- 9 Aralık 2017
- 24
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi Mervemsi888
-
Kaldi tabii.. uzayda yasamiyorsam ben hala cok var hattaBu zamanda kalmadı zaten böyle şeyler.bu kadar kasma
Bu zamanda kalmadı zaten böyle şeyler.bu kadar kasma
Erkekler için de aynı hassasiyeti gösteriyorsunuzdur inşallah.Ben sadece bu olayı kabul edemiyorum evlenmeden birlikte olmak nedir ya. En özel anınızı evlendiğiniz erkekle yaşamak varken en masum haliyle bu acele niye
Kesinlikle anlatma terkederler. Benim bi arkadasim ayni seyleri gasadi ve anlattigi hic kimse kabul etmedi. Nişan attilar sürekli.Haklisin ben farkindayimda hatta bu yasa kadar bu yuzden evlilik yapmadim cunku durust olunca terkedildim hayatima girenlere anlatinca olaylar farkli yerlere gitti seviyorum diyenin hic biri labul etmedi yasadimiz hayat bole
Tatlışım internetten araştirabilirsin yurtdışından getirtilen kızlık zarı kapsulleri varArkadaslar iyi geceler bende ayni konuyla geldim ankarada dikim islemi yaptirip sikintisiz atlatan arkadaslar varsa yardimci olabilirmi yargilara acigim olan oldu çozum bulmaya calisiyorum lutfen bilgisi olanlar yardimetsin
Dediğin doğru da, karşıdaki adam kadını insan olarak değil de zar parçası olarak gördükten sonra dürüstlüğü haketmiyordur.Madem hata olarak görecektin neden yaptin hadi yaptin diyelim. O ameliyati olduktan sonra kimi kandircaksin kendinimi karsindakinimi. Dürüst olup terkedilmek bence daha iyidir. Bir ömür bu yalanla yasamaktansa bizim toplumu biliyoruz asirlardir evet önem veriyorlar. Bencede önemli o ani o heyecani kocamla yasamak istedim cok sükür öylede oldu. Bence dürüst ol yalan söyleme yaptigin seyin arkasinda dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?