• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı konusunda deneyimli kişiler yardımcı olabilir mi?

Şimdiiii öncelikle bu saçma mevzuyu sorun edecek varlıklara selam bile vermiyoruz. Bak insan bile demiyorum. Geriye de takıntı yapacak bir şey kalmıyor. Esnekse ya da hiç yoksa ölelim mi? O yüzden bozdun bozmadın aman da kurcalama bozarsın gibi cümleler kurmayacağım.
Evet yani doğru Türk kadınları olarak boyle seylerle degil bilgimiz irfanimizla anilmamiz lazim

gözüm şimdi senin derdin ne?
penisle bozulan bir şeyse ve iki parmak giriyorsa o zaman bozulmuştır

Trollemiuorum canım bunu kimseye inandiramazsin çünkü yaptığın normal birşey değil bir insan neden kapak sokar oraya kontrol etmek için bunu şimdi ben erkek arkadaşın olsam anlatsam inanmam yani
Ablacim sence seni ya da burdaki insanlari inandirmak gibi bi gayem mi var iyi misin? Gerçekten yaşadığım bi olayla ilgili soru sordum ha sen bunun boyle olmadigini dusunuyosan yorumda yapmak zorunda degilsin yardimci olmayacaksan sus lutfen

gözüm şimdi senin derdin ne?
penisle bozulan bir şeyse ve iki parmak giriyorsa o zaman bozulmuştır
Ablacim iki parmak girmiyor dedim duzgun okur musun onu sordum iliskiye girmis insanlar olarak siz biliyosunuz bu iliski sirasinda bile zor yirtilam bisey mi kucuk bi cisim yirtmis olabilir mi bunu soruyorum size kan görmedim jinekologtan sonra zate

ilim irfan = kızlık zarı önemseyip bozulmuş mu diye bakmak için bilimum silindir eşyayı sokmak
Hayatiniz boyunca herhangi bi konuda takıntı yasamamissiniz sanirim sansli bi kesimdesiniz okbnin ne olduğunu tadmazsiniz umarim

Ablacim iki parmak girmiyor dedim duzgun okur musun onu sordum iliskiye girmis insanlar olarak siz biliyosunuz bu iliski sirasinda bile zor yirtilam bisey mi kucuk bi cisim yirtmis olabilir mi bunu soruyorum size kan görmedim jinekologtan sonra zate
olayın vehametinden parmakları takip edememişim. hemen yırtılabilir. siz zaten küçükten büyüğe doğru genişleterek gittiğiniz için penisle hiç kanamayabilir de artık hdjsja

Hayatiniz boyunca herhangi bi konuda takıntı yasamamissiniz sanirim sansli bi kesimdesiniz okbnin ne olduğunu tadmazsiniz umarim
rabbim okb’nin de hayırlısını versin. “zarım yırtıldı mı? dur bi dildo ile bakayım”

Bende aylar önce kızlık zarı takıntısı başladı sürekli aynayla incelemeye çalıştım. Acaba yırttım mi diye sürekli kafamda dönüp durdu. İçime bir parmak girebilecek genişlik vardı. Ben bir de oje kapağı denemiştim şuan mantıksız geliyor farkındayım ancak takıntı ve obsesif kompulsif bozukluk olunca durum hic öyle olmuyor. Sonrasinda cok az pembe bir leke gördüm ve jinekologa gittim jinekolog sorun yok dedi ve ben sonrasinda tekrar takıntılara esir olup denemeler yapmaya çalıştım asla ilkindeki kadar zorlama yapmadım ve kan acı falan da olmadı ama beynimde dönüp duruyor acaba doktordan sonra bozmuş olabilir miyim diye ? Lütfen evli veya iliskiye girmiş kadın ablalarim yardımcı olabilir mi ? Kizlik zarı açıklığımdan asla isaret ve orta parmagim birlikte geçmiyor sadece 1 parmak gecebilecek bi genislik var. Kızlık zarı bu kadar kolay bozulabilir bir şey mi penis büyüklüğünde bir şey asla denemedim
Kız lık zarı konusunda deneyimli ne demek ay
Sanki sürekli yirttirip diktiriyoruz tovbe estağfurullah

olayın vehametinden parmakları takip edememişim. hemen yırtılabilir. siz zaten küçükten büyüğe doğru genişleterek gittiğiniz için penisle hiç kanamayabilir de artık hdjsja
PAHHAHQHQHQHQHHW komiksiniz anlayamıyorum bi konuda yardim fikir almak istemisim bu kadar nefret ve kin kusma sebebiyetini cozemedim ama sağolun

PAHHAHQHQHQHQHHW komiksiniz anlayamıyorum bi konuda yardim fikir almak istemisim bu kadar nefret ve kin kusma sebebiyetini cozemedim ama sağolun
çok da ciddili söyledim. zorlanmadıkça, yeterince hazırlıkla kanamayabiliyor. sizin zorlanmadan, kademe kademe açılmış. normalde 1 parmaklık çapı yok, olsa olsa yarım serçe parmak çapında hdjsjs 10 yıldan az evliler itiraz etmesin

Sizin bi bilginiz varsa siz yardımcı olabilir misiniz burdaki trollerin gerçekten hicbiseyi bilmedigini dusunmeye basladim cunku
Kızlık zarına neden bu kadar takıldınız ki? Hayatınıza alacağınız kişinin ona takılacağını düşünüyorsanız neden hayatınıza alasınız?
Kızlık zarı öyle kolayca yırtılmıyor, kan görmediyseniz de yırtılmamıştır zaten. Tedirginliğiniz varsa kurcalamamanızı öneririm.

Tam olarak nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsun peki kan gelmemiş yirtilmamista olabilir yirtilmista olabilir benden de hiç gelmedi kan ama doğum falan da yaptım yani penis bozmasa o bozmuştur gerçekten bozulcak bir yapiysa 😄

çok da ciddili söyledim. zorlanmadıkça, yeterince hazırlıkla kanamayabiliyor. sizin zorlanmadan, kademe kademe açılmış. normalde 1 parmaklık çapı yok, olsa olsa yarım serçe parmak çapında hdjsjs 10 yıldan az evliler itiraz etmesin
Yani bilemiyorum doktora gittigimde de o şekildeydi ve doktor bana bir parmakla bozulmayacak bi yapı orasi o kadar genişlik zaten vardir dedi

Ergenlerin düşme saati:KK14:
Hep de aynı şeyler.

Yani bilemiyorum doktora gittigimde de o şekildeydi ve doktor bana bir parmakla bozulmayacak bi yapı orasi o kadar genişlik zaten vardir dedi
Yani aslinda ilk denedigimde de o sekildeydi pauahahha o zaman dogustan zarim bozuk sizin dusuncenize gore kizlik zarlarinin da tipleri var

Tam olarak nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsun peki kan gelmemiş yirtilmamista olabilir yirtilmista olabilir benden de hiç gelmedi kan ama doğum falan da yaptım yani penis bozmasa o bozmuştur gerçekten bozulcak bir yapiysa 😄
Abla penis ne alaka zaten penisle bi isim olmadı kendim denedim diyorum

Back
X