Kızlık zarınız esnek miydi?

ilk gece kızlık kanaması oldumu ?

• evet

OY: 45 52,9%
  • hayır

OY: 40 47,1%

• Ankete Katılan
    85

mevisimelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
77
3
86
39
merhaba arkadaşlar. ben kız olama ramen kızlık kanamam olmadı. bu durumu çok kafama taktım çok üzüldüm çok ağladım. ama eşim hiç problem çıkarmadı. dr gidelim dedim kesinlikle gitmem dedi. öyle kaldı. dr gitmedik. merak ettim acaba kaç kişi benim durumumda

Son düzenleme:
bendende hiç kan gelmedi ama canım çok acıdı ne ben sorun yaptım nede eşim ikimizde biliyoduk böyle durumların oldugunu haydar dümen saolsunn...:D::D

bendede hiç kan gelmedi,ama fazla canımda yanmadı benim ,eşimle bu konu yüzünden ilk gece kavga etmiştik! ben kendimden emindim sonuçta.

bende hic kanama olmadi esnek oldugundan,,esime ben dedim doktora gidelik diye aklinda supe kalmasini istemedik cunki ben kizdim yani kendime guveniyordum ve gittik doktora ,,essnek oldugunu ve dogumda yirtilacagini soyledi :)

benden de kan gelmemişti ama çok canım yanmıştı hatta bir kaç kez acılardan dolayı ağladığım için eşim geri çekildi saolsun kan gelmeyince ben çok üzüldüm dr gidelim dedim canım kocam ben sana inanıyorum güveniyorum sen bana yalan söylemezsin dedi ve böle şeylerinde gayet normal olduğunu herkesten gelmeyebileceğini bildiğini söyledi 5-6 aylık evliyiz ve hiç mevzusu olmadı
canım kocam benim

allahım bu cevaplar gerçekmi
doktora gidenler gidelim diyenler ağlayanlar yemin edenler
ya arkadaşlar lütfen yapmayın
benimde kan gelmedi ama ne ağladım ne dr a gidelim dedim
hatta bana böle bişi deseydi bitmişti o anda
2.kezde geldi biraz ama bana güvenmesi için ona ihtiyacım yoktu zaten

allahım bu cevaplar gerçekmi
doktora gidenler gidelim diyenler ağlayanlar yemin edenler
ya arkadaşlar lütfen yapmayın
benimde kan gelmedi ama ne ağladım ne dr a gidelim dedim
hatta bana böle bişi deseydi bitmişti o anda
2.kezde geldi biraz ama bana güvenmesi için ona ihtiyacım yoktu zaten

cevabınız için sizi kutluyorum a.s.

benim ilkinde az kanadı, ikinci kez de muslukdan boşanırcasına...çok korkmuştuk:1ninca:

ooooooooooooofffffff
kızlarya
ben evli değilim ilk gecedende tırsıyorum o ayrı
cvp ları okuyunca tüylerim diken diken oldu gene
böle bi tecrübem olmadı ama
tanıdğım iki evli insanın bekareti esnekti kanama olmamıştı biri morallerinin bozulduğunu söylemişti biride doktora gitmişti emin olmak için​

ya varya inanamıyorum hala kızlık meselesi !
bi arkadaşım eşiyle kavga ettiğini yazmış.inanamıyorum ya bana böyle bir güvensizlikle yaklaşıp evliliğimin ilk gecesini kabusa çevirecek ve ben onla evli kalıcam .bunu asla yapmazdım.bakaretinizle mi evlendi eşiniz yoksa sizinle mi?
eşiniz bakirmiydi peki hiç sordunuz mu ya da sorun ettiniz mi ?
gerçekten tek amacı bakterilere karşı koruma olan ufacık bir zar parçasına neler yüklenmiş inanamıyorum!!

arkadaşlar kendimi ifade edemedim galiba. eşim tabiki benimle evlendi bana zaten bir kere lafını etmedi ama ben kendimi kötü hissettim. sanki içinde bi kuşku kalıcak zannettim. o bana en ufak bi lafını bile etmedi. öyle bişeyi beklemedi bile benden. sadece bana kavuşmaya çabaladı o kadar. ben dedim dr gidelim bilelim nedenini ben kendim için istedim. ama kızdı bana kesinlikle götürmem dedi ve gitmedik. yani eşimin sorun ettiği falan yok bana sağolsun.
ama ben kötü oldum ne bileyim allahım neden ben dedim. ya başka biriyle evlenmiş olsaydım ne olcaktı. farklı düşüncelere sahip olan biriyle. o zaman ne yapardım diye düşündüm ne bileyim üzüldüm olmamasına

vallahi esnek olan arkadaşların doktora gidelim demesi bana da çok ilginç geldi..:1shok:
Allahıma şükürler olsun ben kendimden emin olduktan sonra o kafasında şüphesiyle yaşıyorsa bu,onun kendi bileceği bir şey..beni ırgılamaz..:dilcikar:
benimde esnekti..hatta evlendiğim zaman adetliydim.bitmesini bekledik adetimin..
kan filanda gelmedi eşimde nerde bu kan diye söylenmedi..:asigim:
5 yıl flört,1 yıl nişanlılıktan sonra bana kan nerde diye sorsaydı kapıyı gösterirdim ben ona..eminim..
:mymeka:

Back
X