• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

Ben
Cano elinde telefon arastir bakalim. Ilk gecesinde kizlik bisey olmayanlar bile var.. böyle bisey bu.. böyle vakalar var dedim dene demedim! Aman diyem biseye sebep olmayalalim....
Ben sorumu tam Anlatamadım :(

Ya cidden çok saol ama. Hani ikisi bağlantılı su makattab itibaren et gerilince orasııda verilmiyor mu?
İnsanlık tarihi boyunca döt diye adlandırdığımız organa et dedi ya la:olamaz:

Tabi bu da mümkün. Ama burada önemli olan dili kullanıp kullanmadığı. Dil üzerinde bulunan o minik şirin kabarcıklar, içerisinde az miktarda sperm barındırır. Şayet dil dile değerse hamile kalmak mümkündür.
O zaman fransız öpücüğü hamile kalma riskini artırıyor bunu öğrendiğim iyi oldu:anneadayı:. Çok sağolun hocam bilgilendirdiğiniz için.

Makattan itibaren bağlantılı ya orası sıkınca etler geriliyor orasıda gerrilmiyor mu

Google'a x-men Wolverine yaz ve arat. Erkek arkadaşının üreme organı, yani eli o çıkan fotoğraftaki adama benziyorsa kesin gitti zar bacım :/

Yavrum bak bu yufka gibi bi şey değil oradan buradan popo çekince yırtılsın. Tövbest, gece gece su konuya da nimetli örnek verdim ya.
Ya anlatamıyorum ikisi cok uzak yerde digil sıkıntı orda :( lutfen dalga geçerek cevap verme

Back
X