kizlik zarim bozuldu

Ya kizliknarinin erkek girmeye calisirken erkege verdigi his sanki bi duvara baski uyguluyormus hissiymis. Yoksa kizlik zari duvar gibi demek degil bu. Erkegin o an hissetigi seyi metaphoric bi sekilde aciklama sekli
Erkeğin zar i anlaması imkansız,imkansız yani..çok cok narin bir şey,genelde kandan anlarlar.

Kizlik zarim bozulmadi yazcaktim cok ozur dilerim. Ama kizlik zarim genis oldugu icin direkt iceri giriyor sorun orda o duvar gibi orten zar bende yok denilcek kadar ince kenarliymis doktor oyle dedi. Yani ne kanamam oldu ne de olacak... ama iceri soktugum sey hemen giriyor kanama da olmazsa evlencegim kisi bana bakire degilsin diye suclama yapar mi ki. Illa zorlanmak mi lazim napim benim hic zorlanmuyo uzum sure oldu insallah daralmistr artik ne diyim

Senin yanlış bildiğin birşey var.
İlk gece ilişkiyi zor kılan,kızlık zarı değildir.Evlenen kızın korkudan veya endişeden kendini kasmasıdır.
Yani kızlık zarı öyle kapak gibi vajinayı kapatan bir zar değildir.
Kişi bedenen ilişkiye hazırsa,birleşme kolay olur.Senin hiç zorlanmaman,hep çok hazırken ve tabii kendi inisyatifinle denemen sebebiyle olabilir.

Duymadim, aylarca doktorlara giderek, ve internetten almanca, ingilizce, arapca, türkce bu konuyla ilgili bütün yazilar okuyarak emin bilgilere sahip oldum. Bi ara o konuda kafayi siyirmistim da biraz. Eski konularima bakabilirsin. Ama ben kimseyle cinsellik falan asla yasamadim, tamamen kendi vesveselerim, bi kere kendim acip bakmak isterken cok hafif parmagimla dokundum ondan sonra da eyvah bozuldu diye delirdim, halbuki, ne aci vardi, ne kan, ne baska bisey, zaten su an ki aklimla bakinca o dokunmanin bisey yapma ihtimali asla yok, baski olmaliymis bozulmasi icin. Almanyada 6 jinekologla konustum bu konuyu uzun uzun, ve bana her ayrintisina kadar anlatmak durumunda kaldilar (cünkü kafayi yemistim diyorum ya, uyuyamiyodum, yiyemiyodum, delirmistim resmen) Ve bu jinekologlardan biride benim yakin akrabamk sagolsun o da cok zaman ayirarak anlatti gösterdi herseyi, yani bütün bu doktorlar hem zarin durumuna bakti hemde bana uzun uzun aciklamalar yaptilar o yüzden edindigim bilgiler kesin. Bunlar yetmezmis gibi bi türkiyedeyken 3 jinekologa gittim bi de türkiyedekiler baksin dedim, ve "kizlik zarin sapasaglam, anadan dogma, piril piril duruyor" dedi her ücüde, ayrica yine onlarda ne tür durumlarda bozulacagini bana uzun uzun anlattilar ve korkmamin tamamiyle yersiz olduguna emin oldum böylece

Ne aceleniz var ya? Ne diye olur olmaz yerlerle uğraşıyorsunuz ben anlamıyorum ki. Bu iş için doktor doktor gezilir mi ya? Rezillik vallahi.

Allah akıl fikir versin.

Bir otobüs şoförüyle günlerce otobüs kullanmak hakkında konuşarak otobüs kullanmayı öğrenebilir misin zipzip? Ya da kullanma klavuzunu okuyarak kullanabilir misin otobüsü?
Gerçekten psikolojik sıkıntıların var.

Biz burda tibbi seylerden, tibbi kesin bilgilerden bahsediyoruz dimi? Ve bu jinekologlar, berbaber olmakta zorlanan ciftlere de yardimda bulunurken, hangi hissin hangi anda duyuduldugunu ve tam olarak nasil oldugunu, ve zorlanmalarin neden oldugunu o hasta ciftlerine detaylica gerekirse kagit üzerine cizerek anlatiyorlar, yani almanyada böyle, orda nasil bilemem tabi. Yani bu doktorlar her durumu yillarin tecrübesiyle kesin bi sekilde anlatip, aciklayabiliyorlar

Zipzip, seni fena halde kandırmışlar kuzum. Ne duvarı ne baskısı, ne erkeğin anlaması :) Yok öyle bir şey, sinek kanadından daha ince, neredeyse mikron kalınlığında ve gözenekli bir şeydir kızlık zarı, erkek cinsel organını içeri soktuğunda hiç bir duvar ile karşılaşmadığı gibi baskı hissi de oluşmaz. Oluşan tek his ilk cinsel birleşmede haliyle vajinanın dar olmasından kaynaklı zorlanmadır.

Yok hayır nerde araştırdın, nerden öğrendin bu bilgiyi anlamadım ki! İnsanları cinsellikten soğutmak için daha neler yapacaklar çok merak ediyorum.Gözünüzü seveyim şu kızlık zarı ile alakalı mevzuları doktorlara sorun, cinsellik ve üreme organları böyle kulaktan kulağa yayılacak bilgilerden,forumlardan yararlanamayacak kadar önemlidir.

Neyse siz JINEKOLOGLARDAN daha iyi biliyosaniz bana daha fazla bisey söylemek düsmez zaten bu konuda. Herkes kendi istedigine inanmakta özgürdür sonucta

Ama o eski darligin verdigi hisle, saglam zarin verdigi his cok ayri seyler. Zar saglamsa duvar gibi biseye baski uyguladigini hissediyor erkek ve bu bariz birsey oluyor onun icin. Zar bozuksa, uzun süre bisey sokulmadigi icin vajina daralmis olsa bile, o duvar gibi sert seyle karsilasmiyor erkek ve zari belirleyen o duvar gibi his (duvara baski yapma hissi) olmayinca erkekler anliyorlar bozuk oldugunu. Ama bu erkek hayatinda hic bisey yasamamissa ve cok genc biriyse bi ihtimal anlamayadabilir. Ama tecrübeliyse muhakkak anlar

yeminle midem bulandı, hem konudan, hem yukardaki yorumdan.

Biz burda tibbi seylerden, tibbi kesin bilgilerden bahsediyoruz dimi? Ve bu jinekologlar, berbaber olmakta zorlanan ciftlere de yardimda bulunurken, hangi hissin hangi anda duyuduldugunu ve tam olarak nasil oldugunu, ve zorlanmalarin neden oldugunu o hasta ciftlerine detaylica gerekirse kagit üzerine cizerek anlatiyorlar, yani almanyada böyle, orda nasil bilemem tabi. Yani bu doktorlar her durumu yillarin tecrübesiyle kesin bi sekilde anlatip, aciklayabiliyorlar
Bir doktorun sana bunları anlattığına inanmıyorum. Hiç bir doktor bu şekilde ve olmayan şeyleri anlatmaz. Sen okuduklarını yorumlamış garip sonuçlara varmışsın. Yazdıklarının gerçeklikle uzaktan yakından alakası yok.

Biz hići tibbi seylerden, tibbi kesin bilgilerden bahsediyoruz dimi? Ve bu jinekologlar, berbaber olmakta zorlanan ciftlere de yardimda bulunurken, hangi hissin hangi anda duyuduldugunu ve tam olarak nasil oldugunu, ve zorlanmalarin neden oldugunu o hasta ciftlerine detaylica gerekirse kagit üzerine cizerek anlatiyorlar, yani almanyada böyle, orda nasil bilemem tabi. Yani bu doktorlar her durumu yillarin tecrübesiyle kesin bi sekilde anlatip, aciklayabiliyorlar
Zorlanma kasların kasılmasından olur,kızlık zarıyla hicbir alakası yok.yıllarca seks yapmış insanlar da zorlanabiliyor.sen diyorsun ki kızlık zarı engelliyor,aynı şey değilki bu

Senin yanlış bildiğin birşey var.
İlk gece ilişkiyi zor kılan,kızlık zarı değildir.Evlenen kızın korkudan veya endişeden kendini kasmasıdır.
Yani kızlık zarı öyle kapak gibi vajinayı kapatan bir zar değildir.
Kişi bedenen ilişkiye hazırsa,birleşme kolay olur.Senin hiç zorlanmaman,hep çok hazırken ve tabii kendi inisyatifinle denemen sebebiyle olabilir.
Ne aceleniz var ya? Ne diye olur olmaz yerlerle uğraşıyorsunuz ben anlamıyorum ki. Bu iş için doktor doktor gezilir mi ya? Rezillik vallahi.

Allah akıl fikir versin.

Ya ben anksiyete hastasiyim ondan bu kadar büyüttüm olayi, psikolojik durumumdan dolayi. Su an daha iyiyim ama cok sükür tedavi görüyorum

Yaaa bende ne cevherler var da siz bilmiyosunuz o ayri

zipzip senin dediğinin olması için bir erkeğin 20-30 bakireyle beraber olup bir o kadar da bakire olmayanla birlikte olduktan sonra karşılaştırması gerekebilir:) Bu ne yahu,benim dediğim ne kadar imkansızsa,senin dediğin de o kadar imkansız :)))

Neyse siz JINEKOLOGLARDAN daha iyi biliyosaniz bana daha fazla bisey söylemek düsmez zaten bu konuda. Herkes kendi istedigine inanmakta özgürdür sonucta

Iyiki Almanyada degilim. Yoksa o jinekologlarin eline duserdim..
Bır kıza orasi duvar gibi dersen vajinusmusun alasini yaşar be. .

Allah akıl fikir versin.

Ha bi de su anki aklimla bende kendime "Allah akil fikir versin" ne manyakliklar yapmisim diyebiliyorum. Ama o zamanki psikolojim cok farkliydi, mantikli düsünemiyordum

sokmadığın şey kalmamış sanki oyun oynamışsın:KK57:

nasıl varlığını bilmiyordun:KK57:

Hilti diye bi makina var zıpzıp bildin mi? O asfaltı ne gadan hissediyosa herifler de zarı o gadan. Öyle düşün.

Canim kizlik zari ayaginin nasiri gibi bisey degil. Gayet ince, cinsel organin girerken zorlanmasi imkansiz. Zorlanma kasilmadan olur. Vajinismustan olur. Sana anlatan jinekolog ya senle dalga gecmis, ya da sen yanlis anladin. Burada baya evli ya da en azindan iliski yasamis kadin var. Hicbiri zardan dolayi girmedi demez, anlatabiliyor muyum? Zorlanma kesinlikle dogal nedenlerden olmaz, mutlaka bir problemden ya da bazisindaki asiri darliktan oluyor.

Ha bi de su anki aklimla bende kendime "Allah akil fikir versinanksiyetrkliklar yapmisim diyebiliyorum. Ama o zamanki psikolojim cok farkliydi, mantikli düsünemiyordum
Ama hala yanlış biliyosun gerçekten öyle bir şey değil ki,ilişkiye girerken boşu boşuna kendini kasarsın,zaten anksiyete sorunun varmış

Zorlanma kasların kasılmasından olur,kızlık zarıyla hicbir alakası yok.yıllarca seks yapmış insanlar da zorlanabiliyor.sen diyorsun ki kızlık zarı engelliyor,aynı şey değilki bu
Sözlüklerdeki elemanlar ne yapsın değil mi? Halimiz içler acısı vallahi...

Back
X