- Konu Sahibi ogretmen3891
-
Arkadaşımın bir sorununu dile getirerek bu konnuyu açmak istiyorum. Arkadaşım 1 yıllık evli, ilk gece arkadaşımın kızlık zarı yırtılmamış ve hiç kan gelmemiş. Ama şuan hamile kalmak istiyor ve kızlık zarının yırtılmamış olma olasılığı hamile kalmasına engel mi? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
ben olabilecegine inananlardanim, cünkü spermler cok hareketli ve illa kizlik zarinin ortadan kalkmis olmasina gerek yok.
Bir arkadasim vardi 2 sene önce tatile gitmisti, birgün hamama girmis bakire olmasina ragmen hamamda hamile kaldi...
Ta 4 ay sonra ögrendi hamile oldugunu... Meger hamami iyice temizlememisler, sabah erkekler girmis, adamin biriside bosalmis suya...
Simdi dava acti arkadasim ama nafile, bütün hayati mahvoldu, cocugun babasi kim belli degil...
Su anda 1 yasinda bir oglu var, dogumda kizlik zarini kaybetti..
ben olabilecegine inananlardanim, cünkü spermler cok hareketli ve illa kizlik zarinin ortadan kalkmis olmasina gerek yok.
Bir arkadasim vardi 2 sene önce tatile gitmisti, birgün hamama girmis bakire olmasina ragmen hamamda hamile kaldi...
Ta 4 ay sonra ögrendi hamile oldugunu... Meger hamami iyice temizlememisler, sabah erkekler girmis, adamin biriside bosalmis suya...
Simdi dava acti arkadasim ama nafile, bütün hayati mahvoldu, cocugun babasi kim belli degil...
Su anda 1 yasinda bir oglu var, dogumda kizlik zarini kaybetti..
hiç engel teşkil etmiyor tıbbende mümkün normaldede biçok kişinin başına gelmiştir.. yani duydum gördüm biliyorum..
ya burada tuaf bişi yokmu..yani spermler belli bir süre yaşayabilir ve ortamın ph da buna uygun olmalı..suda üstelik yaşayabilirlermi? o kadar sıcaklıkta yaşayabilirlermi?hamam bayağı sıcak olur..
bana ğek inandırıcı gelmedi.üstelik tam bir birleşmede bile bazen kişiler yumurtlama döneminde hamile kalamıyor.o hamamda hamile kalıyor
pek inanmadım
ya burada tuaf bişi yokmu..yani spermler belli bir süre yaşayabilir ve ortamın ph da buna uygun olmalı..suda üstelik yaşayabilirlermi? o kadar sıcaklıkta yaşayabilirlermi?hamam bayağı sıcak olur..
bana ğek inandırıcı gelmedi.üstelik tam bir birleşmede bile bazen kişiler yumurtlama döneminde hamile kalamıyor.o hamamda hamile kalıyor
pek inanmadım
benimde ilk gece kan gelmedi..ben şu anda hamileyim..demekki kalınabiliyormuş..ama ne oldugu neden kan gelmedigini hala bilmiyorum..esnek diyorlar herhalde öyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?