kizlik zarim bozuldu

Iliskiye girdim desen gam yemem. Yani surekli iliskiye giren birinin belli olur. Ama bir kere bir sey sokmakla aaa bu iliskiye girmis denmez.
Ayrica bilip bilmedigin seyleri oraya sokarsan her sey olur.
Bi de nasil tekrar olussun ki?
Kac yasindasin hakkaten?

Ama o eski darligin verdigi hisle, saglam zarin verdigi his cok ayri seyler. Zar saglamsa duvar gibi biseye baski uyguladigini hissediyor erkek ve bu bariz birsey oluyor onun icin. Zar bozuksa, uzun süre bisey sokulmadigi icin vajina daralmis olsa bile, o duvar gibi sert seyle karsilasmiyor erkek yinede ve zari belirleyen o duvar gibi his ve erkegin ona büyük baski uygulamak zorunda kalmasi

Zipzip tarz degistirmissin.
Ayrica bu anlattığını nerden duydun Allah askina ?

Ama o eski darligin verdigi hisle, saglam zarin verdigi his cok ayri seyler. Zar saglamsa duvar gibi biseye baski uyguladigini hissediyor erkek ve bu bariz birsey oluyor onun icin. Zar bozuksa, uzun süre bisey sokulmadigi icin vajina daralmis olsa bile, o duvar gibi sert seyle karsilasmiyor erkek yinede ve zari belirleyen o duvar gibi his ve erkegin ona büyük baski uygulamak zorunda kalmasi
Yani nisanli zarin olmadigini fark edebilir sanirsam kizlik zarinida umursayan biri

:KK45:
Zipzipten yas disinda bir yorum hem de ne yorum :KK53:

Ben bunlarin hicbirini bilmiyorum ya la :oops::KK31:

Kizlik zarim bozulmadi yazcaktim cok ozur dilerim. Ama kizlik zarim genis oldugu icin direkt iceri giriyor sorun orda o duvar gibi orten zar bende yok denilcek kadar ince kenarliymis doktor oyle dedi. Yani ne kanamam oldu ne de olacak... ama iceri soktugum sey hemen giriyor kanama da olmazsa evlencegim kisi bana bakire degilsin diye suclama yapar mi ki. Illa zorlanmak mi lazim napim benim hic zorlanmuyo uzum sure oldu insallah daralmistr artik ne diyim

Önce doktora git. Ve sonra da bozulmuşsa eger (ki inşallah böyle degildir) evlenecegın adama anlat

Kizlik zarim bozulmadi yazcaktim cok ozur dilerim. Ama kizlik zarim genis oldugu icin direkt iceri giriyor sorun orda o duvar gibi orten zar bende yok denilcek kadar ince kenarliymis doktor oyle dedi. Yani ne kanamam oldu ne de olacak... ama iceri soktugum sey hemen giriyor kanama da olmazsa evlencegim kisi bana bakire degilsin diye suclama yapar mi ki. Illa zorlanmak mi lazim napim benim hic zorlanmuyo uzum sure oldu insallah daralmistr artik ne diyim

Eger yapisi öyleyse öyle kalir. Yani o zorlanma hissi olusmaz kolay kolay. Erkek arkadasin kac yasinda? Cok tecrübesi varmi??

Sen de anlatirsin kizlik zarim esnek diye. Inanmazsa zaten oyle bir adamla isin olmasin

Ama o eski darligin verdigi hisle, saglam zarin verdigi his cok ayri seyler. Zar saglamsa duvar gibi biseye baski uyguladigini hissediyor erkek ve bu bariz birsey oluyor onun icin. Zar bozuksa, uzun süre bisey sokulmadigi icin vajina daralmis olsa bile, o duvar gibi sert seyle karsilasmiyor erkek ve zari belirleyen o duvar gibi his (duvara baski yapma hissi) olmayinca erkekler anliyorlar bozuk oldugunu. Ama bu erkek hayatinda hic bisey yasamamissa ve cok genc biriyse bi ihtimal anlamayadabilir. Ama tecrübeliyse muhakkak anlar
Zipzip sen yorum yapma yaş sor mümkünse. Bu nedir ya...

Duymadim, aylarca doktorlara giderek, ve internetten almanca, ingilizce, arapca, türkce bu konuyla ilgili bütün yazilar okuyarak emin bilgilere sahip oldum. Bi ara o konuda kafayi siyirmistim da biraz. Eski konularima bakabilirsin. Ama ben kimseyle cinsellik falan asla yasamadim, tamamen kendi vesveselerim, bi kere kendim acip bakmak isterken cok hafif parmagimla dokundum ondan sonra da eyvah bozuldu diye delirdim, halbuki, ne aci vardi, ne kan, ne baska bisey, zaten su an ki aklimla bakinca o dokunmanin bisey yapma ihtimali asla yok, baski olmaliymis bozulmasi icin. Almanyada 6 jinekologla konustum bu konuyu uzun uzun, ve bana her ayrintisina kadar anlatmak durumunda kaldilar (cünkü kafayi yemistim diyorum ya, uyuyamiyodum, yiyemiyodum, delirmistim resmen) Ve bu jinekologlardan biride benim yakin akrabamk sagolsun o da cok zaman ayirarak anlatti gösterdi herseyi, yani bütün bu doktorlar hem zarin durumuna bakti hemde bana uzun uzun aciklamalar yaptilar o yüzden edindigim bilgiler kesin. Bunlar yetmezmis gibi bi türkiyedeyken 3 jinekologa gittim bi de türkiyedekiler baksin dedim, ve "kizlik zarin sapasaglam, anadan dogma, piril piril duruyor" dedi her ücüde, ayrica yine onlarda ne tür durumlarda bozulacagini bana uzun uzun anlattilar ve korkmamin tamamiyle yersiz olduguna emin oldum böylece

Back
X