tabi ki bilgi verir kocaniz sizi kulak burun bogaza goturmezse tabi 🙄

Dalga geçer gibi konuşmanız doğrumu? Normal sartlarda doktor hasta gizliliği var bilgi verilmemesi lazim
Eger esin girmezse iceri zaten doktor cikiptaa biliyo musun senin hanim kiz degil demez ki esin oraya goturucek kafada bi adamsa ogrenmeden de donuceni dusunmuyorum bu durumda hasta gizliligi olmuyo canim

Zaten senin iznin olmadan muayene bile yapmaz doktor birde bildiğim kadarıyla zar muayenesi doktor ve hasta yalniz kalacak şekilde yapılıyor . Ama zaten eşinde herşeyi anlar diye tahmin ediyorum yani doktora götürmeden de anlar bunu. Düğünden önce konuş anlat bence çok çok önemli bir konuysa onun için gelinliğinle eve gonderilmektense en basında bitirmek ya da halletmek en iyisi

Eşiniz başınızda bekliyor olacaktır. Doktora kendi isteginizle gitmiş oluyorsunuz. Söyler mutlaka.

Bugunde aklımdan geçtin K kurukuru3494 . Nişanlınla aranız nasıl normal olarak. Neden kan gelmedi vs derse zarın esnek olabileceğini okumuştum de sakinlikle.
[/QUOTE
Çok az kaldı gerçekten şu anda çok huzursuzum.evlenmeme gibi bi ihtimal olsa keşke.ama gerçekten şu anda imkansız.esnek demeyi bende düşünüyorum.ama işte doktor kontrolü olursa sorun olur.doktor bilgi verir mi m

Durum bu kadar ciddi ise Kızlık zarı dikimi yaptırın. Üzüldüm :(

Doktora götürür olayı ne kadar küçük düşürücü.bakire evlendim. Hatta hiç bir deneyimim olmadan evlendim. Ama eğer yapsaydım arkasında dururdum. Yalan dolan bu tarz işler bence kul hakkına girmek olurdu. Bence söyleyin. Benim bi arkadaşım da sizin gibi telaşlanmıştı söyledi şu an mutlular evliler .

Ya bence kimse kızım üzerine gitmesin yaşadığı yer şartlar vs kimse bilemez tabi ki yalan söylemesini kimse doğru bulmuyo kendide bulmuyodur ama hayat ve şartlat bunu ona zorluyo.. Doktor konusuna gelince doktora gidersen herşeyi göze al doktor eşine sen dışarda bekle dese eşinde yok bende kalcam sorun olur mu diye sana sorsalar sen orda çık diyemezsin desende anlar zaten bence doktora gitmemeye çalış.

Benim gittiğim bir kadın hastalıkları doktoru hasta hariç kimseyi almıyordu içeriye. Hasta gizliliği diye bir şey var, doktor gidip de eşinize diyemez. Zaten olay baştan çok saçma. Keşke kendisine dürüst olamayacağınız insanlarla evlenmeseniz. Sizi yargılamak için demedim, bu benim insanlardan genel beklentim. Tabii hayat şartınızı bilmiyorum. Her insanın farklı bir öyküsü var. Neden dürüst değilsiniz diye de kızamayız yalnızca bir keşke işte benimki.

Anlamadim yani. Madem hastaneye gidiliyor esiniz kapida bekleyip sen doktorla konus bana cikinca bilgi ver demez sizinle iceri girecektir.
Ayrica bu zihniyetteki bir insanla neden evleniyorsunuz yani.
Ben bakire evlendim ama ilk iliskimde kan gelmedi. Konusu da olmadi. Sonraki iliskide geldi.

Ya senin geçmişinde kalmış bir olay anlat kurtul benim de kan gelmedi eşim doktor kelimesini bile söylemedi sonra aradan 9 gün gibi zaman geçti bir akşam ilişkiden sonra kanamam oldu biz tabi endiselendik benden 3 gün kan geldi kızlık zarim patlamış 😂😂😂😂

Back
X