- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 398
- 40
- Konu Sahibi maviruyadyg
Erva ismi Peygamber Efendimiz 'in halasinin ismidir. Son moda, uydurma, isim niyetine gecen isimciklerden degil..Sonya da biz cocukken mortal combat oyununda vardi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erva ismi Peygamber Efendimiz 'in halasinin ismidir. Son moda, uydurma, isim niyetine gecen isimciklerden degil..Sonya da biz cocukken mortal combat oyununda vardi
Sonya da biz cocukken mortal combat oyununda vardi
Ay hakikaten Sonya nerden çıktı yahu ? Bildiğin Rus ismi.Ben duysam anası Rus mu derim.
Bir de Dora çıkmış mesela,o da Musevilerde var.Eliz keza öyle...Bu çocuklar büyüyünce Madam derlerse şaşmayın.
Elif
Zehra
Zeynep
Favorilerim. .
Ben eski ve klasik isimleri seviyorum :)süpersin, şu son moda , eymen buglem , hira , lina ,... su magaza dükkan ismi gibi adları koyanları anlamıyorum
cocugun ismi herkesten farklı hiç duyulmamış olsa ne olacak ?
bizim isimlerimiz ailelerimiz seçerken iyiki bu isimleri koymamışlar , belki cocuklarda buyuduklerinde bu isimleri begenmeyecekler
Kesinlikle elisle duru arasindan duru derim.. :)4 aylık hamisimkizima Elis ve Duru ismini dusundum ama yinede baska guzel modern isimlerde bakiyorum Elis ismini esimde beyendi ama kimse soyliyemiyor elizmi elifmi diye soruyorlar. Ben bi soylemede anlasilsin tekrar edilmesin istiyorum.
bende beş aylı oldum serra ismi güzel geliyor belki lalegül serra koyabilirim4 aylık hamisimkizima Elis ve Duru ismini dusundum ama yinede baska guzel modern isimlerde bakiyorum Elis ismini esimde beyendi ama kimse soyliyemiyor elizmi elifmi diye soruyorlar. Ben bi soylemede anlasilsin tekrar edilmesin istiyorum.
Allahım hayırlı dogum nasip etsin cnm güzel isimler... Ben duru ismine karar verdim.bende beş aylı oldum serra ismi güzel geliyor belki lalegül serra koyabilirim
Aminn.Sağol cnmSudanur güzel olabilir , ama gerçekten şu isimlere sinir olan kvalideler var ya ben de sinir oluyorum onlara , gıcıklığına çocuğun ismini imlâ hatalı söylüyorlar, Sana da hayırlı olsun canım ,Allah kucağına almayı nasib etsin