- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Makattan itibaren bağlantılı ya orası sıkınca etler geriliyor orasıda gerrilmiyor mu
Ben sorumu tam AnlatamadımCano elinde telefon arastir bakalim. Ilk gecesinde kizlik bisey olmayanlar bile var.. böyle bisey bu.. böyle vakalar var dedim dene demedim! Aman diyem biseye sebep olmayalalim....
Bu mantikli evet..gerilince iste..yarin git diktir.Makattan itibaren bağlantılı ya orası sıkınca etler geriliyor orasıda gerrilmiyor mu
Biz gayet net anladık sen boşverBen
Ben sorumu tam Anlatamadım![]()
Kızlık zari gitti. Sen artık erkek oldun. Hadi hayırlı olsun aslanım
İnsanlık tarihi boyunca döt diye adlandırdığımız organa et dedi ya laYa cidden çok saol ama. Hani ikisi bağlantılı su makattab itibaren et gerilince orasııda verilmiyor mu?
O zaman fransız öpücüğü hamile kalma riskini artırıyor bunu öğrendiğim iyi olduTabi bu da mümkün. Ama burada önemli olan dili kullanıp kullanmadığı. Dil üzerinde bulunan o minik şirin kabarcıklar, içerisinde az miktarda sperm barındırır. Şayet dil dile değerse hamile kalmak mümkündür.
Makattan itibaren bağlantılı ya orası sıkınca etler geriliyor orasıda gerrilmiyor mu
Güzel örnek o filmi gördükçe bu konuyu hatırlarımGoogle'a x-men Wolverine yaz ve arat. Erkek arkadaşının üreme organı, yani eli o çıkan fotoğraftaki adama benziyorsa kesin gitti zar bacım :/
Ya anlatamıyorum ikisi cok uzak yerde digil sıkıntı ordaYavrum bak bu yufka gibi bi şey değil oradan buradan popo çekince yırtılsın. Tövbest, gece gece su konuya da nimetli örnek verdim ya.
Ya anlatamıyorum ikisi cok uzak yerde digil sıkıntı ordalutfen dalga geçerek cevap verme
Ya anlatamıyorum ikisi cok uzak yerde digil sıkıntı ordalutfen dalga geçerek cevap verme
Rengin gitti bizimle değilsinYa anlatamıyorum ikisi cok uzak yerde digil sıkıntı ordalutfen dalga geçerek cevap verme