• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

Benim sorduğum sorunun neresi saçma her ağırlık kaldırdığın da senden kan mı geliyor ve vajinal ilişkim olmadı bugüne kadar hiç regl günümde değilim neresi saçma bu sorunun korkamaz mıyım belki bilen vardır diye sordum ne bu tavır
Kadınların bazen hormon bozukluğundan kaynaklı veya yumurtlama günlerinde ara kanamalar yaşamaları normaldir .
Eğer bu ara kanamalar sürekli oluyorsa
Bir kadın doğum uzmanına gidilir
Rahim ağzında yara olması da kanamaya sebep olabilir .
Bir çok nedeni var istisnalar dışında vajina sadece regl ve kızlık zarı yırtılmasında kanamaz .
Hatta çoğu kadınlarda bu zar kanamaya bile sebep olmaz .
YETERLİ Mİ

Bende saglıkcıyım ama terzi kendi söküğünü dikemiyor endişeye korkuya düşüyor

agam-eglenir-benimle-fun.gif

Kadınların bazen hormon bozukluğundan kaynaklı veya yumurtlama günlerinde ara kanamalar yaşamaları normaldir .
Bir çok nedeni var istisnalar dışında vajina sadece regl ve kızlık zarı yırtılmasında kanamaz .
YETERLİ Mİ
Teşekkür ederim

YETERLİ Mİ
Sağlıkçıymış. Sen sus :tokat:

Valla o kadar çok görüyoruz ki buraya gelip fake konu açan işsiz güçsüz insanları.bir de sağlıkçıyım diyosun.noldu kandıramayınca boş konuşuyo mu
Valla o kadar çok görüyoruz ki buraya gelip fake konu açan işsiz güçsüz insanları.bir de sağlıkçıyım diyosun.noldu kandıramayınca boş konuşuyo mu oldum :KK70:
👍

Hanımlar merhaba markette çalışıyorum ister istemez ağırlık kaldırıyoruz bugün fazla yüklendim galiba hafiften bir agrı oldu sonra iç çamasırımda bir iki damla kan gördüm tam belli de değil ama kan gibi herhangi bir ilişkim olmadı zarıma sizce bşrsey olmuş olabilir mi çok korkuyorum yardımcı olur musunuz

Bende saglıkcıyım ama terzi kendi söküğünü dikemiyor endişeye korkuya düşüyor
Markette mi calisiyorsun saglikci misin? Ya da troll belki ne dersin 😂😂😂

Bazıları kızliğını zırh gibi koruyor hey masAllah...
Yok canim kızlık öyle agir kaldirmaklan bozulsa ohooo düşün ki oklava gibi biseu girmesine ragmen bozulmuyor oyle nasil bozulsun...
"Kocam affet kocam oklavaya benzettim diye..." :63:

Hofffff
Yahu her kanaması olanın kızlık zarına birşey olmasımı gerek??? Neden konuyu kızlık zarına bağlıyorsunuz
Belki düzensizlik vardır. Belki bir hastalık?

Tabi kızlık zarı olayı öyle bir aşılanmışki beynimize herşeyden canımızdan bile değerlidir. Tabiii canım sende haklısın :kızgın:

Kızlık zarı diye bir şey yok zaten. O yüzden bir şey olmamıştır. İlk ilişki de kanayan da var kanamayan da.

Genel kanıya göre bekaret penisin vajinaya girmesi ile bozulur. Kan gelip gelmemesi önemli değildir.

Böyle bir ilişki yaşamadıysanız bakiresinizdir. Kızlık zarının durumu hiçbir şey değiştirmez.

Back
X