- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi Mervemsi888
-
Bu yoruma bi anlam veremedim ne alaka??Erkekler için de aynı hassasiyeti gösteriyorsunuzdur inşallah.
Erkekler onunla bununla yatıyor diye kadınlar da yapacak diye birşey yok. En azından kadınların evlenmeden bunu yapma lüksü yokBu yoruma bi anlam veremedim ne alaka??
Bu yoruma bi anlam veremedim ne alaka??
tabiki öyle fakat kadın da kendini korumalidir ben tutucu bi kafa yapısına sahip bi insan değilim ama toplum ne ara bu kadar rahat hale geldi kızlık zarı dikimini konuşur hale gelmişizÇok özel bir anlam taşımıyor aslında. Kadınların bekaret konusunda dikkatli olmasını öneren arkadaşa aynı hassasiyeti erkekler için de düşünmesi gerektiğini hatırlattım. Yani burada tek suçlu kadın değildir erkekler de kadınlar kadar hassas olmalıdır bu konuda.
Va
tabiki öyle fakat kadın da kendini korumalidir ben tutucu bi kafa yapısına sahip bi insan değilim ama toplum ne ara bu kadar rahat hale geldi kızlık zarı dikimini konuşur hale gelmişiz
Çok doğru en azından dürüst olmak gerekBu zamanda niye kalmasın böyle şeyler? Batılılaştık diye karakterimizden de mi ödün verelim?
Doktor tavsiye edemem. Buna değer veren birini kandırarak bir ilişki yaşayamazsınız. İlişkinin temelini yalanla kurmamalısınız bana göre. Yaptıysanız bir hata, arkasında durun. İstemeyen birlikte olmaz, isteyen de yargılamaz.
Arkadaslar iyi geceler bende ayni konuyla geldim ankarada dikim islemi yaptirip sikintisiz atlatan arkadaslar varsa yardimci olabilirmi yargilara acigim olan oldu çozum bulmaya calisiyorum lutfen bilgisi olanlar yardimetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?