Duymadim, aylarca doktorlara giderek, ve internetten almanca, ingilizce, arapca, türkce bu konuyla ilgili bütün yazilar okuyarak emin bilgilere sahip oldum. Bi ara o konuda kafayi siyirmistim da biraz. Eski konularima bakabilirsin. Ama ben kimseyle cinsellik falan asla yasamadim, tamamen kendi vesveselerim, bi kere kendim acip bakmak isterken cok hafif parmagimla dokundum ondan sonra da eyvah bozuldu diye delirdim, halbuki, ne aci vardi, ne kan, ne baska bisey, zaten su an ki aklimla bakinca o dokunmanin bisey yapma ihtimali asla yok, baski olmaliymis bozulmasi icin. Almanyada 6 jinekologla konustum bu konuyu uzun uzun, ve bana her ayrintisina kadar anlatmak durumunda kaldilar (cünkü kafayi yemistim diyorum ya, uyuyamiyodum, yiyemiyodum, delirmistim resmen) Ve bu jinekologlardan biride benim yakin akrabamk sagolsun o da cok zaman ayirarak anlatti gösterdi herseyi, yani bütün bu doktorlar hem zarin durumuna bakti hemde bana uzun uzun aciklamalar yaptilar o yüzden edindigim bilgiler kesin. Bunlar yetmezmis gibi bi türkiyedeyken 3 jinekologa gittim bi de türkiyedekiler baksin dedim, ve "kizlik zarin sapasaglam, anadan dogma, piril piril duruyor" dedi her ücüde, ayrica yine onlarda ne tür durumlarda bozulacagini bana uzun uzun anlattilar ve korkmamin tamamiyle yersiz olduguna emin oldum böylece