Kızlık zarı nerde biri söylesin nolur :(

nesil_nes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
2
1
288
Merhabalar, iki aydır lazer epilasyona gidiyorum. Bugün atış yapılacaktı fakat tüyler uzadığı için kısaltma işlemi yapılacaktı öncesinde. Kısaltma işlemi yapılırken damla damla kan geldi acaba kızlık zarıyla ilgisi var mıdır ? Zarar görmüş müdür ? Kesildi mi acaba diye düşündüm , acı hissetmedim ve kesik de yok bakabildiğim kadarıyla. Bunu yapan kadın da panikledi kanı görünce. Tüyün takıldı dedi ama soru işareti kaldı aklımda. Zarla alakalı mıdır ? Zar bu kadar yüzeyde mi ve acı hissedilir mi? Yardımmmm

nereye nasıl baktın Allah aşkına kızlık zarını görmek için mi baktın

Korktuğunuz durumla alakası yok. Kadının panik yapması doğal lazer epilasyon işlemi yapıyor ve yanlışlıkla olsa da yüzeyin kanamasına yol açıyor. Lazeri içeri sokup yapmıyor sonuçta zarla ne alaka?

ya sacmalama ciziktir, kesiktir.. dista takili bi sey degil o..

Zar vajina girişinin 3-4 cm ilerisindedir. Kadın kanı görünce bir anda panik yapmıştır.

erkek üye sandım hem de sapık cinsinden

kızlık zarı değil o tüydür,kıldır

zar yüzeyde olamaz zarın yırtılması için içine bişy sokman lazm sitres yapma bi kadın dogumdan randevü al git baktır için rahatlar en azından doktr söyler zarar görüp götmedigini

gidip bekaret muaynesı yaptıraydın..bız gormeden ne bılelım :/
lazere gıttıgın yerde nasıl bı yerse artık kesene kadar ugrastı mı..
ben de gıdıyorum ama kendım kısaltıpta gıdıyorum...:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…